Garanciák

Minőségi garanciáinkról.
Az általunk forgalmazott termékek professzionális termékek, szakmai felhasználóknak készültek, a szépség szalonokban elvárható magas minőségi igények figyelembevétele alapján!
Európából származó fodrász, hajápoló és kozmetikai termékeinket csak a prémium, magas, és jó minőséget garantáló, nagy szakmai múltal rendelkező gyártóktól szerezzük be. Ezen ismert gyártók 35 - 82 év közötti szakmai tapasztalattal, és az interneten is megtalálható, ellenőrizhető adatokkal rendelkeznek. A termékek ár szintje a képviselt minőségi kategóriához igazodik, de jelentősen kedvezőbb!
 
Termékek minőség megőrzési ideje.
A professzionális hajápolási termékeken az EU szabványnak megfelelő jelölésekkel találja a termék minőség megőrzési idejére vonatozó adatokat. Felbontott tégelyt ábrázoló képben, pl. 12-es szám jelentése: minőségét megőrzi felbontás után 12 hónapig. A szám hónapot jelöl!
 
Garanciák a tartós fogyasztási cikkekre.
Az általunk forgalmazott elektromos és más tartós fogyasztási cikkekre a kormányrendeletben előírt szabályok érvényesek. Az ezzel kapcsolatos minden ügyintézést ( garancia, javítás, csere ) a web áruház ügyfélszolgálata végez. A garanciális hibával rendelkező 15kg -nál nehezebb elektromos és más tartós fogyasztási cikkekért saját költségen futárt küldünk, és a megjavított vagy kicserélt készüléket, a lehető leggyorsabban futárral küldjük vissza. A 15kg -nál könnyebb tartós fogyasztási cikkeket a vásárlónak kell vissza juttatni hozzánk.
A pontos részleteket az Általános Szerződési Feltételek  pontnál találja!