Nirvel Nutre Color hajszínező krém világos NEON színek 200ml

Ár: 3 537 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 2 785 Ft
Kiszerelés: 200 ml (Egységár: 17.69 Ft / ml)
Cikkszám: 0102-nnc-200ml-neon-alap
Gyártó: Nirvel

Kérem válasszon Nutre Color színt!
  -     +   Kosárba rakom

Hajszínező nagyon élénk, világos, NEON színű hajszínekkel. ( Nem világít, fluoreszkál! ) A legjobb hajszínező eredményhez készül, ammóniamentes, fényes élénk hajszíneket produkál. Önmagában  színezi és ápolja is a hajat, 6-12 mosásig megtartja annak szép színét. A 30-50% os ősz hajszálak színezésére is használhatjuk, de ha a haj porózus szerkezetű, akár a 100% ősz hajon is szép eredményt érhetünk el vele. Egy komponensű hajszínező, krém állagú, könnyen felvihető a hajra. A hajszíneket tovább vlágosíthatjuk a A (White - hajszínező szín világosító)  használatával, a hajszínezőhöz 1+1, 1+2, 1+3, 1+4 arányú keveréssel.

Rendkívül jól használható a festett hajak színének felfrissítésére is, de a legintenzívebb hajszíneket világosabb alapra való felvitellel érjük el. Az ammóniamentes hajszínezőt bármely hajtípusra használhatja. A hajszínezők káros anyagot nem tartalmaznak, bátran használhatja mindenki.

Javasolt felhasználása:

Intenzív hajszínek készítése, világos vagy szőkített alapon.

Festett és natúr hajszínek felfrissítése, a hajszínhez legközelebb álló színnel.

30-50%-os ősz hajszálak színezésére (száraz, porózus hajaknál akár 60-100% ősz haj fedése is lehetséges)

200ml - A Fluór  - Nirvel Nutre Color hajszínezőknek külön színskálája nincs, csak itt tekinthető meg! A hajszínek minden termék csomagolásán megtalálhatók!

A Hajszínezők színskálája.

Választható Nirvel Nutre Color ammóniamentes hajszínező színek. (Klein Blue - Világos kék ), (Turquise - Világos Türkiz zöld ), (Mint – Világos  menta zöld), (Carmin – Világos Tűzpiros), (Strawbery – Pink-Fuchsia), (Bubble Gum – Világos Pink), ( Lemon – Világos citrom sárga), (Tangerine – Világos narancs sárga), (Corel  - Világos koral piros),  (megszűnt! -Blackberry - Világos szeder lila),  (White - hajszínező szín világosító, 1+1, 1+2, 1+3, 1+4 arányú keveréssel jelentősen világosíthatjuk a színeket )

A  - White - fehér szín, nem található a színskálán! Ez egy pigment mentes, hajszínező színvilágosító, amely bármely más színhez hozzákeverve, a hozzá kevert mennyiség arányában világosítja a hajszínező balzsam színét! Az előállítható hajszínek számának csak a kreativitás szab határt, mert a hajszínező balzsamok összekeverésével, és a  - White - világosító szín használatával bármilyen színárnyalat elő állítható!

A hajszínező balzsamos kém állagú, Önmagában  színezi és ápolja is a hajat, 6-12 mosásig. A 30-50% os ősz hajszálak színezésére is használhatjuk, de ha a haj porózus szerkezetű, akár a 100% ősz hajon is szép eredményt érhetünk el vele. Ha ugyan ebben a színben tud hozzá hajszínező sampont is használni, a hajfestés is kiváltható a termékek folyamatos használatával.

A hajszínező balzsamok nem tartalmaznak ammóniát, ezért nincs világosító hatásuk! Ezért fontos hogy a megfelelő színmélységű hajra használjuk! Ahhoz hogy a legjobb eredményt érje el, tartsa be a következő színre - szín ajánlatot, ahogyan a fenti színskála kép ajánlja!

Ha szükséges, szőkítéssel világosítsa fel a hajszínt a megfelelő árnyalatra, majd ezután használja a hajszínező balzsamot!

Hajszínező használata. -Ammóniamentes! -  Mossa meg a hajt, majd törölköző száraz hajra, vigye fel a hajszínező balzsamot hajfestő ecsettel, vagy kesztyűs kézzel, majd alaposan masszírozza, fésülje bele a hajba. Miután végzett, ismét vigye fel a hajszínezőt és masszírozza át a hajat, hagyja 5 percig hatni,  majd alaposan öblítse le a hajról.  Annyiszor öbblítse le, amig a víz már csak alig színeződik el! A szín tartósságát 100% osan növeli, ha ugyan olyan színű hajszínező hajsampont használ a hajmosáshoz!

A (White - hajszínező szín világosító)  használatával, a hajszínezőhöz 1+1, 1+2, 1+3, 1+4 arányú keveréssel, jelentősen világosíthatjuk a színeket, számtalan pasztel árnyalatot hozhatunk létre.

Mikor használja a hajszínezőt?

Extrém hajszínek, pl. lila haj, arany haj, kék haj, piros haj, zöld haj, pink haj, sárga haj, ezüst haj megvalósításához, hajszínek felfrissítéséhez készül. --Az erősödő color wear színes haj viselet iránti igény miatt egyre nagyobb szerepet kapnak a hajszínező termékek, a hajszínezés technikák

  • Cikkszám: 0102-nnc-200ml-neon-alap
  • Kiszerelés: 200 ml
  • Egységár: 17.69 Ft / ml
  • Gyártó: Nirvel
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral