A hajerősítésről

 Hajerősítés.

~~~~~~~~

Maxima Anti Age Intenzív hajerősítő termékek vékony, gyenge hajra!

** - Egészséges állapotban tartani a hajat, ez olyan kihívás, amellyel a modern nő minden nap szembetalálkozik. Körbe vagyunk véve olyan elemekkel, amelyek a haj számára mindennaposan károsak. Éppen ezért fontos, hogy a haj mélyen táplált legyen, valamint biztosítva legyen a helyes hidratációja, csillogó, egészséges és testes legyen.
 
****A természetes növényi kollagén nem csak a kozmetikában, hanem a hajápolásában egyre jelentősebb szerepet kap. Az aminosavak, fehérje, kollagén és mikro fehérjék kombinációja alapvető hajújjáépítő kezelést, és hajregenerálást biztosítanak.
 
A tapasztalatok alapján sérült vékonyszálú gyenge hajak gyors meggyógyításának, és a vékony gyenge hajszálak folyamatos erősítésének, karbantartásának egyik leghatásosabb hatóanyaga a növényi kollagén. A hajápolás ezen korszerű és drága hatóanyaga rendkívül gyorsan helyreállítja és megerősíti a nagyon gyenge hajat is, megerősíti és regenerálja a haj belső szerkezetét. Látványos gyorsasággal helyreállítja és puhává teszi a hajrostokat, erősíti és átstrukturálja a hajszálak belső és külső szerkezetét repair aminosavval és kollagén komplex-szel. Az aminosavak mélyen behatolnak egészen a kortexig, ott fejtve ki hatásukat, a kollagén újjáépíti a haj belső szerkezettét.
A terméksorban a hajápolás minden szükséges fázisa, azonnali hajregeneráló, sampon, hajpakolás a rendelkezésünkre áll. * Ezek a termékek dermatológiailag is teszteltek, hosszan tartó használat után sem okoznak allergiát.  A feladatra koncentrált termékek nagyon magas, hatóanyag tartalommal rendelkeznek. Minimális, úgynevezett segédanyagokat tartalmaznak, ezáltal  kevés mennyiséget kell belőlük használni, és a minimális segédanyagok jelenléte miatt, használatukkor nem keletkezik másod, harmadlagos probléma.
****Kollagénes KIN Cosmetics – Energy hajerősítő termékek használata: - A minden napi hajápoláshoz, a haj állapotának megfelelő hajápoló terméket használjuk. A hajerősítő hajápoló termékek együttes használatával, egy komplex kezelést adhatunk a hajnak.
****Hajgyógyító kúra gyenge hajra! – Intenzív hajkezelés: - A hajproblémának megfelelő gyors, látványos kezelést végezhetünk a kollagénes termékcsalád több termékének egyidejű használatával! Ez egy intenzív hajápoló kezelés lesz, amely megerősíti a haj belső szerkezetét és visszaállítja a haj természetes rugalmasságát belülről.
***A hajápoláshoz, hajgyógyításhoz használja a terméksor egyéb termékeit is!