Maxima Fibermax hajkötés sokszorozó hajkezelő csomag 10+10ml

Ár: 1 851 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 1 457 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 1851 Ft / db)
Cikkszám: 1420-mf-7064-10+10ml-összeállítás
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


Hajkötés sokszorozó, Innovatív hajmegújító kezelés, amely két termékből áll. Mélyrehatóan tisztít, és szuper hatékonyan újraépíti a sérült hajkötéseket, kijavítja a sérüléseket, amiket a mechanikai, kémiai, és hőhatások okoznak. Az új Plex technológiával kifejlesztett hajápoló innovatív és professzionális termék, amely más kezelésekkel együttműködve is használható, javítja azok kozmetikai hatásait, megakadályozva a hajszálak károsodását és töredezését. Például tartós hajfestésnél és hajegyenesítésnél, szőkítésnél, dauerolásnál, színezésnél, keratinos tartós hajegyenesítésnél és szerkezetjavításnál is. Könnyedén behatol a hajszálakba, új kötéseket hozva létre a haj fehérjeszerkezetével.

Roncsolódás nélkül szeretnéd elérni a kívánt szőke hajszínt?

Megóvja haj szerkezetét még extrém szőkítés közben is, miközben a hajszálak élettel telivé, teltté és ragyogóvá válnak már egyetlen kezelés által! A Fibermax technológia minden vegyi kezelés kiegészítésképpen használható a hajtöredezés és roncsolás megelőzésére.

Használata egyszerű, a lehető legjobb eredmény garantált.

Úgy lett elkészítve, hogy bármilyen típusú és márkájú professzionális  hajfestékkel szőkítő porral, hajápolóval használható, így a hajkezelés, megóvás, a hajregenerálás, és a vegyi folyamatok egy lépésben, ugyan azon idő alatt elvégezhetők!

Innovatív 2 lépcsős rendszer, mely alapjaiban megváltoztatja az eddigi hajminőséggel kapcsolatos lehetőségeket a hajfestés,  szőkítés, önálló hajkezelés során.

Akár csak önmagában mini kezelésként, akár más szalon szolgáltatás kiegészítéseként használva, biztos lehet a ragyogó és egészséges végeredményben.

Olyan aktív összetevőt tartalmaz, mely molekuláris szintet építi újjá a sérült hajkötéseket, amiket mechanikai, kémiai, és a hőhatás egyaránt okozhat. Használja a már károsodott haj végleges helyreállítására, vagy más szalonszolgáltatások kiegészítéseként is. Garantált az utánozhatatlanul fényes, és egészséges végeredmény.

A Maxima Fibermax egy alkalmas, 10+10ml csomag tartalma: A 1db 10ml  Bond Maker1,  és 1db 10ml Bond Finalizer2 termékből áll.

1.termék/ Bond Maker1 -  Ez a szuperkoncentrátum az első lépése a professzionális hajkötés-sokszorozó rendszerének, mely újjáépíti a hajban lévő sérült diszulfid kötéseket, ezzel javítja a haj állapotát és megelőzi a károsodásokat.

2. termék/ Bond Finalizer2 - A hajszerkezet tökéletesítésének folytatása, mely folytatja a hajszerkezet újjáépítését és helyreállít minden sérülten maradt hajkötést, majd lezárja azokat, így biztosít maximálisan erős, fényes és egészséges hajtincseket.

Használat: - A Maxima Fibermax hajregeneráló kezelés folyamata, a termékek használata.

Keverje hozzá a Bond Maker 1 hajregenerálót a következő képen, a

·         Hajfestékhez.  -- 10gr hajfestékhez - 1ml Bond Maker 1

·         Ultra világos hajfestékhez.  -- 10gr hajfestékhez - 1,5 ml Bond Maker 1

·         Szőkítéshez.  -- 10gr szőkítő porhoz - 2ml Bond Maker 1

 

A fenti vegyi folyamatok befejezése után használja a Bond Finalizer2 fixálót! Egy vállig érő normál mennyiségű hajhoz kb. 10ml szükséges. Vigye fel a törölköző nedves hajra. Vigyük fel a Bond Finalizer-t a hajtövektől a végekig, fésüljük bele a hajba és hagyjuk legalább 10 percig hatni. Ezután alaposan öblítsük ki, és folytassuk a frizura elkészítését.

Daueroláshoz,  - Hajegyenesítéshez,  - Önálló hajregeneráláshoz  -  használja a következő képen.     - Önálló hajkezelésként heti 1 használat ajánlott!

·     10ml Bond Maker 1-et keverjen össze 30ml vízzel. Ha lehet ecsettel vigye fel a hajra, jól dolgozza bele mintha festene. Hagyja 10 percig hatni!

 

·     Erősen károsodott haj regenerálásához,

10ml Bond Maker 1-et keverjen össze 15ml Bond Finalizer2-vel. Ha lehet ecsettel vigye fel a hajra, jól dolgozza bele mintha festene. Hagyja 15 percig hatni!

 

A fenti folyamatok befejezése után használja a Bond Finalizer2 fixálót! Egy vállig érő normál mennyiségű hajhoz kb. 10ml szükséges. Vigye fel a törölköző nedves hajra. Vigyük fel a Bond Finalizer2-t a hajtövektől a végekig, fésüljük bele a hajba és hagyjuk legalább 10 percig hatni. Ezután alaposan öblítsük ki, és folytassuk a frizura elkészítését.

A Maxima Plex eljárás lényege, hogy új alapokra helyezi a roncsolt haj kezelését. Nem táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg.

  • Cikkszám: 1420-mf-7064-10+10ml-összeállítás
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 1851 Ft / db
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral