Maxima Viola Plex Argánolajos szőkítőpor 25gr

Ár: 725 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 571 Ft
Kiszerelés: 25 gr (Egységár: 29 Ft / gr)
Cikkszám: 1405-vmdc-7404-25gr-viola
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


Szőkítőpor argánolajjal, levendula kivonattal, új Plex technológiával, amely többszörös védő hatást biztosít.   Porzás mentes, lila színű, nagyon alacsony ammónia tartalommal, sárgulást megakadályozó viola pigmentekkel készül. Az argánolajos szőkítőporok használata 7 árnyalat világosítását teszik lehetővé. Használatukkal magas minőségű fodrászati szolgáltatást, tökéletes szőkítést végezhetünk.

Az új hajvilágosító Plex technológia többszörös védő hatást biztosít. A tökéletes szőkítési eredmény elérése mellett hatékonyan hidratálja a hajat, maximálisan védi a hajszerkezet, formulája csökkenti az irritáció és az érzékenység kialakulásának esélyét. Tökéletes miden hajszín eltávolításra, melírozásra, szőkítésre, és egyéb szőkítő technikák elvégzésére. A új Plex formula magas koncentrációjú védő és kondicionáló összetevőkkel védi a haj kötéseit a szőkítő folyamat során, kiváló eredményt elérve a maximális ápolás és a haj szerkezetének megőrzése mellett.

25gr -  A szőkítőpor használata: A keverési aránya: 1+2. 1 rész szőkítőport keverjen össze 2 rész  10-20-30-40 vol oxi creammel, a világosítás mértékének megfelelően. Hatóidő 20-50 perc a világosítás mértékének és a haj minőségének függvényében. A kikevert krémet száraz hajra vigyük fel és hagyjuk rajta a hatóidő lejártáig. Öblítsük le, majd mossuk meg a hajat, hamvasító hajápoló samponnal.

A Maxima argan olajos szőkítőporok ható ideje, szőkítési idővel:

1-3 tónus    10vol-3%   20-40perc

3-4 tónus    20vol-6%   20-30perc

4-5 tónus    30vol-9%   30-40perc

6 -7 tónustól 40vol-12%   45-50perc

A szőkítés ható ideje alatt, figyelje a hajat! A haj minőségétől függően, a ható idő rövidebb is lehet az előírtnál! Ha a levilágosítás mértéke elérte a kívánt szintet, mossa le a szőkítést!

Figyelem! Ammónia (Amomium Hidroxide )mentes! Az ammonium persulfate öszetevő nem egyezik meg az ammóniával. Az ammonium persulfate vagy ammónium - peroxo-diszulfát egy szervetlen só. A képlete (NH4)2S2O8.

A szőkítőporok ára, a kiszereléstől függően változik. A Maxima szőkítő port, a 45 éves tapasztalattal rendelkező Milánoi Vitalfarco készíti. Az aktív összetevők egyenletesen és intenzíven szőkítik a hajat az elérhető legvilágosabb tónusig is, miközben a növényi ápoló anyagok maximálisan védik a hajat a szőkítés ideje alatt. A szőkítő por bármilyen szőkítési technikához ajánlott.  Speciális állagának köszönhetően könnyedén beivódik a hajrostokba, de emellett óvja a haj szerkezetét. A szőkítő por minden színtelenítési eljáráshoz (hajfesték és hajszínező) tökéletes. Könnyű a kezelése, nem fúvódik, állaga egységes a kezelés ideje alatt, a legmakacsabb szín pigmenteket is eltávolítja.

Fontos tanács a szőkítéshez! --- Szőkítéskor, a hatóidőt nem érdemes túllépni!A szőkítő por ható ideje alatt, figyelje a hajat! A haj minőségétől függően, a ható idő rövidebb is lehet az előírtnál! Ha a levilágosítás mértéke elérte a kívánt szintet, mossa le a szőkítést! --Amennyiben pontosan fel tudja mérni a haj állapotát, ezzel a szőkítő porral megvalósítható, az egymás utáni többszöri használat. Előfordulhat pl. makacs festett fekete haj szőkítésekor, hogy első lépésben nem sikerül tökéletesen eltávolítani a fekete hajszínt. Ha a haj állapota megengedi ( nem roncsolt) , sokkal jobb eredményt érünk el a szőkítő elegy újbóli felvitelével, egy újabb szőkítéssel, mint az ajánlott hatóidő, túllépésével! Ebben az esetben az oxidáló szer erősségét csökkentsük, a még levilágosítandó tónusnak megfelelően.

A Vitalfarco szőkítő porokat, krémeket a használati utasítások betartása mellett minden hajtípusra használhatjuk, rendkívül kíméletesek és hatékonyak! Professzionális fodrászcikkek, fodrászkellékek! Több évtizedes felhasználói és gyártói tapasztalatok alapján készül, a mindenkori elvárások maximális figyelembevételével.   A magas minőséget képviselő professzionális szőkítő por, tökéletes közreműködő minden típusú haj roncsolás mentes szőkítésben, a nem kívánt természetes, és festett hajszín eltávolításában.

A szőkítő porral gyorsan, tökéletes eredménnyel, és károsodás nélkül világosíthatjuk a hajat.

  • Cikkszám: 1405-vmdc-7404-25gr-viola
  • Kiszerelés: 25 gr
  • Egységár: 29 Ft / gr
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral
Kapcsolódó termékek

Maxima Charcoal Karbon9 Hamvasító hajmaszk aktív szénnel és goji bogyó kivonattal

4 937 Ft

Goodby Yellow - Maxima Charcoal Karbon9 Hamvasító sampon aktív szénnel és goji bogyó kivonattal

4 927 Ft

Goodby Yellow - Vitael Anti Yellow Silver hamvasító sampon

3 084 Ft