A legjobb hajfesték használata

A legjobb hajfesték, hajápoló, hajszínező használata jelentősen meghosszabbítja azt az időt, a melyet az ember élete során a professzionális hajfestés előnyeinek kihasználásával tölthet el, ezért egészségünk érdekében ma már javasolt körülnézni, mit is teszünk a hajunkra, fejbőrünkre.
 
A Kinessences professzionális természetes hajápoló, hajfestő, hajszínező termékcsalád a lehető legtökéletesebb hajápolás megvalósításának jegyében került megalkotásra. Ezen termékek önállóan, és egymást támogatva is, az elérhető legmagasabb szintű hajfestést, hajápolását, hajregenerálást teszik lehetővé, mindenki számára elérhető áron a fodrász szalonok, és az otthoni felhasználók számára is.
A KIN Cosmetic kutatói, a következő 5 elemre építetették fel az újgenerációs hajfestő, hajápoló termékcsaládot. A hajfestékek fő összetevői is, az öt kontinensek leg ősibb olajai : Argán olaj - Makadám dió olaj - Kukui dió olaj - Kamélia olaj - Szőlőmag olaj -  valamint,  Olajsav - Szűrt, tiszta víz - Méhviasz/méhpempő

A Kinessences hajfesték az áruházban ----->

 

A minőségbe való befektetés nagyon gyorsan megtérül, ha sok allergiát megelőzhetünk, vagy ha már érzékenyek lettünk, a természetes termékek használatával tovább élvezhetjük a hajszínváltoztatás, hajápolás előnyit.

Mit kell tudni a Kinessencess hajfestékről?

A modern hajfestékeknél a hagyományos összetevők elhagyása sok esetben rövidebb színtartósságot, vagy egyéb hátrányos jelenséget eredményezett.

A Kin Cosmetics fejlesztői ezen hátrányok megelőzése miatt, a szokásosnál sokkal több időt fordítottak a kutatásokra, hogy megtalálják a lehető legjobb megoldásokat.

A Kinessences természetes hajfesték létrehozásával, egy új, eddig elképzelhetetlen minőséget produkáló fogalom jött létre a Luxus minőségű hajfestésben, hajápolásban.  Az eddigiekkel össze nem hasonlítható, minden elképzelést felülmúló minőség, az egészség védelmének maximális fegyelembevételével minden haját festő vágya. - - KINESSENCES professzionális hajfesték összetétele szinte 100%-ban természetes, vegyszer mentes  anyagokból áll, melyek  eredete a természetességen alapszik, de ugyan úgy 4 árnyalat világosítását teszi lehetővé és használható, mint a megszokott profi, Luxus minőségű hajfestékek. -  - Használata megegyezik a szokásos hajfestési  technikával, 100%-ban takarja az ősz hajat, PPD, Ammónia,  Szilikon, Paraffin, Parabén, Formaldehid származék, alkohol mentes. - A hajfestékek fő alkotói a természetes és vegyszermentes öt kontinens ősi, tiszta olajai, melyek fontos szerepet játszanak mind az egészségben, mind a szépségápolásban.  -  - A kinessence hajfesték természetes összetevőknek köszönhetően extra védő, aktív bőrápolót is tartalmaz, mely a hajfestés előtt, közben és utána is kifejti hatását.

« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?