KIN Candy Colors Hajszínező extrém élénk és pasztell hajszínekhez

Ár: 4 826 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 3 800 Ft
Kiszerelés: 200 ml (Egységár: 24.13 Ft / ml)
Cikkszám: 0802-candy-200ml-alap-1
Gyártó: KIN Cosmetics

Kérem válasszon hajszínt!
  -     +   Kosárba rakom

Hajszínező krém extrém élénk, és pasztell hajszínek készítéséhez. - Káprázatos, extrém intenzív és pasztell hajszíneket hozhatunk létre a hajszínezők használatával. Az ammóniamentes, alkohol és oxidáló mentes hajszínező krémek, a hozzá készült színvédő sampon használatával akár 15 hajmosásig is megtartják színüket. A legélénkebb hajszínek teljesen szőke, vagy teljesen levilágosított hajon valósíthatók meg! Alkalmanként egy diónyi mennyiség használata javasolt. Egy flakon hajszínező krém 10 -15 teljes normál hosszúságú haj színezésére elegendő.

A rendelkezésre álló 6 szín, és a világosító krém keverésével, kb. száz jól elkülöníthető extrém és pasztell hajszínt keverhetünk ki! pl. Narancsárga szín készítése = 1rész Piros + 5 rész citrom sárga

Pasztell hajszíneket a  White Sugar világosító használatával készíthet!

200ml - A legkedveltebb extrém hajszínek mind megvalósíthatók a KIN Cosmetics Candy Colors ammóniamentes, alkohol és oxidáló mentes hajszínező családjával. A KIN Sinergy-technológia segítségével sikerült egy olyan krémes állagú hajszínező terméket kifejleszteni, amely sokkal tovább megtartja a színét! A hajszínező család használatával megvalósíthatók a legélénkebb színek, és a pasztel árnyalatú hajszínek is!

Kétszer hosszantartóbb, mint az átlagos hajszínezők, 15 hajmosásig megtartja színét a Candy Colors Acid Shampoo, színrögzítő és stabilizáló sampon használatával. 6 színben rendelhető, melyekből nagyon sok hajszín variáció készíthető. A pasztell színek előállítása a White Sugar világosító krém megfelelő arányú keverésével lehetséges.

A választható hajszínező színek,  piros – kék- sárga – pink –zöld – viola – White Sugar világosító ( pasztellizáló) krém.

Hajszínskálaként használja a termék képet! -  Nagyítható kép!

A fantázia színeknek az alkotók nevet is adtak. Egy igazi fantáziavilág pasztellszínekkel, édes és ártatlan, cukorkák, rágók, pille cukrok és cukormázak végtelen árnyalatai alkotják. pl.

-          bársonyos piros   --  ragadós kék  --  vidám sárga  --  rágógumi pink   --   menta zöld   --   morzsás viola

-A hajszínezők használata.

 1. 1.Előkészítés: mindig szőkítse ki az intelligens Kinblond-dal a hajat a legvilágosabb platina szőkére. Mossa meg a hajat Candy Colors Acid Shampoo-val, majd szárítsa meg teljesen.
 2. 2.Vigye fel a kontúr részekre a Kincrem Color Screen festékeltávolító krémet, ezzel megelőzve hogy a színező megfogja a fejbőrt.
 3. 3.Vegyen fel kesztyűt, majd nyomjon ki a színezendő haj mennyiségének megfelelő krémet a tenyerébe, majd masszírozza bele a hajba.
 4. Ha egyszer lenyomja a kinyomót, kb. 1 grammot nyom ki. Először csak kis mennyiséget nyomjon ki! Egy teljes normál hosszúságú hajra, normál szín intenzitáshoz kb.  egy diónyi krém elegendő. A felhasznát mennyiséget mindig az elérni kívánt hatás szerint alakítsa!
 5. kreatív formákhoz egy fésű segítségével vigye fel a színezőt a festeni kívánt hajrészekre. Győződjön meg róla, hogy mindenhova egységesen jutott a színezőből. Az ujjaival finoman masszírozza még jobban a hajba a színezőt.
 6. 4.Minimum hatóidő 30 perc, hővel 20 perc.
 7. 5.A hatóidő leteltével alaposan öblítse ki a hajat, majd mossa meg a Candy Colors Acid Shampoo-val.

Ha egyszer lenyomja a kinyomót, 1 grammot nyom ki.

Candy Colors Acid Shampoo 200ml:

Szulfát, szilikon, és paraben mentes hajszínlezáró, hajszín védő sampon. A gyümölcs savas sampon a Candy Colors élénk hajszíneinek védelmére, a hajszín tartósságának meghosszabbítására készült, de  ugyan ilyen hatékonysággal véd minden festett színezett hajat is. Formuláinak köszönhetően a hajszín sokkal tartósabb lesz. Védi, óvja a hajat és a hajszínt, így az tovább tart és ragyogó lesz. A hajszín 24 hajmosásig való tartóssága, csak ezen sampon használatával érhető el! Hajszínezés, hajfestés után azonnal ezt használja!

Sampon használata: vigye fel a kellő mennyisséget a samponból a hajra, alaposan masszírozza bele, néhány perc után öblítse le, majd szárítsa meg a hajat.

Pasztell hajszínek készítése – White Sugar világosítóval. A White Sugar egy speciális világosító, amely csökkenti a szín intenzitását. Ideális pasztellszínek létrehozására. Nem tartalmaz oxidálót, ammóniát és alkoholt!

Zselés anyagának köszönhetően könnyedén összekeverhető bármely Candy Colors színezővel.

Ajánlás: Hogyan keverjünk ki pasztell hajszínt: ( a hajszínek világosabb árnyalatáért)

Szín

Keverési arány (White Sugar + Candy Color színező)

piros, sárga, pink

3+1

kék, zöld, viola

5+1

A keverési arány természetesen számtalan módon változtatható, variálható az elérni kívánt szín érdekében.

A Candy Color termékcsalád a legmagasabb elvárásoknak készült haj és bőrbarát tartós hajszínező, ideális minden lehetséges hajszín árnyalat megvalósítására, emellett pedig óvja a hajszál  rostokat.

Hajaszínező és használatának jellemzői.

-          Alkohol-, oxidáló és ammóniamentes

-          Ragyogó, élő színek

-          Extra ellenálló, akár 15 mosásig megtartja színét (a haj minőségétől és a szőkített alaptól függően)

-          Könnyen felvihető zselés állaga van

-          Maximális védelem és ápolás a hajnak

-          Pasztellszínek létrehozása

A Sinergy-technológia segítségével sikerült egy olyan hajszínező terméket kifejleszteni, amely tovább megtartja a színét! Kétszer hosszantartóbb, mint más hajszínezők!

A Candy Colors az erősödő color wear színes haj viselet iránti igény miatt jött létre, hisz egyre nagyobb szerepet kapnak a hajszínező termékek, a hajszínezés technikák. A 2014-2015-ös év legtrendibb extrém hajszínei a fantázia színek (piros, kék, zöld, pink…) melyek a ’70-es évek punk irányzatában lettek divatosak. Ezek a hajszínek a ’90-es években ismét visszatértek, ma pedig ezeknek az intenzív színeknek a pasztell változata indult hódító útjára. Sztárok, mint Rihanna, Katy Perry, Nicki Minaj vagy Ke$ha mind ezt a divatot követik, a divat egyik pionírja pedig nem más, mint a divat nagy asszonya, Vivienne Westwood.

Az erősödő color wear színes haj viselet iránti igény miatt egyre nagyobb szerepet kapnak a hajszínező termékek. Extrém hajszínek, pl. lila haj, arany haj, kék haj, piros haj, zöld haj, pink haj, sárga haj, ezüst haj megvalósításához, hajszínek felfrissítéséhez készül. A hajszínezés technikák, egyre több hajszínező terméket használunk. --- **A megvalósítható hajszínek száma csak a fantáziánktól függ!

 • Cikkszám: 0802-candy-200ml-alap-1
 • Kiszerelés: 200 ml
 • Egységár: 24.13 Ft / ml
 • Gyártó: KIN Cosmetics
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral