SZAKMAI KEDVEZMÉNYEK

Vásárlóink többsége szakmai vásárló, ezért a vásárlás egyszerűsítése, gyorsítása érdekében, a webáruházban regisztráció nélkül is látható árak a szakmai árak is egyben. %-os kedvezmények: A regisztrációval rendelkező szakmai vásárlóinknak lehetősége van, a webáruházban leadott rendeléseikhez, forgalmi szinthez és rendszeres vásárláshoz kötött, %-os árkedvezmény beállítását is kérni, a lentiek szerint.
 
Professzionális Hajfesték, Haj, Arc és  Testápolási, Kozmetikai termékeinkhez, a minőségi kategóriájától elvárhatónál jelentősen alacsonyabb (- 30%  / - 40% ), árak tartoznak!
 
Szakmai vásárlóinknak szóló kedvezmények.
Ha Ön a szépségipar bármely területén szakmai felhasználó, tanuló, kereskedő, és rendszeres vásárlója a fodraszcikkbolt.hu webáruháznak, lenti kapcsolati űrlapon, vagy
elérhetőségeinken
a 7%, vagy 14 %-os szakmai, vagy ( megbeszéléshez kötött %-os kereskedői) kedvezmény beállítását!
 
Amennyiben Ön igényli valamelyik fodraszkellekshop.hu  kedvezményt, olvassa el a lenti feltételeket, majd Töltse ki a Kapcsolat felvételi űrlapot, az - Üzenet részéhez másolja be, vagy írja be a következőt: - Kérem a szakmai ( 1 )kedvezmény beállítását a fodraszkellekshop.hu webáruházban! Szakmai azonosító számom:               -   írja be a számot is!
 • vagy telefonon adja meg az Ön nevét, amellyel regisztrált oldalunkon, az igényelt kedvezmény típusát, valamint szakmai azonosítóját. Ellenőrzés, és egyeztetés után a kedvezményét beállítjuk rendszerünkben.
   
 
Amint értesült a kedvezmény beállításáról, egyszer mindenképpen lépjen ki a fiókjából, és lépjen be újra, mert a kedvezmény az újra belépéskor fog biztosan érvényesülni! A jelszavával való belépés után, ezután mindig a kedvezményes árat fogja látni!
 
Szakmai %-os kedvezménnyel rendelkező vásárlóink, csak a fiókjukba való bejelentkezés után látják a rájuk vonatkozó kedvezményes árakat! Abban az esetben, ha valaki csak a vásárlás végén, a kosárban jelentkezik be a fiókjába, a rendszer automatikusan átszámolja a rá vonatkozó árakkal a kosár tartalmát!
 
Kereskedői kedvezményt csak a következő telefonszámon történő egyeztetés után állítunk be! +36/20/3371605
 
 
 
A Szakmai kedvezmények ismertetése!
 
Miért válassza a fodraszkellekshop.hu webáruházat!
 
Legfőbb kedvezményünk, hogy a hajfestékek és hajápolási termékek alap ára a minőségi kategóriától elvárhatónál, 30-40%-al kedvezőbb. Továbbá,
 • - Ingyenes szállítás lehetősége. - Elérhető már alacsony értékhatárú rendeléstől!
 • - Ön magas szintű szolgáltatást tud nyújtani vendégeinek alacsony költségek mellett!
 • - Kedvezményes fodrász hajfesték, hajápoló és kozmetikus termék csomagok segítik a munkát.
 • - Minden felmerülhető igényre megtalálja a szükséges terméket!
 • - A webáruházban, a termékeknél részletes szakmai ismertetők is találhatók!
 • - A hajfestékeknél, hajszínezőknél jól nagyítható jó minőségű hajszínskálákat talál!
 • - A termékek a nap 24 órájában elérhetők.
 • - A termékek a megrendeléstől számítva 1-3 munka napon belül, akár ingyenes kiszállítással megérkeznek.
 • - Egyedül álló kedvezmények állnak a rendelkezésére! 
 • - Ügyfélszolgálatunk szakmai kérdésekben is folyamatosan elérhető!
A fodraszkellekshopban, a rendszeres vásárlóknak egyedül álló kedvezmények állnak a rendelkezésére! Azon fodrász hajfestékek, hajkozmetikai, arc és testápoló kozmetikai termékvásárlóink, akik  úgy döntenek hogy hosszútávon az áruházban található termékeket használják, a következő %-os kedvezményeket is választhatják.
A shop kedvezmények nincsenek márka használathoz, és szerződéshez kötve, tehát az összeg határok vegyes vásárlásból, gépek, eszközök, vásárlásából is elérhetők, a következő kivételekkel. A %-os kedvezmény nem vonatkozik a fodrász bútorokra, hajszárító búrákra, gőz és klimazon búrákra, eszköz kocsikra.
......
A fodraszkellekshop.hu kedvezmény feltételek részletes leírása.
......
Kedves Vásárlónk, a kedvezmény beállításának feltétele, elsődlegesen egy regisztráció a  webáruházban és 1db teljesített, bruttó 25 000Ft feletti vásárlás. Ezután kérem jelezze a kedvezmény iránti igényét és beállítjuk.
Figyelem! - A %-os kedvezmény nem vonatkozik a fodrász bútorokra, hajszárító búrákra, gőz és klimazon búrákra, eszköz kocsikra.
 
-1. Szakmai I. vásárlói árkedvezmény:   7-9% minden szakmai igénylő megkaphatja aki teljesíti a következőket. A beállítás feltétele 1db teljesített, bruttó 25 000Ft feletti vásárlás. A kedvezmény megtartáshoz továbbiakban havi átlag  bruttó 15 000Ft összegű vásárlás szükséges, melyet folyamatosan ellenőriz a rendszer,  és nem teljesülés esetén, pár hét türelmi idő után törli a kedvezményt. Az újra beállításhoz meg kell ismételni a teljes folyamatot. Egyedüli feltétel, hogy a vásárlások 70%-a hajkozmetikai vagy arc és testápoló kozmetikai termékekből kell hogy álljon.
..
-2. Szakmai II. vásárlói  árkedvezmény: 14% Azon szakmai igénylő kaphatja meg, aki 1 éven át, havi min. bruttó 120 000Ft-ért vásárol. - A kedvezmény nincs fodrász márka használathoz, és szerződéshez kötve, tehát az összeg határ vegyes vásárlásból, gépek, eszközök, vásárlásából is elérhető! Egyedüli feltétel, hogy a vásárlások 70%-a hajkozmetikai vagy arc és testápoló kozmetikai termékekből kell hogy álljon.
.....
-3. Szakmai II. vásárlói + kedvezmény: Akinek a Szakmai II. vásárlói  árkedvezményt teljesíti 12 hónapon keresztül, minden teljesített 1 év  végén,  a következő ajándékokat is kaphatja.
 • 1-1db Plakát, beíró füzet, ecset, tál -1db beterítő kendő - 1db professzionális hajvasaló - 1db professzionális hajvágógép - 1db professzionális olló - 1db 10 db-os fésű vagy 4 db-os kefe szett ( vagy ebben az értékben megbeszélés szerinti ajándék

Figyelem!
 • A %-os kedvezményt kérni kell! A szépségipar ( fodrász, kozmetikus, masszőr, pedikűrös......stb. ) bármely területén dolgozó szakmai felhasználó, kereskedő, jelentkezhet a fodraszkellekshop.hu %-os kedvezményeink beállítására!
 • Ehhez előtte a webáruházban  regisztrálnia kell! A kedvezmény igénylését és a szakmai azonosítót e-mailban vagy a fent leírtak alapján el kell juttatni Elérhetőségeinke, ahol egyeztetés után az Ön nevére beállítják az elérhető kedvezményt.
 • A forgalomhoz kötött kedvezményeket csak a megfelelő szintű vásárlások teljesítése esettén tudjuk biztosítani. Szakmai II. vásárlói  árkedvezményt min. 3 hónapon keresztül való teljesítése után adjuk, tehát először az alap kedvezmény kerül beállításra. Az addig teljesített hónapokra ezután, visszamenőleg adjuk meg a kedvezményt.
 • A %-os kedvezmény nem vonatkozik a fodrász bútorokra, hajszárító búrákra, gőz és klimazon búrákra, eszköz kocsikra. A 6 hónapnál hosszabb ideig nem vásárlók kedvezménye automatikusan törlődik!