Maxima Metallic hajfestékkel készült frizurák

A Maxima Metalic hajfestékkel készült frizurákat tartalmazó magazint a készletünk erejéig, a vásárlás végén a kosárban akkor is kiválaszthatja az ajándékok közül, ha már kiválasztott egy jogosult ajándékot is! Az új Maxima metál hajfestékek a divatos magas fényű, metálos hatású frizurák elkészítéséhez készültek.

Metál szőke hajfesték színek. Divatos ezüstös szürke, rózsaszín, kék, viola, vibráló és pasztell hajszínek készítéséhez használjuk. A Maxima Metallic és Mixton hajfestékekkel az új hajtrend számtalan fénylő árnyalatát készíthetjük el.
 
A Maxima Keratinos hajfesték egy selyem proteinnel, hajszín védő Ceramidokkal, kellemes gyümölcs illattal készűlő igazi profi, tartós hajfestő termék . A Maxima professzionális hajfestékek gyártója az  Olaszországi, Milánoi Vitalfarco hajkozmetikai cég, 1963-ban alapították. Hajfestékeit  azóta használják a fodrászok a világ sok országában, fodrászataiban. A hajápoló anyagok széles skáláját tartalmazó hajfesték jellemzői a ragyogó hajszínek, kellemes gyümölcs illat.
 

 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?