Hajhullásra hajszesz

Hajhullásra hajszesz. ÚJRA NŐ A HAJA ! – Használatával megvalósítható a hajhullás megállítása, a hajnövesztés látványosan, mellékhatások nélkül. Az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján, a hajszesz minden használója,  a saját problémájánál, az elérhető legjobb  hatást érte el 3-4 hónap használata után.
 
Már az első  kúra után látványos változás tapasztalható, melyhez  16db ampulla használata szükséges. Költséghatékony hajkezelés, hajkúra = Heti 1 ampulla 2-3 alkalommal történő alkalmazásával. – Az A zeta 2 hajszesz használatával egy adott fejbőrtípuson, az elérhető maximális eredmény megvalósítható, a problémával arányos ideig használt termékalkalmazással.
A hajhullásra hajszeszek, hajerősítésre készült hajszesz hatását erősíti, a felvitel előtti fejbőr mélytisztító hajszesz, és hajhullás elleni sampon használata! ( másolja a böngésőbe a neveket!) pl. LS mentes fejbőr méregtelenítő bio szérum NHP Detox  - - Sampon hajhullás ellen Vital Anticaduta - SLS mentes bio sampon hajhullásra NHP
 
ÚJRA NŐ A HAJA ! Kemoterápia után is látványosan hatásos!  A legtöbbet eladott hajszeszünk, vásárlóink visszajelzései alapján figyeltünk fel rendkívüli tulajdonságaira, és híre a mai napig szinte csak szájhagyomány után terjed.
Átlagos hajhullás ellen használt összetevőkből, a Vitalfarco professzionális fodrásztermékeket gyártó cég, levédett összetétele alapján készül. - ,,A hajszeszek hatása az összetevőkön is múlik, de a rendkívüli hatás, mindig ezek jól eltalált összetételen múlik!” - Vitalfarco
A hajhullás, hajritkulás, kopaszodás gyakori haj probléma. Az - A zeta 2-, professzionális hajhullásra hajszeszből készült kúra, használatával rendkívül erőteljesen, gyorsan és hatékonyan kezelhető, megállítható minden típusú hajhullás, egyéb fejbőr betegség, és elindítható az új haj növekedése. Ezt a hajhullásra elleni hajszeszt még kemoterápiás kezelés után is hatásosan használhatjuk hajnövesztésre!
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?