Hajhullásra hajszérum

Hajhullásra hajszérum. Szilikon, Parabének és színezék mentes, Stimuláns intenzív hajszérum illóolajok és növényi őssejtekből készül. A magas koncentrációjú tonizáló és energizáló illóolajok növeli a perifériás mikrocirkulációt és revitalizálják a fejbőrt. A növényi őssejtek végezik az epidermisz és piliferous helyreállítását és megújítását.
A Hajhullásra hajszérum készült exkluzív koncentrált keverékek természetes eredetű anyagokból állnak, amelyek megőrzik a fejbőr vitalitását és segítik erősíteni a hajat, serkentik az egészséges haj növekedést, meghosszabbítják a haj életciklusát.
 A főbb összetevők a hajhullás megállítására szolgáló kezeléshez.
• illóolajok értékes keveréke fertőtlenítésre és haj erősítő tulajdonsággal.
• a növényi őssejtek, és a Globularia cordifolia kivonat, serkentik a haj helyreállítását, a fiziológiai haj növekedési ciklusokat aktiválja, javítja. Beindítja a méregtelenítési folyamatokat, így a sejtek megújulását, valamint csökkenti a tüszősorvadást és öregedést.
• A B-vitamin komplex (B3, B5 és B6) javítja a véráramlását, a fejbőr mikrocirkulációját,
javítja az oxigénellátást és a tápanyagok felszívódását.
Hajhullásokra elleni aktív NHP hajszesz használata.
Mossa meg a hajat a hajhullás elleni samponnal. A hajhullást megszüntető szérumot vigye fel száraz, vagy törölköző nedves hajra. Masszírozza finoman a fejbőrbe. Ne öblítse le!

Intenzív kezelés hajhullásra elleni aktív hajszesz használatával:
2-3 hajszérum alkalmazás hetente 3-4 hétig.
 A megelőző és fenntartó kezelés hajhullás elleni aktív hajszesz használatával:
 1-2 alkalmazás hetente 5-6 hétig.
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?