Hajhullásra sampon

Hajhullásra Sampon, hajhullás elleni professzionális hajápoló. Speciálisan a hajhullás megállítására kifejlesztett prémium hajápoló. Megállítja a hajhullást, finoman tisztítja a sérült hajat, és segít a hajhullás megelőzésében is. Növeli a hajszálak ellenállását és stimulálja a növekedést.
 
 Látványosan hatékonyan működő hajhullás elleni KIN hajápoló, fejbőr kezelő. A sampon hatóanyaga ápolja a hajat, biztosítja a hajszálak számára a megfelelő hidratálást és könnyebben fésülhetővé, rugalmassá teszik a frizurát.
Kinactif Force  - Samponok hajhullásra, aktív összetevői:
-Fehér tea kivonat
-B vitamin complex
-Bioprolin
-Procapil®: klinikailag kifejlesztett aktív összetevő (stimulálja a vérkeringést a fejbőrben, ezáltal elősegíti a hajnövekedést)
Illat: gyöngyvirág
Kinactif Force Sampon hajhullásra használata: Vigye fel a szükséges mennyiséget a KIN samponból a nedves hajra. Masszírozza be a hajba és a fejbőrbe körkörös mozdulatokkal, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlást. Hagyja hatni pár percig a sampont, majd öblítse le óvatosan. A folyamatot ismételje meg másodszor is! Törölje meg a hajat, és használja a megfelelő hajszeszt. Minden hajmosáshoz a problémának megfelelő sampont használja. Ha több haj problémája van egyszerre, felváltva használja a megfelelő samponokat, és hajszeszeket.
A sampon hajhullásra kúraszerű kezelésének fontos eleme. A teljes kúrához használja a termékcsalád többi elemét is!
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?