Hajfestés, hajfesték használata a terhesség alatt

Sokan tudják, hogy a hajfestés terhesség alatt nem tilos, csak számtalan körülmény befolyásolja a végeredményét. Ezt segíti, hogy ma már rendkívül sokat fejlődött a hajfestékek és hajszínezők gyártása. A káros hatásokat előidéző összetevők szinte teljesen eltűntek hajfestékekből, hajszínezőkből, helyüket teljesen új, innovatív, alacsony egészségi kockázatú összetevők vették át, úgy hogy a hajfestés és hajszínezés tartóssága, szín minősége tovább nőtt. A PPD, Ammónia, Paraben , Szilikon , Paraffin , Formaldehid származék, Alkohol mentes professzionális hajfesték, és a szinte vegyszer mentes természetes, hajfestékkel Luxus minőségű hajfestés valósítható meg, minden hajszín árnyalatban, az egészség maximális védelme mellett.
 
 
Elővigyázatosság, odafigyelés a terhesség alatt -  A kismamák többsége természetesen igyekszik magára vigyázni a terhesség ideje alatt. Minden káros anyagot kiszorítanak életükből, gyakran elhagyják a kozmetikumok nagy részét is, ami ugyanakkor nem megoldás. Az áldott állapot során annyi a dolgunk, hogy kiemelten odafigyeljünk a termékek összetevőire, amelyeket használunk. Érdemes szakember segítségét kérni, ha kérdés merülne fel.
 
Ma már létezik számos természetes professzionális hajfesték, és hajszínező, a melyek az esetleges érzékenységeket kiváltó összetevőktől, szinte teljesen, 90-100% -ban  természetes, és természetes eredetű anyagokból készülnek.

 
Hajfestés terhesség alatt, de pontosan mikor?   - Ha már a várandósság előtt is festetted a hajad, akkor biztosan számodra is ismerős az a kellemetlen és bosszantó érzés, amely akkor uralkodik el rajtad, ha lenőtt frizurával kell megjelenned valahol. Szerencsére nem kell lemondanod a hajfestésről áldott állapotban sem, az azonban elengedhetetlen, hogy szakembert keress fel az elképzeléseddel ahelyett, hogy otthon bonyolítanád le a folyamatot.  A hajfestés terhesség alatt sem lehetetlen azonban fontos, hogy mindenképpen várd ki a 12-13-14. hetet,  hiszen az első 12 hétben óriási változásokon megy keresztül a magzat, így ebben az időszakban az anyának is kiemelten kell figyelnie magára.
 
Barátkozz meg a természetes hajfestékekkel.
A  PPD, Ammónia, Paraben , Szilikon , Paraffin , Formaldehid származék, Alkohol mentes professzionális hajfestékkel készült a frizurákkal a terhesség alatt is bátran próbálkozhatsz, ugyanis ezek összetevői a lehet ő legkevésbé terhelik a fejbőrödet. A hajfestés előtt mindenképpen szánj időt a festék kipróbálására. Talán a terhesség előtt semmilyen allergiás reakcióval nem kellett megküzdened, az áldott állapot során ez megváltozhat! Menj biztosra, hogy a hajfestés terhesség alatt se okozzon gondot! Ha távolról szeretnéd elkerülni az allergia esélyét is, próbálj ki ilyen  hajfestékeket, amelyek számos természetes anyagot tartalmaznak, és használatuk során kisebb az esély a bőrirritációra.
 
Nem ártalmas a baba számára.  -  A szakemberek számos kutatást végeztek már a témával kapcsolatban, és csaknem minden esetben arra jutottak, hogy a hajfestés terhesség alatt nem befolyásolja a magzat fejlődését, nem alakulnak ki tőle rendellenességek, és a szervezetedbe sem jut annyi a hajfesték összetevőiből, mint egy testápolóból. Fodrászod, felkeresése előtt fontos hogy  egyeztess orvosoddal, hiszen nem minden várandósság során ajánlott festeni a frizurát. Vannak ugyanis olyan speciális helyzetek és terhességek, amelyek során a kemikáliák teljes hanyagolása ajánlott. Ha azonban nincs akadálya frizurád megváltoztatásának vagy megújításának, ne mondj le róla.
 
A fodraszkellekshop.hu webáruházban számos megoldás található a lehető legjobb, leg egészségesebb hajfestés megvalósítására. ---->>>
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?