Nirvel KERATIN Cream Strong - Keratinos tartós hajegyenesítő csomag erős és normál hajra

Ár: 40 467 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 31 864 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 40467 Ft / db)
Cikkszám: 0107-nkp-8488-strong
Gyártó: Nirvel


Tartós Keratinos hajegyenesítés, hajkiegyenesítő csomag Vastag szálú hajakra. A Nirvel KERATIN - tartós hajegyenesítő rendszerének a terméke. A Nirvel hajkiegyenesítő csomagok két típusban,  Erős és Vékony szálú hajra készülnek.

A Normál erősségű hajakhoz a Nirvel KERATIN Cream Strong / Erős egyenesítő krémet használja, vagy ennek és a Nirvel KERATIN Cream Soft / Vékony hajra  készült krém 50-50%-os keverékét használja!

A csomag 6db terméket tartalmaz. Soft és Strong csomagban csak a hajegyenesítő krémek erőssége különböző,  a többi elem mindkét csomagban megegyezik.

Figyelem! Visszavásárlási garanciát adunk! – A mennyiben a próbák alapján a termék használata az Ön haján nem alkalmazható, és csak a próbákhoz szükséges, max. 5-10ml mennyiséget használta el, visszavásároljuk a terméket! A visszaküldés költsége a vásárlót terheli, és csak a hiányzó mennyiség ellenőrzése után utaljuk vissza a termék árát!

Egy hosszantartó tartós hajkiegyenesítő kezelést végezhetünk vele. A NIRVEL KERATIN hajkiegyenesítő termékek NEM TARTALMAZNAK FORMALDEHIDET!

A Keratin Program egy forradalmian új, az eddigiektől teljesen eltérően működő, keratint tartalmazó végleges hajkiegyenesítő termékcsalád. A hajsimító kezelés alapja a keratin, és a haj tonik, amely biztosítja a szükséges tulajdonságokat, hogy megújítsák a haj szerkezetét, megszüntessék a termikus hatások, hajvasalók és hajszárítók, valamint a vegyi anyagok okozta sérüléseket. Bátran használhatjuk a megfelelő típusú hajakon a szalonban, és minden eddiginél tartósabb, látványosabb hatást érünk el vele! A hajkiegyenesítés ugyanolyan rutin műveletté válik ezen termékekkel, mint a hajfestés. Egy új szabadalomnak köszönhetően nem tartalmaz formaldehidet, a hajat nem folyósítja meg a kezelés alatt, ezáltal a különféle fésülő és egyéb műveleteket nyugodtan alkalmazhatjuk, nem kell félni, hogy a haj letörik vagy bármilyen károsodás éri! A termékcsalád minden eleme könnyen beépülő keratint tartalmaz, amelynek köszönhetően a haj állaga jobb lesz, mint a kezelés előtt, a haj puha, sima lesz.  A folyamat megtekinthető a következő videó felvételen is: vagy a webáruházban a terméknél.  Video-->>

 

A hajkiegyenesítést a Keratin Strong és Soft krémek, és a Neutralizer/fixáló használata végzi, így ezek önállóan is elegendők a haj kiegyenesítéséhez, az összes szabály betartása mellett. (2 fázis) és (4 fázis). A teljes csomagok használata viszont javasolt, a lehető legjobb eredmény érdekében.

 

Csomagok. - A  Keratin hajegyenesítő termék csomag Strong és Soft típusokban választható, és mindegyik csomag  6 db terméket tartalmaz. A csomagokban csak a hajkiegyenesítő krémek erőssége eltérő! A termékek külön-külön is megvásárolhatók! ( Ötlet:  Ha szeretne, minden hajtípuson kezeléseket végezni, elegendő a másik erősségű krémet külön megvásárolni!)

 

Figyelem!  - A használati utasítások, a kötelező próbák betartása 100%-os biztonság nyújt az esetleges érzékenység, haj károsodás, az előre nem látható problémák megelőzése ellen! A teljes használati leírás elolvasása, megértése, az ott leírtak tudomásul vétele nélkül ne használja a terméket! Ha szükséges felvilágosításért hívja elérhetőségeinket! 20/3371605

 

A teljes termék család ( csomagok) felhasználási sorrendje, fázisok szerint:

Keratin Pre Shampoo 250 ml (1 fázis )

Pre Perm Protector 250 ml használat.  - Hajszerkezet javító hajegyenesítés és dauerolás előtt  - ( Ez a termék nem az alap csomag része, de ajándékként megtalálható benne! A web áruházban a  Külön - Külön rendelhető Keratinos egyenesítő termékek menüpontnál tudja megrendelni, vagy a termék nevénél, a haj előkezelőknél! )

A két csomagban csak a hajegyenesítő krém, erőssége a különbség, a többi termék ugyan az! A Keratin Liss Treatment hajegyenesítő Cream, két típusban,  erős és vékony hajra készülnek. A normál erősségű hajakhoz az erős, vagy a két hajtípusra készült krém 50-50%-os keverékét használja, a haj vastagságától függően!

·         Keratin Cream Strong/ Erős (2 fázis) 500ml hajegyenesítő krém - Használja akár természetes vagy festett, szőkített hajra aminek a vastagsága erős vagy  normál, és az állaga jó.

·         Keratin Cream Soft/ Lágy (2 fázis) 500ml hajegyenesítő krém - Használja akár természetes vagy festett, szőkített, vékony vagy érzékeny hajra aminek az állaga jó.

Keratin Balsam  125 ml (3 fázis)

Keratin Neutralizer 500 ml (4 fázis )

Keratin Post Shampoo 250 ml (5 fázis)

Keratin Mask 250 ml (6 fázis)

A termék használatának előnyei: • Sima, puha és fényes haj • Hidratált és egyenes haj három vagy akár négy hónapon át • Nem sérti meg a hajszerkezetet, és nem tartalmaz az emberekre nézve káros anyagokat • Pótolja a haj elveszett keratinját, és bármilyen típusú hajon alkalmazható • Megfiatalodott, erős és élettel teli lesz a haj. - A fodrász vendégeinek magas szintű szolgáltatást tud nyújtani.

A hajkiegyenesítő krém típus kiválasztása

A hajtípus megállapítása!  Mindig a haj vastagságát, és állagát nézze! A festett, dauerolt, enyhén szőkített haj is lehet normál, vagy vastag szálú és jó állagú! Elvékonyodott szőkített, roncsolt hajon ne használja, előtte a termékcsalád keratint tartalmazó termékeivel javítsa fel a haj állapotát! A megfelelő erősségű hajegyenesítő krém kiválasztásához nézze meg a következő táblázatot!

A hajegyenesítő krémek erősségét a hajtípus alapján válassza ki!  - A különböző erősségű  hajegyenesítőket össze is keverheti, ha a haj minősége megkívánja! – Csak jó állagú hajon használja!!

 Hajtípusok: -----------------------------   hajegyenesítő krém típusa

                                           erős krém     50% erős+50%lágy      lágy krém

………………………………………………………………………………………………………....

Erős haj -   Natúr haj                       x                       x

                   Festett haj                     x                       x

                   Jó állagú szőkített haj     x                      x

                   Egyenesített haj             x                      x

Normál haj - Natúr haj                    x                       x

                   Festett haj                    x                       x

                  Jó állagú szőkített haj    x                       x

                   Egyenesített haj            x                       x

Normál haj - Natúr haj                   x                        x

                  Festett haj                     x                       x

                  Jó állagú szőkített haj    x                       x

                   Egyenesített haj            x                       x

Vékony haj - Natúr haj                                             x                        x

                   Festett haj                                             x                        x

                  Jó állagú szőkített haj                              x                        x

                  Egyenesített haj                                      x                        x

 

A hosszantartó végleges hajkiegyenesítő kezelés folyamata

A teljes, részletes használati utasítást megtalálja a termék dobozában! Ha valamilyen oknál fogva nem találja, kérje tőlünk telefonon, elküldjük levélben, e-mailban. Ha kérdése lenne, hívja elérhetőségeinket, vagy a következő telefonszámot. 06/20/3371-605 

Figyelem!  - A kezelést követő 3 napban NE mossa meg a haját! Ajánlott, hogy a kliens a Balsam-ot (3), Post Shampoo-t (5) és a Mask-ot (6) otthon is rendszeresen használja. Hajvasaló, hajszárító használata előtt mindenképpen használja a hővédő egyenesítőt (Keratin Liss Balsam 125ml (3))!

Csak professzionális felhasználásra!

  • Cikkszám: 0107-nkp-8488-strong
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 40467 Ft / db
  • Gyártó: Nirvel
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral