Maxima Plex Argán olajos szőkítő krém

Kedvezményes ár: 8 680 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 6 834 Ft
Eredeti ár: 9644 Ft
Kiszerelés: 500 gr (Egységár: 17.36 Ft / gr)
Cikkszám: 1405-vmdc-7410-500gr-arganolajos
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


Argán- és acai olajos szőkítőkrém, nagyon alacsony ammónia tartalommal, sárgulást megakadályozó pigmentekkel, komplex hajápolókkal.  A hajfestékhez hasonló, krém állagú szőkítő. A por állagra érzékeny felhasználóknak készült, de sok szempontból praktikus. Krémes állaga miatt könnyen keverhető, a felhasználandó mennyiség pontosan mérhető, nem kell óvni a párától.

Plex technológia: az új hajvilágosító többszörös védő hatást biztosít. A tökéletes szőkítési eredmény elérése mellett hatékonyan hidratálja a hajat, maximálisan védi a hajszerkezet, formulája csökkenti az irritáció és az érzékenység kialakulásának esélyét. Tökéletes miden hajszín eltávolításra, melírozásra, szőkítésre, és egyéb szőkítő technikák elvégzésére. A új Plex formula magas koncentrációjú védő és kondicionáló összetevőkkel védi a haj kötéseit a szőkítő folyamat során, kiváló eredményt elérve a maximális ápolás és a haj szerkezetének megőrzése mellett.

500 gr - A szőkítő krém ára, a tubus kinyomóval rendelkező, fólia tasakos kiszerelésének köszönhetően rendkívül kedvező!  Erős, aromazárós alufólia tasakban kapható, melyen egy csavaros kupakkal zárható, kinyomó nyílás található.  A zacskóból a szőkítő krémet kézzel könnyedén  kinyomhatjuk, mely a hajfestékhez hasonló állagú, és könnyen összekeverhető az oxival.

Maxima Argan - szőkítő krém használata:

1 rész szőkítő krémet keverjen össze 2 rész  10-20-30-40 vol oxidálóval, a világosítás mértékének megfelelően. Hatóidő 20-50 perc a világosítás mértékének és a haj minőségének függvényében. A kikevert krémet száraz hajra vigyük fel és hagyjuk rajta a hatóidő lejártáig. Öblítsük le, majd mossuk meg a hajat, hamvasító hajápoló samponnal. A szőkítő krém keverési aránya tehát: 1+2

---- A szőkítő krém ható ideje, szőkítési idő:

.1-3 tónus    10vol-3%   20-40perc

.3-4 tónus    20vol-6%   20-30perc

.4-5 tónus    30vol-9%   30-40perc

.6-7 tónustól    40vol-12%   45-50perc

A szőkítő krém ható ideje alatt, figyelje a hajat! A haj minőségétől függően, a ható idő rövidebb is lehet az előírtnál! Ha a levilágosítás mértéke elérte a kívánt szintet, mossa le a szőkítést!

Figyelem! Ammónia (Amomium Hidroxide )mentes! Az ammonium persulfate öszetevő nem egyezik meg az ammóniával. Az ammonium persulfate  vagy ammónium - peroxo-diszulfát egy szervetlen só. A képlete (NH4)2S2O8.

Fontos tanács a szőkítéshez!

A Vitalfarco szőkítő porokat, krémeket a használati utasítások betartása mellett minden hajtípusra használhatjuk, rendkívül kíméletesek és hatékonyak!Szőkítéskor, a hatóidőt nem érdemes túllépni! Amennyiben pontosan fel tudja mérni a haj állapotát, ezzel a szőkítő krémmel megvalósítható, az egymás utáni többszöri használat. Előfordulhat pl. makacs festett fekete haj szőkítésekor, hogy első lépésben nem sikerül tökéletesen eltávolítani a fekete hajszínt. Ha a haj állapota megengedi ( nem roncsolt) , sokkal jobb eredményt érünk el a szőkítő elegy újbóli felvitelével, egy újabb szőkítéssel, mint az ajánlott hatóidő, túllépésével! Ebben az esetben az oxidáló szer erősségét csökkentsük, a még levilágosítandó tónusnak megfelelően.

Professzionális fodrászcikk, fodrászkellék! A magas minőséget képviselő professzionális szőkítő krém, tökéletes közreműködő minden típusú haj roncsolás mentes szőkítésben, a nem kívánt természetes, és festett hajszín eltávolításában. Több évtizedes felhasználói és gyártói tapasztalatok alapján készül, a mindenkori elvárások maximális figyelembevételével.  A szőkítő krémmel gyorsan, tökéletes eredménnyel, és károsodás nélkül világosíthatjuk a hajat.

A Maxima Argan szőkítő krém használata magas minőségű szolgáltatást, tökéletes szőkítést tesz lehetővé, alacsony költségek mellett, ára kedvező. A szőkítő krémet, a 45 éves tapasztalattal rendelkező Milánoi Vitalfarco készíti.

A professzionális maxima szőkítő krém bármilyen szőkítési technikához ajánlott. Az aktív összetevők egyenletesen és intenzíven szőkítik a hajat az elérhető legvilágosabb tónusig is, miközben a növényi ápoló anyagok maximálisan védik a hajat a szőkítés ideje alatt. Speciális állagának köszönhetően könnyedén beivódik a hajrostokba, de emellett óvja a haj szerkezetét. A szőkítő krém minden színtelenítési eljáráshoz (hajfesték és hajszínező) tökéletes. Könnyű a kezelése, állaga egységes a kezelés ideje alatt, a legmakacsabb szín pigmenteket is eltávolítja. 

  • Cikkszám: 1405-vmdc-7410-500gr-arganolajos
  • Kiszerelés: 500 gr
  • Egységár: 17.36 Ft / gr
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral
Kapcsolódó termékek

Maxima Skin Protector Hajfestéskor a fejbőr megszíneződését és irritációját gátló krém

5 157 Ft

Maxima Fibermax hajkötés sokszorozó hajkezelő nagy csomag

57 510 Ft

Maxima Fibermax hajkötés sokszorozó hajkezelő csomag 10+10ml

1 851 Ft

Maxima Oxidáló 1000ml

2 534 Ft

Maxima Oxidáló 150ml

661 Ft

Maxima Silver hamvasító sampon 500ml

5 979 Ft

Megszűnt! Olvassa el! - Nirvel Clean Skin fejbőr irritáció elleni protektor hajfestékbe..20db 3ml

5 005 Ft

Megszűnt! Olvassa el! - Nirvel Clean Skin fejbőr irritáció elleni protekt hajfestékbe hajszőkít..3ml

365 Ft

Oxidáló minden márkához Vitael 1000ml

1 971 Ft

Oxidáló minden márkához Vitael 150ml

693 Ft

Szőkítőporokhoz krémhez haj sárgulása ellen és szőkítést gyorsító krém Nirvel Decoblanc

2 840 Ft