Hajfesték

Hajfesték, professzionális márkák. A legjobb hajfesték használati eredmény érdekében, innovatív technológiával készülnek! A PPD mentes hajfesték az egészség megőrzésének jegyében készült. A legmagasabb minőségű, Prémium Professzionális kategóriába tartozó, hajfesték ára Magyarországon rendkívül kedvező. ( KIN Cosmetics )
 
 
A Web áruházban található hajfestékek választékában több minőségi kategória, és márka található, melyek használatával a hajfestés minden esetben és hajon a lehető legjobb eredménnyel valósítható meg. A hajfesték ára minden márkánál, a képviselt minőséghez képest nagyon alacsony. A jól nagyítható hajszínskála minden hajfestéknél, megtalálható!
 
Hajfestés luxus minőségben, a jövő technológiájával. COLOR PRESTIGE - CERAKIN (R) TECNOLOGY - A bio technológiákkal készülő Kincream Prestige  haj és bőrbarát hajfesték csomagolása csak kis mértékben változott.
 A CRK jelzéssel ellátott tubusok már PPD mentes hajfestékkel vannak töltve. A rendkívül tartós és gyönyörű hajszínek továbbra is maradtak! A változás annyi, hogy  ezeket a rendkívüli tulajdonságokat, még korszerűbb, bio összetevőkkel, anyagokkal, és továbbfejlesztett bio technológiával készítik. Az új  modern CERAKIN (R) TECNOLOGY hajfesték formula PPD mentes, és lehetővé teszi hogy továbbra is a legjobb minőségű hajfestékek közé tartozzon, és továbbra is kedvező minőség és ár aránnyal rendelkezzen! Magyarországon rendkívül kedvező feltételekkel értékesíthetjük, időszakosan %-os és darab kedvezményeket is adunk hozzá!
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?