Hajhullás ellen férfiaknak

Hajhullás ellen férfiaknak, sampon hajhullásra, férfi hajra. A samponnal megállítjuk a férfi hajhullást. Finoman tisztítja a sérült hajat, és segít a férfiaknak a hajhullás elleni megelőzésében. A sampon a férfi haj sajátosságainak, és illatvilágának megfelelően készült! Növeli a hajszálak ellenállását és stimulálja a növekedést.
Prémium samponjaink a legjobb minőség gyártására szakosodott professzionális, fodrászati, hajgyógyászati hajápoló termékek gyártóitól származnak. Ezek a nagyon magas hatóanyag tartalommal készült samponok látványosan javítják a haj állagát.
Sampon hajhullás ellen és férfi hajra - Kinmen Force - legjobb használata. Vigye fel a szükséges mennyiséget a samponból a nedves hajra. Masszírozza be a hajba és a fejbőrbe körkörös mozdulatokkal, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlást. Hagyja hatni pár percig, sampont, majd öblítse le óvatosan. A folyamatot ismételje meg másodszor is! Törölje meg a hajat, és használja a megfelelő hajszeszt. Minden hajmosáshoz a problémának megfelelő sampont használja. Ha több haj problémája van egyszerre, felváltva használja a megfelelő samponokat és hajszeszeket.
 
Hajhullás ellen férfi hajra - Sampon hajhullásra - Kinmen Force - aktív összetevők:
-Tik fa kivonat
-Hínár kivonat
-Multifunkcionális revitalizáló komplex vitaminok
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?