Legjobb hajszárító göndör hajra


Ha göndör haja van, mindenképpen érdemes befektetni egy kerámia technológiájú hajszárítóba, amelyhez diffúzort is érdemes vásárolni. A nem káros infravörös hőt kibocsátó technológia nemcsak a göndör haj csökkentésére szolgál, amely a göndör haj gyakori problémája, hanem a hajszálakkal is gyengéd, így ideálissá teszi azokat a hajakat, amelyek hosszabb ideig száradnak. A infravörös és negatívionos kerámia hajszárító amely ilyen kerámia technológiát tartalmaz, a göndör haj egyik legjobb lehetősége. A súrolódás további csökkentése, a fényesség növelése és a selymes eredmény elérése érdekében a hajszárítóban negatív ionokat is felhasználnak, amelyek a nedvesség alatt záródnak a szárítási folyamat során.
A Diffusert , vagy diffúzoros hajszárítót kifejezetten a göndör hajú lányokra tervezték.
Mint ilyen, ideális azoknak a nőknek, akiknek hullámok, gyűrűk, tekercsek, spirálok vannak a hajában. Az innovatív szárító különösen ideális a haj volumen meghatározásának és mennyiségének hozzáadásához. Tehát, ha a fürtök általában kissé lágyak.
Ha a hő károsítja a göndör hajat, a hajszálak sápadtá, tompává, durvává és törékenyé válhatnak. A probléma elkerülése érdekében alapvető fontosságú a hővédő termék, de a jó minőségű hajszárító is. A negatív ionok szintén csökkentik a súrlódást, míg a kerámia bevonatú rács infravörös hőt hoz létre a gyors száradás érdekében, a tourmalin technológia pedig megvédi a haj kutikulát a túlmelegedéstől.
 
Hány wattos hajszárítót vegyek
A professzionális hajszárítók teljesítménye általában 1600 W-2100 W-közötti,  2100 W fölött pedig kifejezetten magas teljesítményű a hajszárító. Az 1000-1200 W-os változat úgynevezett mini, vagy összecsukható hajszárító, amely praktikus utazáskor. Vékony szálú, és göndör hajakhoz elegendő az alacsonyabb teljesítmény.
 
Milyen hajszárítót vegyek
Professzionális hajszárítók széles skáláját kínáljuk, használatuk mindenképpen jó választás. Bármelyik profi típus alkalmas az összes hajtípus ideális szárítására, rendelkeznek az innovatív technológiákkal, védelmekkel, és diffúzort is csatlakoztathatunk hozzájuk.
 
A minőségi hajszárítót felismerheti arról, hogy nagyteljesítményű, jól illeszkedik a kezébe, és a haját gyorsan és főleg kíméletesen szárítja meg. Az olcsó hajszárítók nem rejtenek magukba érdekes technológiákat, forró levegővel szárítják a hajat különbségek nélkül és védelem nélkül. Webáruházunkban megtalálhatók az elmúlt idők legjobb hajszárítói, amelyek kiválóan teljesítenek a professzionális és otthoni felhasználók kezében is.
 
A választás során nemcsak az általános elégedettséget és a jó megfizethetőséget, hanem a formatervezés modernitását is figyelembe vettük, hogy a hajszárítás a lehető legbiztonságosabb legyen. Éppen ezért a hajszárító palettánk tartalmaz nagy teljesítményű modelleket, többféle sebesség- és hőmérséklet-beállítással, praktikus formával, ésszerű súllyal és kábelhosszal a könnyű kezelhetőség érdekében, hideglevegő és ionizációs funkcióval is.
 
Vannak fő kategóriák, amelyekre figyelnie kell, mielőtt hajszárítót vásárol. A nagy teljesítmény azt jelenti, hogy a hajszárító gyorsan megszárítja a hajat. Mivel a haj változó vastagságú és textúrájú, fontos hogy legyen választási lehetőség a sebesség- és a hőmérséklet-fokozatok között. A tökéletes hajformázáshoz a kiegészítők szolgálnak, mint a diffúzor – egy bővítmény, ha dúsabb hajkoronát szeretne és a keskeny fúvóka – speciális kiegészítő a koncentrált, gyors levegőáramláshoz.
 
A hideg levegő segítségével, amely a legjobb minőségű hajszárítóban másodpercek alatt valóban hideg, fixálja a frizuráját, és fényt ad a hajának.
Az ionizáció nagyon hasznos a hajszárítókban – a természetes ionok beburkolják a hajat, megvédik, fenntartják a hidratációt és megakadályozzák a kreppesedést, az elektrifikációt és a kiszáradást.
 
Ezen belül, néhány ötlet
 
Hajszárító vastag hajra
 
Ha vastag és terjedelmes fürtjei vannak, akkor erős hajszárítóra van szüksége.  Szerencsére a webáruzban található összes modell nagyon erős, mindegyike alkalmas az erős haj szárítására.
 
Mindegyik erős motorral büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen kiszárítja a vastag hajszálakat. A rövidebb szárítási idő azt is jelenti, hogy kevesebb hő károsodást okoznak a fürtök és az egészségesebb haj. A kerámia szárítók többsége ionos technológiával is rendelkezik, mely kiküszöböli a statikusságot, csökkenti a súrlódást és fokozza a hajfényét. Mint ilyen, ez ideális a szalonminőségű eredmények megteremtéséhez az otthon kényelmében is.
 
Az ionizáló hajszárító az alábbi plusz szolgáltatást nyújtja Önnek. Az ionizáló hajszárítókban lévő generátor milliónyi tisztító negatív iont hoz létre, amelyek segítenek fenntartani a haj ideális nedvességtartalmát. A kiváló hidratáció javítja a haj állapotát, regeneráló hatású, a fésülést lágyabbá és könnyebbé teszi, dúsítja és fényesebbé teszi a hajat. A negatív töltésű ionok egyúttal csökkentik az elektrosztatikus töltést és a nem kívánatos göndörödést. Az ionizáló hajszárításhoz kevesebb idő kell, és kevesebb hőmennyiség szükséges!
 
Mik azok a funkciók, amiket érdemes ellenőriznünk vásárlás előtt?
Teljesítmény
 
Hőmérséklet, „hideg gomb” és sebesség
Professzionális hajszárítók esetében a többféle hőmérséklet beállításának lehetősége alapkövetelmény, mert csak így lehet a tincseket megfelelően formázni. A 4-5 különböző hőmérsékleti érték beállításának lehetősége jól használható hajszárítóra vall.
Fontos a levegő kiáramlásának sebessége is, mivel minél magasabb a sebesség, annál stabilabb lesz a formázandó hajtincs. A korszerű hajszárítók legtöbbször két különböző sebességen dolgoznak, és mindkét sebességen változtathatjuk a kiáramló levegő hőmérsékletét is. A gyártók mér rég rájöttek, hogy a forró levegővel formázott hajtincset legjobb hirtelen hideg levegővel rögzíteni. Erre szolgál a „hideg gomb”, amely fontos tartozéka egy jó minőségű hajszárítónak.
Vezeték
 
A vezeték hossza jó ha legalább 2 m. Praktikus, ha a vezeték forog, így nem kell folyton „kicsavarni”, de ez még nem sok modellen található meg. Külön plusz, ha a vezeték mellett akasztó is van.
Wellness
A forró levegővel való hajszárítás igénybe veszi a hajszálakat, ugyanakkor léteznek ionos hajszárítók, amelyek abszolút kímélő hatásúak. Ezek a wellness modellek negatív ion generátorral készülnek. A kibocsátott negatív ionok csökkentik a haj elektrosztatikusságát, továbbá élettel telivé, lendületessé varázsolják a frizurát. Mivel a negatív ionok elősegítik a vízmolekulák felbomlását, gyorsabban meg tudjuk szárítani a hajat. A wellness típusú gépek hőképző rendszere sokszor kerámiával vagy tourmalinnal van bevonva, amely képes fokozni a negatív ionok jótékony hatását.
 
Szűkítő és diffúzor
A szűkítővel egy kis területre tudjuk koncentrálni a forró levegőt, a diffúzorral pedig ellenkezőleg, hatalmas területen tudjuk azt szétoszlatni. A legtöbb diffúzor kerek, tárcsaszerű szerkezet 120 mm-180 mm-es átmérővel. Az általános típusok rövid és hosszú hajra egyaránt ideálisak, de léteznek kifejezetten hosszú hajra kifejlesztett modellek. Ezek nagyobb átmérőjűek és az „ujj típusú” változatok esetében az „ujjak” középre koncentrálódnak. A sima univerzális modellek kerek vagy négyszögletes formájúak, nagy felületű területen sok-sok lyukacskán keresztül eresztik ki a levegőt, így biztosítva a speciális hajszárítást.
 
Motor
Természetesen némi felárral, de kaphatóak olyan hajszárítók, amelyeknél a motor élettartama az átlagosnál hosszabbra van tervezve. Megéri erre beruházni, hiszen ha minden nap formázzuk a hajunkat akkor akár évente hajszárítót kell cserélnünk. Ugyanakkor, ha a szűrőt rendszeresen tisztítjuk, megnövelhetjük gépünk élettartamát. A szűrő tisztításához nem kell más, csak a hajszárító fejénél lecsavarni a védő burkot és kiemelni a szűrőt. Bárki könnyedén elvégezheti ezt a műveletet, nem szükséges hozzá szakember.
Ionos hajszárító vélemények
Legjobb hajszárító
Legjobb ionos hajszárító
A legjobb profi hajszárító
Ultra könnyű hajszárító
Ultrahangos hajszárító
Hogyan válasszon hajszárítót
A legjobb hajszárító márkák
 
 
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?