Hajhullás elleni csodaszer

Hajhullás elleni csodaszer. Ha egy hajhullásra készült hajápolóval nagy jó erdmény érünk el, sokan mondják hogy ez egy igazi csodaszer, mert eddig még semmi mással nem sikerült......

Mint tudjuk hajhullás elleni csodaszerek nem léteznek, de kíváló, professzionális hajápolók igen, amelyekkel az adott alany esetében, a lehető legjobb eredményt érhetjük el, annak használatával.
 
A megritkult haj sűrűsége látványosan hatékonyan növelhető, természetes hatóanyagokkal! Ismerd meg a VITALFARCO A ZETA 2 HAJSZESZ ÉS SAMPON TERMÉKEIT hajhullás elleni  innovatív kozmetikumait, amelyek hajsűrűség fokozó hatását az elmúlt 10 év több ezer vásárlása támaszt alá, melyek csak barátnak és ismerősnek való ajánláson keresztül történtek. A termék csak fodrászoknál, és fodrászkellék szaküzletekben kapható.
A VITALFARCO A ZETA 2  TERMÉKEKET kifejezetten a hajhullás elleni hajlamos fejbőr igényeire szabva fejlesztette ki termékeit azzal a céllal, hogy a kóros hajhullás ne csak megállítható, de visszafordítható legyen. Ráadásul természetes hatóanyagok segítségével!
 
A VITALFARCO A ZETA 2 HAJSZESZ hajhullásra és a VITALFARCO Anticaduta sampon hajhullásra termékek már 2-3 hónap használat után, látványosan hatékonyan növelhetik a haj sűrűségét!
 
Nem szabad elfelejteni, hogy a hajhullás természetes élettani jelenség. Egészségi állapotunktól és tisztálkodási szokásainktól függően naponta több tucat, vagy akár száz hajszálat is elvesztünk. - - Kopaszodó foltok - Fésülködéskor csomókban hulló haj - Az elvékonyodott hajszálak között átlátszó fejbőr.  -- A kopaszodás és a kóros hajhullás sok ember rémálma. A fokozott hajhullást okozhatja stressz, vagy egyéb életvitelszerű probléma, ezért rendkívül fontos, hogy megismerjük a háttérben meghúzódó okokat. Kóros hajhullásról akkor beszélünk, ha a hajvesztés tartósan napi 100 hajszál fölé emelkedik.
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?