Kíméletes hajszőkítési módszerek, a csodás szőke hajért

Ha Te is éppen ezt fontolgatod, akkor ajánljuk alábbi cikkünket, ahol is bemutatjuk a 4 legkíméletesebb hajszőkítő módszert, illetve hogyan érhető el könnyedén a hőn áhított hamvas szőke árnyalat.
 
A hajszőkítés mindig is kényes pontja volt a szépségápolásnak, ugyanis könnyen rosszul sülhetnek el a dolgok, ha nem a megfelelő szőkítőport választjuk. Előfordulhat, hogy emiatt olyan károsodást szenved a hajszerkezet, amelyet csak igen költséges és időigényes kezelések árán lehet visszafordítani. Ezt pedig senki sem szeretné, ezért a következő ismertető az elérhető legjobb eredmény eléréséhez nyújt segítséget, információt. 
 
Előzzük meg a problémákat, szánjunk rá egy kis időt, válasszunk professzionális minőségű szőkítőport és hatóanyagokban gazdag hajápolót!
 
1. Maxima Blue Plex Argánolajos Szőkítőpor
Az argánolaj ősidők óta az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb összetevő a szépségápolásban, visszaadja az igénybevett, töredezett haj fényét és rugalmasságát. Vagyis ha erre a szőkítőporra esik a választás, akár meg is előzhetjük, hogy a frizura töredezetté váljon. Porzásmentes kék színű szőkítőpor, Plex technológiával, amely többszörös védő hatást biztosít. 
 
Nagyon alacsony ammónia tartalom mellett sárgulást megakadályozó pigmentek vannak benne, egyenletesen és intenzíven szőkíti a hajat, míg a benne található növényi ápoló anyagok maximálisan védik a hajat a szőkítés alatt. Könnyen kezelhető, amely 7 tónus világosítását teszi lehetővé. Kisebb kiszerelésben (25 gr) ITT találod, de ha a nagyobb, gazdaságosabb kiszerelést (500 gr) szeretnéd, kattints az alábbi linkre.
 
2. Maxima Charcoal Plex Szőkítőpor aktív szénnel
Ha extrém, fehér vagy nagyon hideg szőke hajat szeretnél elérni egyetlen lépésben, akkor a Maxima Charcoalt keresed! Ennek a szőkítőpornak az különlegessége, hogy aktív szenet tartalmaz, és 9 árnyalatot lehet világosítani, narancssárga és sárga árnyalatok nélkül.
Már a régi korokban is ismerték, és fekete gyémántként emlegették az aktív szenet. Rendszeresen használták a gyógyászatban és a kozmetikában. Híres a felszívó, detoxikáló és világosító hatásairól, melyeknek köszönhetően egy rendkívül hatékony összetevő olyan termékekben, ahol megfelelő tisztító és világosító hatásra van szükség. Tudj meg még többet, erről a különleges szőkítőporról, kattints ide érte!
 
3. NHP Ammóniamentes Szőkítőpor
Ha 100% ammóniamentes hajszőkítő terméket keresel, akkor az NHP kék szőkítőpor lesz számodra a tuti befutó. Olyan természetes hajápoló összetevőt tartalmaz, mint az organikus aloe vera, mely prémium minőségű hajápolást tesz lehetővé, maximalizálva a frizura ragyogását a lehető legnagyobb mértékű védelem mellett.
Az NHP ammóniamentes szőkítőpor egy igazán magas minőséget képviselő professzionális termék, mely tökéletes választás minden típusú haj szőkítésében. A szőkítőporral gyorsan, de tökéletes eredményt érhetünk el és károsodás nélkül világosíthatjuk a hajat. Ha szeretnél még többet megtudni róla, kattints IDE!
 
4. Nirvel Decoblanc Szőkítőkrém
A listánk végén pedig egy speciális szőkítő, pigment korrigáló krém szerepel, ugyanis annak ellenére, hogy a szőkítő porok mindegyike tartalmaz sárgulást ellensúlyozó pigmenteket, vannak olyan hajak, ahol az eredmény mégsem lesz tökéletes. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek máshogy reagál a szervezete, ezért is hozta létre a Nirvel Cosmetics ezt a praktikus, univerzális terméket, amely megszünteti a hajszőkítésnél fellépő narancsos és sárga színeket, valamint 5-10 perccel csökkenti a szőkítési hatóidőt is, ezzel is védve a hajat.
 
A Nirvel Decoblanc szőkítőkrémet minden márkájú szőkítőporhoz lehet használni, szóval ha szeretnéd magad bebiztosítani, akkor feltétlen ajánljuk ezt a terméket, melyet ITT találsz meg.
 
Tökéletes lezárása a szőkítésnek
 
Hajfestés után a nem megfelelő összetételű samponnal azonnal kilúgozhatjuk, kifakíthatjuk a festett hajszínt és sokkal kevésbé intenzív hajszínt kapunk, mint amilyet a hajfestés után elérhettünk volna. Szőkítés után pedig a haj megfelelő ápolása is rendkívül fontos.
  
A Maxima Charcoal hamvasító sampon és hamvasító maszk aktív szén tartalmának köszönhetően nem csak hamvasít, de a benne lévő goji bogyó kivonat táplálja is a szőkített hajat, SLES mentes, paraffin mentes és kőolajszármazék mentes, és még a csomagolása is környezetbarát.
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?