Barber Profi hajnyíró Zero-0-mm késsel - BESTIA Magnetic Power Cutlim 10K LIM-HAIR

Ár: 82 095 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 64 642 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 82095 Ft / db)
Cikkszám: 2831-lim-cutlim-10kSA
Gyártó: LIM HAIR hajformázók


ZERO/ 0-mm vágási mélység beállítási lehetőséggel rendelkező Borbély hajnyíró. Bestiális erő a motorban és a szerkezetben. A legjobb munkához a BESTIA Barber akkumulátoros hajnyíró gép, minden tekintetben kiemelkedik a legmagasabb elvárásoknak készült gépek közül is. A Kivételesen nagyteljesítményű, erős, de csendes energia takarékos MAGNETIC POWER - lineáris, (szénkefe nélküli) vezérelt rezgő motorral, vízszintes rezgő mozgással mozgatja a vágókést. A vágófej, kivételesen erős, ZERO-0 effect, 0 mm vágómélységre is állítható késekkel, erős szerkezeti elemekkel, házzal készül. Ajándék 20×20cm Barber Bestia poszterrel.

Könnyű, de nagyon erős. A legjobb hatékonysághoz csendes, energia takarékos működésű hajvágó gép! A terheléstől függő teljesítmény felvétel vezérlése lehetővé teszi, hogy kisebb igénybevételkor sokkal kevesebb energiát vegyen fel. A Borbély hagyományokat felelevenítő Barber trend jegyeit hordozó férfifodrászat modern kelléke.

Az elektromosan vezérelt, új fejlesztésű, vezérelt lineáris mágneses rezgő késmeghajtó 10 000 rpm - rezgésszámmal működik,  adja le rendkívüli teljesítményét, hosszú élettartam mellett. A 440-es szénacélból készült COOL BLADE system pengék 62-63 rockwell keménységgel, speciális Barber fog kiosztással, precíziós, progresszív vágási szöggel rendelkeznek, így könnyedén vágja a legvastagabb hajakat is. A speciális hegyes kialakításuk alkalmassá teszik az átfedéses vágáshoz is. A kések alap vágási magasság karral 0,3 és 3,0 mm között állítható, de a késtartó csavarok segítségével beállítható minimálisnak, a NULLA magasság is!

5db műanyag toldó fésűvel rendelkezik 1,5, - 3, 6 ,9, 13 mm-ig.

Akkumulátorról és hálózatról is üzemel. A legjobb teljesítményhez 220 V-os hálózatról és akkumulátorról is működő professzionális hajvágó, hajnyírógép. Erős szerkezete és nagyon erős késmeghajtó rendszere rendkívül gyors hajvágást tesz lehetővé, ennek ellenére működése csendes.

A Borbély hajnyíró vágókések hosszabb ideig tartó, vagy egymás utáni több hajvágás ideje alatt sem forrósodnak fel túlságosan, hőmérsékletük nem égeti a bőrt! Folyamatos munkánál, használja a következő nevű hűtő, kenő terméket.  -  Hajvágógép hajnyíró vágófej hűtő tisztító olajozó védő spray Captain Cook

Hajvágáshoz, szakálligazításhoz, a  Barber  férfifodrász szalonok nélkülözhetetlen fodrászkellékei a professzionális minőségű hajvágógépek és trimmelők.

A hajnyírógépet kopás álló vágófejjel szerelték, de a hajvágógépekhez tartozó olaj, vagy műszer olaj rendszeres használata jelentős teljesítménynövekedést, és élettartam hosszabbodást is eredményez. Minden használat előtt  1 csepp olaj felvitele szükséges a hajvágó késre! A hajvágó, hajnyíró gép ára, a szállítási költséget is tartalmazza!

 

A legjobb eredményt a Borbély hajnyíró - hajvágó gép a következő paraméterekkel éri el - műszaki adatok, és tartozékok:

 • Nagyon erős ház.
 • Hálózati és akkumulátoros működésű gép: 110-240v 50-60Hz, teljesítmény felvétel 10w, hajvágó kések rezgés száma 10 000 r.p.m
 • Nagy kapacitású, 2200mAh-ás Lítium-Ion akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor üzemideje teljes töltéssel kb. 2 óra. A 80%  töltésig szükséges idő 70 perc.
 • Tartozékok: asztali töltő állomás, tisztító kefe, olajozó
 • 46 mm széles speciális kialakítású Japán acél vágófej progresszív vágási szögű pengével

·         T ZERO-0 vágófej. A legjobb vágási mélységekhez a hajnyíró oldalán az Oldalállító kar a vágópenge precíz vágásmélységt állítja kb. 0,3 -3mm-ig (A késtartó csavarok segítségével beállítható minimálisnak, a NULLA magasság is!)

·         COOL BLADE system – a vágókések nem forrósodnak fel

·         5db műanyag toldó fésűvel rendelkezik 1,5,- 3, -6, -9, -13 mm-ig.

 • 3 m hálózati és töltő kábel - asztali töltő állomás
 • Akasztófül
 • Súly:  géptest 278gr 
 • Hajvágó gép márka ajánlott használati területe:  Barber, férfi hajvágás

Gyártó: LIM-HAIR Spanyolország

 • Cikkszám: 2831-lim-cutlim-10kSA
 • Kiszerelés: 1 db
 • Egységár: 82095 Ft / db
 • Gyártó: LIM HAIR hajformázók
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral