Roncsolás mentes hajfesték eltávolító, leszedő, hajradír,

Roncsolás mentes hajfesték eltávolító, leszedő, hajradír,
 
Megunta festett hajszínét? Még sem tetszik az elkészült új hajszín? Szeretne megszabadulni festett hajszínétől, szőkítés nélkül?   -- Van rá megoldás!
 
Hajfesték eltávolító, leszedő, hajradír, mellyel minden típusú oxidációs hajfesték eltávolítás roncsolás mentessen megvalósítható a  hajról. Egymás után azonnal többször is használhatja, nem károsítja a hajat.
 
Olvassa el miért előnyös használata.
 
Illatosított, kellemetlen szagok nélkül, gyorsan  minden típusú oxidációs hajfestéket eltávolít! A festett hajszín eltávolító termék a legkorszerűbb eljárásokkal készült, és  roncsolás nélkül távolít el minden márkájú oxidációs hajfestéket a hajról (a feketét is), függetlenül attól, hogy mikor lett festve. Használata után a hajat  azonnal az új hajszínre kell festeni, ez zárja le a a hajszín eltávolító folyamatot. 
A hajfesték eltávolító prémium minőségű professzionális termék, szakszerű használatával 100%-os eredményt fog elérni! Figyelem, nem szőkít! Ha nem érti miért, hívja szakszerű felvilágosításért ügyfélszolgálatunkat!
 
Roncsolás mentes hajfesték eltávolító, leszedő, hajradír a webáruházban -- >>>
 
A hajfesték eltávolító nem szőkítő por! A természetes, nem fesstett haj színét nem tudja vele megváltoztatni, felvilágosítani, megváltoztatni! Csak az oxidációs hajfestékeket tudja eltávolítani. Ha a termékhasználati leírása nem egyértelmű az Ön számára, hívja ügyfélszolgálatunkat!
 
Hajfesték eltávolítása a festett hajról: Hair REMOVER -el
A hajfesték eltávolító, eltávolítja a nem kívánt oxidált hajszínt, a természetes haj pigmentek roncsolása nélkül. Használható az egész hajszín eltávolításához, vagy csak részbeni színjavításhoz. Gyengéd és ápoló formulája miatt minden hajtípushoz használható. A hajfesték eltávolító peroxid és ammóniamentes, nem szőkít és a hajat kitűnő állapotban hagyja.  A használata után a haj azonnal újrafesthető. Használhatja egymás után többször is, amíg a kívánt hatást eléri.
 
Hajfesték eltávolító használata:
Az itt leírt paraméterek, tulajdonságok és használati utasítás csak erre a hajfesték eltávolítóra érvényes, csak ehhez használja!
1. A hajfesték eltávolító két összetevőből áll. Keverjen össze egyforma mennyiséget  (1:1 arány) az 1 és 2 termékből egy nem-fém edényben.
2. Az így készült keveréket azonnal és gyorsan kenje fel a száraz, meg nem mosott hajra.
3. Arra a helyre vigye fel ahonnan a hajfestéket el akarja távolítani, és tegyen fel egy műanyag sapkát.
4. Teljes hajszín eltávolításnál maradjon a hajon 2o percig. Részleges hajszín korrekciónál 5-15 percig hagyjuk rajta, arányosan a lecsökkenteni kívánt színmennyiségtől függően, állandóan nézve a változást.
5. A határidő lejártával alaposan öblítsük le a hajfesték eltávolítót, és samponozzunk
6. Ha nincs megelégedve az eredménnyel ismételje meg a műveletet, amíg el nem éri a kívánt hatást.
7. A hajszín eltávolítása után a hajat azonnal át kell festeni, a kívánt új színre!
 
Figyelem: A hajszín eltávolító használata után könnyebben befogadja az új színt a haj. Ajánlatos a hajat részlegesen megszárítani a festés, színezés előtt és egy olyan árnyalatot választani, ami egy színárnyalattal világosabb, mint amit kitűztünk célnak.
 
Figyelem! A hajszínezők, a tartós hajszínezők nem oxidációs termékek, ezek pigmentjei a  hajfelületen tapadnak, ezért ezek eltávolításánál az eredménye változó lehet!
A roncsolás mentes hajfesték eltávolító használata után minden esetben azt a természetes  színhez hasonló színt, szín mélységet kapjuk meg, amilyen árnyalatra  az előző festésnél a hidrogén, vagy szőkítő por leszívta. Pl. Ha egy 5-ös színmélységű hajat felvilágosított az előző festéssel, vagy szőkítéssel 7-8-9 színmélységre, 7-8-9-s hez hasonló barnás - sárgás tarka árnyalatot fog kapni. Ha most pl. 5-ös árnyalatot akar festeni, azt 6 –s színnel fogja elérni, 6% -s oxidálóval.
 
Példák a hajfesték eltávolító Remover használatára:
Ha a haj feketére volt festve, de előtte szőke volt, és szőkét szeretne.
Készítse el a hajfesték eltávolító keveréket, majd vigye fel a hajra.  20 -25 percnél tovább ne hagyja rajta, mossa le. Ha még maradt benne fekete, ismételje meg a műveletet. Akár 3-szor is megteheti, nem roncsolja a hajat! Csak félig szárítsa meg a hajat, és azonnal fesse át a hajat a kívánt színnél egyel világosabb árnyalattal! Az oxidálószer erősségére figyeljen! 9 vagy 12%-os oxit használjon!
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?