Brutális hajhullás

Brutális hajhullás. Általában a hirtelen jött hajhullásnak egészségügyi okai vannak, pajzsmirigy probléma, vagy gócos fog …  és még sok minden lehet. Ezeket mindenképpen ki kell vizsgáltatni, orvosolni, kezelni kell. A sikeres kezelés után azonban sok esetben mard egy probléma, a rengeteg haj elvesztése. Szerencsére, ha a hajhagymák még élnek, ezeket még munkára lehet bírni. Hogy így van-e, ez hajgyógyászati műszeres vizsgálatokkal is ellenőrizhető, habár ez akár elég költséges is lehet. Van más lehetőség is. Pl. Intenzív, hajhullásra készült hajápolóink 2-3 hónapos használat után is fény derül erre a tényre. Ennek még annyi előnye is van, hogyha igen, akkor már ez alatt az idő alatt a haj jelentős mértékben erősödhet, megindulhat az új haj növekedése.
 
Az erre a célra ajánlott hajápolókat megnézheti. ITT
 
Hajszesz hajhullás ellen, hajnövesztésre, + Vitalfarco Maxima Caduta sampon hajhullásra. - Hajkezelő csomag. A termékek nincsenek egy dobozba csomagolva!
 
A Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael termékcsaládok gyártójának, hajkezeléshez készült a csomagjában, 16db ampulla, és 1db 250ml sampon hajhullásra hajápoló található.
Figyelem! A termék jótékony tulajdonságainak híre az elmúlt 10 év alatt csak a vásárlók egymás közötti ajánlása alapján, szájhagyomány után terjedt, a Médiában soha nem reklámoztuk! Ez most is így van, ezért áruházakban, drogériákban, gyógyszertárakban ne keresse! Webáruházainkon kívül, csak a velünk kapcsolatban álló Fodrászlátogató, és Fodrászkellék kereskedőknél tudja még megrendelni!
ÚJ Hír! 2021 06 18 - A tapasztalatok alapján a COVID 19 utáni hajhullás kezelése is ugyan olyan hatékonyan végezhető használatával, mint a más hajproblémáknál már eddig megtapasztaltaknál.
 
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?