Nirvel Decogel - hajkímélő szőkítő zselé

Hajkímélő szőkítő zselé, gél, por állagból. Pontos kontúrok kialakítását teszi lehetővé. Férfi fodrászoknak is ajánlott minták készítéséhez. - Nem szárítja a hajat, gyors hajszőkítő, nagyon alacsony ammónia tartalommal, sárgulást megakadályozó pigmentekkel, komplex hajápolókkal. - Csak 20vol - 6% oxidálóval használjuk, így is  5 árnyalat világosítására képes.

Por állagból, zselé állagú szőkítőt készíthetünk, mely rendkívüli rugalmassággal, formázhatósággal, alaktartással, tapadással rendelkezik. Géles állaga, és tapadása miatt nagyon pontos kontúrok kialakítására, minták készítésére is alkalmas.
Por alap állaga miatt könnyen kikeverhető, a felhasználandó mennyiség pontosan mérhető, nem kell óvni a párától.
 
A szőkítő gél bármilyen szőkítési technikához ajánlott. Az aktív összetevők egyenletesen és intenzíven szőkítik a hajat, miközben a növényi ápoló anyagok maximálisan védik a hajat a szőkítés ideje alatt. Speciális állagának köszönhetően könnyedén beivódik a hajrostokba, de emellett óvja a haj szerkezetét. A szőkítő zselé minden színtelenítési eljáráshoz (hajfesték és hajszínező) tökéletes. Könnyű a kezelése, állaga egységes a kezelés ideje alatt, a legmakacsabb szín pigmenteket is eltávolítja.
Irány a termékhez! --->>>
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?