Hajhullás ellen hajápolókkal

Hajhullás ellen sokk terápia csomag. Sokkoló vitaminbomba a haj hagymáknak. - A hajszesz fő összetevőinek, a három egymásra épülő speciális hajnövesztő  mechanizmus erőteljes, sokkszerű hatása indítja újra, és serkenti a hajhagymák működését.
KIN Force csomag tartalma.
1 darab 250 ml-es Force hajhullás elleni sampon + 1 doboz (12x6 ml) Force Complex Trico-Active hajhullás elleni hajszesz
 A hajhullás ellen készült hajszesz kúra, egy erőteljes, hatékony kezelés erős hajhullásra. A hajszesz használata megállítja a hajhullást, elősegíti a haj növekedését. *Minden típusú hajhullást hatékonyan kezel. A hajszesz folyamatos használata, a speciális stimuláló és aktivizáló hatásnak köszönhetően,  elősegíti az egészséges hajnövekedést. Látványos eredményt érhet el, már az első kúra alatt, és mind ezt alacsony költségek mellett. -  A hajhullás elleni hajszesz használata prémium minőségű szolgáltatást tesz lehetővé a fodrászüzletben, és a vendégek otthoni hajápolásában is.
Az egészséges haj növekedéséhez a haj hagymáknak vitaminokra, ásványi anyagokra van szüksége, a legideálisabb összetételben, hogy a lehető legjobb hatást érjék el. A hajszesz receptúráját, alkotóelemeit ennek jegyében állította össze a KIN Cosmetics. A 80 év alatt megszerzett szakmai tapasztalatokat, és kutatásokat felhasználva olyan terméket készített, amely maximálisan megfelel a célnak.
KIN Force Sampon:
250ml - Sampon hajhullásra. Speciálisan a hajhullás megállítására kifejlesztett prémium hajápoló. Megállítja a hajhullást, finoman tisztítja a sérült hajat, és segít a hajhullás megelőzésében is. Növeli a hajszálak ellenállását és stimulálja a növekedést. Látványosan hatékonyan működő hajhullás elleni KIN hajápoló. A sampon hatóanyaga ápolja a hajat, biztosítja a hajszálak számára a megfelelő hidratálást és könnyebben fésülhetővé, rugalmassá teszik a frizurát.
 
KIN Force  - Sampon hajhullásra, aktív összetevői:
 
hajhullás ellen sampon  - KIN Force használata:
Vigye fel a szükséges mennyiséget a KIN samponból a nedves hajra. Masszírozza be a hajba és a fejbőrbe körkörös mozdulatokkal, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlást. Hagyja hatni pár percig a sampont, majd öblítse le óvatosan. A folyamatot ismételje meg másodszor is! Törölje meg a hajat, és használja a megfelelő hajszeszt. Minden hajmosáshoz a problémának megfelelő sampont használja. Ha több haj problémája van egyszerre, felváltva használja a megfelelő samponokat, és hajszeszeket.
 
Kin Force Complexe Trico-Active hajszesz:
A hajhullás ellen hajszesz fő összetevőinek, a három egymásra épülő speciális hajnövesztő  mechanizmus erőteljes, sokkszerű hatása indítja újra, és serkenti a hajhagymák működését. Minden típusú hajhullást hatékonyan kezel.  -- 12×6ml - A hajhullás ellen készült hajszesz kúra, egy erőteljes, hatékony kezelés erős hajhullásra. A hajszesz használata megállítja a hajhullást, elősegíti a haj növekedését. A hajszesz folyamatos használata, a speciális stimuláló és aktivizáló hatásnak köszönhetően,  elősegíti az egészséges hajnövekedést. Látványos eredményt érhet el, már az első kúra alatt, és mind ezt alacsony költségek mellett.
A hajhullás elleni hajszesz használata prémium minőségű szolgáltatást tesz lehetővé a fodrászüzletben, és a vendégek otthoni hajápolásában is.
Az egészséges haj növekedéséhez a haj hagymáknak vitaminokra, ásványi anyagokra van szüksége, a legideálisabb összetételben, hogy a lehető legjobb hatást érjék el. A hajszesz receptúráját, alkotóelemeit ennek jegyében állította össze a KIN Cosmetics. A 80 év alatt megszerzett szakmai tapasztalatokat, és kutatásokat felhasználva olyan terméket készített, amely maximálisan megfelel a célnak.
Hajszesz sokkterápia erős hajhullásra - Kin Force Complexe Trico-Active összetevőkel
 
Hajszesz sokkterápia erős hajhullás ellen -  Kin Force Complexe Trico-Active használata: ---   Mossa meg a hajat hajhullás elleni samponnal kétszer. Az így megtisztított fejbőrre vigye fel a hajszeszt, majd masszírozza bele jól az ujjaival. Ne öblítse ki!  Használata ajánlott hetente legalább kétszer, illetve a kezelés szükséges intenzítása szerint.  Egy Intenzív kezelés ideje 4 hét, és heti 3-4 termékhasználat. Évente kétszer ismételje meg: nyár végén és tél végén. Utókezelés: 2 hónapon át heti kétszer használja a terméket.
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?