Csatos póthaj 11×50cm 3db gyors csattal Euro SO.CAP. Seiseta - kifutó színek

Ár: 6 502 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 5 120 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 6502 Ft / db)
Cikkszám: 2536-socap-seiseta-alap-akciós
Gyártó: EURO SO.CAP. póthaj

Kérem válasszon hajszínt! - SO
  -     +   Kosárba rakom

Csatos póthaj, 11cm széles hajcsíkból, 50-55cm hosszú hajjal, 3db nyomásra, azonnal  rögzítő gyors hajcsattal. A póthajcsík ennek a speciális hajcsatnak köszönhetően  pillanatok alatt, pontosan a kívánt helyre, a csat megnyomásával rögzíthető, majd egy nyomásra el is távolítható. Pillanatok alatt készíthetünk vele hosszabbított, vagy több színű, és még melírozott frizurát is.  -- Az Euro SO.CAP. kiváló minőségű csatos póthaj kellemes viselet is nyújt, a felhelyezés gyorsasága mellett. Az Olasz Seiseta márka csatos póthaj sorozata a legördülő listában kiválasztható színekben áll rendelkezésre. A legjobb hajszín választást, hajszínskála is segíti.

Az alacsony ár csak a legördülő listából kiválasztható hajszínekre vonatkozik!

A hajtincs súlya csatokkal kb. 38gr.

A lejjebb, és a  - Hajszínek - Hajfesték színek - fülnél is található hajszínskálák jó segítséget nyújtanak a választásban.

A Hajhosszabbítás 1 perc alatt, láthatatlan illesztéssel elkészíthető. Az új, speciális Seiseta hajcsatoknak köszönhetően egy nagyon gyors és precíz felrakási technika áll rendelkezésünkre, amely a gyorsaságon felül, észrevehetetlené teszi a Seiseta póthaj illesztését a frizurához!

A kiváló minőségű póthaj tincsek 100% humán természetes emberi hajból készülnek. A hajhosszabbításhoz készült hajak magas minőségét az Olaszországi SO.CAP. cég, gyárai garantálják. A póthajak egyenletes jó minőségét a SO.CAP. az által kidolgozott, és használt technológia és minőség ellenőrzés biztosítja. Természetes és divat hajszín árnyalatok, és melírozott hajtincsek is készülnek a hajhosszabbítás ezen gyors technikájához. Akár minden nap új frizurát készíthetünk vele 1 perc alatt!

Az Euro SO.CAP. - Seiseta póthaj használata, hajhosszabbítás:

Válassza szét a hajat! Illessze közvetlenül a hajtőhöz a póthaj tincset, és csak nyomja meg felülről a csatot, az már is rögzül!  Nem szükséges sem lefelé, sem felfelé mozgatni a hajcsatot.

A hajcsík a 3db hajtöve felé álló hajcsat bepattintásával azonnal rögzül.  Ezzel a megoldással teljesen a hajtövéhez tehetjük a hajtincset, így a póthaj illesztése szinte észrevehetetlenné válik. A változás mértéke, látványossága a frizurán, a felhasznált hajcsíkok számával nő. Ajánlott mennyiség 1-4 hajcsík. A hajcsík levétele 3 pattintással másodpercek alatt elvégezhető. Ha szükséges, fesse a megszokott hajfestési módszerrel a kívánt színre a hajat.  - A póthaj ápolása egyszerű, de fontos. Ha hosszú távon szeretné használni, a póthaj tincseket, rendszeresen ápolja. Használjon argánolajos, keratinos hajápoló készítményeket!

A hajhosszabbításhoz rendelkezésre álló Seiseta hajszínek:

Jól nagyítható hajszínskála! Kattintson rá, majd még egyszer! Figyelem a hajszínminták csak egy 3cm széles hajcsíkot ábrázolnak, a teljes hajcsík 11cm széles!

 

1B - fekete, 2 - sötétbarna, 4 - barna, 6 - világosbarna, 8 - világos szőke - Hajszínskálájuk->Kattintson ide: seiseta 1  

 

17 - arany réz szőke, 10 - sötét hamvas szőke, DB4/1001 - sötét arany, platina szőke melírral, 1001 - platina szőke Hajszínskálájuk-> Kattintson ide: ptjaj siseta 2    

 

Violet - viola, Red violet - vörös viola, Blue - kék, 32 - mahagóni barna Hajszínskálájuk-> Kattintson ide: ptjaj siseta 3    

 

Melírozott hajtincsek 1B/violet - fekete alapon viola melírcsíkok, 1B/red violet - fekete alapon vörös viola melírcsíkok, 1B/blue - fekete alapon kék melírcsíkok, Violet/red violet - viola alapon vörös viola melírcsíkok, 4/violet - barna alapon viola melírcsíkok Hajszínskálájuk-> Kattintson ide: ptjaj seiseta 4    

 

4/violet - barna alapon viola melírcsíkok, 20/red violet - szőke alapon vörös viola melírcsíkok, 4/red violet - barna alapon vörös viola melírcsíkok, 20/violet - szőke alapon viola melírcsíkok, 20/blue - szőke alapon kék melírcsíkok Hajszínskálájuk-> Kattintson ide: ptjaj seiseta 5      

 

6/27B - világos barna alapon szőke melírcsíkok, 10/20B - sötétszőke alapon világos szőke melírcsíkok, 1B/530 Ombre - 1/2 fekete felsőrész 1/2 vörös alsórész

Hajszínskálájuk->

 Kattintson ide: ptjaj seiseta 6      

 

A hajszínek fényképes hajszínskálája. Jól nagyítható hajszínskála! Kattintson rá, majd mégegyszer! Hajszínskálájuk-> Kattintson ide:  seiseta1

 

Vásárlás előtt olvassa el! - A póthaj használata, hajhosszabbítás.

Figyelem! A póthaj egy élettelen eszköz! Ahhoz hogy a póthajak frizura készítéshez használva minél hosszabb életűek legyenek a következőket vegye figyelembe! A póthajakkal a következő frizurakészítési műveletek valósíthatók meg, a feltüntetett szabályok betartása mellett!

·         hajszárítás, hajvasalás, hajgöndörítés hajsütővassal max.150̊ C hőmérsékleten – Figyelem! - a hajtövét nem érheti 100̊C-nál magasabb hő ezért hajszárítóval megfelelő (ajánlott 50cm nél nagyobb) távolságból szárítható.

·         hajfestés: a póthaj festése – max. 20vol-6% - oxidálószerrel történhet!

·         szőkítés dauer, tartós hajkiegyenesítés és egyéb olyan műveletek, amelyek a hajszerkezet megbontásával járnak, nem alkalmazhatók!

·         a póthaj fokozott ápolást igényel, ezért csak magas minőségű ápló anyagokat tartalmazó, pl. keratint, természetes olajokat (argán, kukui, szőlőmag….olaj) tartalmazó hajápolók használata javasolt!

·         Az elkészült frizura ápolásához kérjen a felrakó szakembertől hajápolási utasítást, tanácsot, vagy olvasson utána a webáruházban a (póthaj ápolása) terméknél, az interneten ahol számos cikk található erről, és vezessen hajápolási naplót!

Figyelem! A póthaj nem hajápolási, és nem tartós fogyasztási termék! A póthaj egy élettelen, fodrászati kiegészítő eszköz, ezért sem szavatossági, sem minőség megőrzési ideje nincs, a használatba vett hajakra garancia nem jár! Használhatóságának ideje nagyon nagymértékben függ a viselés, ápolás módjától, ezért a felrakott, vagy bármilyen módon használatba vett póthajakat semmilyen felmerülő ok miatt nem vesszük vissza, mivel annak részletes napi, megfelelő használatáról, hiteles információt részünkről lehetetlen beszerezni!

  • Cikkszám: 2536-socap-seiseta-alap-akciós
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 6502 Ft / db
  • Gyártó: EURO SO.CAP. póthaj
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral