Rólunk

 
Webáruházunk Megújult!
 
2021. 02. 17. től a www.fodrszcikkbolt.hu új számítógépes, és telefonos felülettel várja kedves vásárlóit.
 
A régi webáruházba regisztrálóinknak köszönjük eddigi hűségüket, és reméljük, hogy az új oldal is elnyeri tetszésüket. Számukra kigyűjtöttük a lényeges változásokat, segítségül az eligazodáshoz.
 
Lényeges változások:
 
1. A fiókba való bejelentkezésnél!  - Eddig a  felhasználó nevet és jelszót kellett megadni a belépéshez. Az új felületen a fiókba való bejelentkezéshez az e-mail címet és a jelszót kell megadni! - Az első belépéshez kérni kell az - elfelejtett jelszó -val egy új jelszót!
 
2. Az új fodrászcikkboltban a könnyebb eligazodás miatt, a Professzionális Fodrászati Márkáink termékei közül, a  legnagyobb létszámban, a Vitalfarco-Maxima-NHP-Vitael termékek vannak jelen. A régi áruházban levő Nirvel Cosmetics, és KIN Cosmetics Márkák, egy másik áruházunkban, az oldalak bal felső sarkában levő linkre kattintva válnak elérhetővé!

Amennyiben kérdése lenne, vagy a belépésnél probléma merülne fel keressen bennünket elérhetőségeinken!
Tel:  7-14 ig 20/942 2753  -  20/530 2371  -  14 óra után -  20/337 1605 E-mail: frizura59@invitel.hu
.............
Webáruházunkban Magas, Prémium és Luxus minőségű, az egészséget is védő professzionális hajápolási, arc, szépségápolási termékeket, testápolókat, hajfestéket, fodrászati és kozmetikai termékeket, az ezekhez kapcsolódó gépeket, eszközöket, kiegészítőket talál, felhasználásuk szerinti kategóriákba sorolva.

Tulajdonosa és üzemeltetője a Sikeres Fodrászkellék Kft. Cím: 8175 Balatonfűzfő  Nefelejcs utca 7.  
 
 
Hajfestékek, Hajápolók, Hajkezelők az elérhető legjobb minőséghez, irányt mutató innovatív hajápolási termékek, egyedülálló, korszaknyitó hajkezelési metodikák találhatók kínálatunkban, alacsony árakkal.
 
Elegancia - - Egészség - - A lehető legmagasabb hatékonyság - - Innováció  - - Luxus Megjelenés
 
Termékeink között megtalálhatók a Természetes összetevőkkel, PPD, Paraben, Szilikon, Ammónia, Alkohol ….. mentes összetevőkkel készülő hajfestékek és hajápolók széles skálája.
 
Nálunk Önt a következők várják,
 
- Prémium minőség - Alacsony árak, kedvező akciók! -  *** Csomagküldés ingyenesen már alacsony értéktől! - A legjobb hajfesték árak -
 
Fodrászok a munkájukhoz szükséges összes terméket megtalálják kínálatunkban, több árfekvésben, minden vendégköri igény kielégítéséhez.
 
 - Rendszeres Szakmai vásárlóknak, Kereskedőknek kedvezményt adunk!
Gyártóink Professzionális, Prémium fodrászati hajápoló termékeit 1932-től használják a fodrászok és hajukat ápolók, a világ nagyon sok országában. A termékekben egyesül az exkluzív megjelenés, a nagyon magas minőség, és az elérhető ár. ** Minden termék a innovatív, megfelel a kor követelményeinek, klinikailag tesztelt, haj, bőr és környezet barát.
 
Még néhány érv, hogy miért válasszon bennünket?
  • Ha Ön szakmabeli! -  Fodrászoknak több, különböző árfekvésű, komplett termék márkát kínálunk, melyek használata magas szintű szolgáltatás nyújtását teszik lehetővé, alacsony költségek mellett.
  • Nálunk minden felmerülhető igényre találhatók termékek.
  • Termékeink a nap 24 órájában elérhetők!
  • A termékek a megrendeléstől számítva 1-2 munkanapon belül, akár ingyenes kiszállítással megérkeznek.
  • Elérhetőségeinken szakmai kérdésekben is a legmagasabb szintű információkhoz juthat!
Lakossági, Szakmai felhasználókat, és Kereskedőket is kiszolgálunk!