Maxima Skin Protector Hajfestéskor a fejbőr megszíneződését és irritációját gátló krém

Ár: 5 157 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 4 061 Ft
Kiszerelés: 200 ml (Egységár: 25.79 Ft / ml)
Cikkszám: 1419-vmcs-7437-200ml
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


Hajfestés, hajszínezés előtt használandó, a fejbőrt és kéz bőrét is védi, a megszíneződéstől, és az irritációtól. Gél állagú folyadék, a hajra kerülve a hajfestés színét nem befolyásolja. Bőrápoló hatású, használata hajfestés, hajszínezés, szőkítés, és más vegyi kezelések előtt is javasolt. Főként érzékeny, irritációra hajlamos bőrűeknek! Minden márkájú termékkel, hajfestékkel való hajfestés, hajszínezés, szőkítés és dauerolások előtt, a kontúrok, valamint  a kéz bőrének hatékony védelmére szolgál.

200ml - Használatával az esetlegesen bőrre került hajfesték, hajszínező, és egyéb vegyi anyag maradványok, a festési színezési, ... művelet befejezése után, vízzel, könnyen és gyorsan eltávolíthatók, nem maradnak színes foltok.

Hajestés, hajszínezés, előtti felvitele védőréteget képez a bőrön, ezzel megakadályozza a bőrirritációt, és hogy bármilyen hajfesték, megtapadjon és felszívódjon a bőrön. Speciális állagának köszönhetően könnyű felvinni a kívánt felületekre.

A hajfestési folyamat elkerülhetetlen része, hogy a hajfestékből kerül a fejbőrre, és a kézre is. Ezeknek a nem kívánt hajfesték maradványoknak az eltávolítási idejét többszörösen felgyorsíthatjuk, ha a hajfestés előtt, a veszélynek kitett bőrfelületeket és a kezünket is, hajfestés előtti bőrvédővel bekenjük.

A bőrvédő hatóanyagainak köszönhetően kiválóan ápolja is a bőrt, meggátolja a kéz kiszáradását. Vízzel könnyen eltávolítható. Összetevőinek köszönhetően,  intenzíven védi a bőrt minden féle vegyi anyaggal szemben is. Kiválóan védi a kezünk bőrét a kiszáradástól, vagy a mosó és mosogató szerek szárító hatásától is!

A Bőr ápoló és megszíneződésétől védő használata.

Vigye fel a kontúrokra, a bőrre, amit a festéktől védeni szeretne, majd a festés után, a festéssel együtt mossa le! Ez a hajra kerülve a hajfestés színét szintén nem befolyásolja. Jelentős időt takaríthatunk meg ezzel a megoldással, és a bőr tökéletesen tiszta lesz! A kéz bőrének védelmére: kenje be kezét minden esetben, mielőtt keze bármilyen vegyi anyaggal érintkezne, majd a folyamat után mossa le a szennyeződést, maj a bőrápoláshoz újra kenje be, hagyja felszívódni!

  • Cikkszám: 1419-vmcs-7437-200ml
  • Kiszerelés: 200 ml
  • Egységár: 25.79 Ft / ml
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral