Nirvel Hyaluronic azonnali hajfeltöltő hajerősítő hajfiatalító kezelés csomag

Ár: 24 647 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 19 407 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 24647 Ft / db)
Cikkszám: 0120-nhp-6550-hyaluronic csomag
Gyártó: Nirvel


Hajfeltöltő hajerősítő hajfiatalító kezelő csomag, hosszan tartó egészséges frizurák készítéséhez. Károsodott hajak nagyon gyors erősítésére használhatjuk, vékony és normál vastagságú hajon. Rendkívül hatékonyan használhatjuk pl. tartós hajegyenesítés előtt is, a gyenge állapotú hajak erősítésére. A teljes csomag 2-3 kezelésre elegendő, és ez elég a sérült, kifakult és élettelen haj megfiatalítására. Már az első használat után látható eredményt kapunk. A termékek nincsenek egy dobozba csomagolva!

Hajegyenesítő hatás: Ajánlott azoknak, akik egyenes frizurát szeretnének, de nem akarnak tartós hajegyenesítést alkalmazni a hajukon. Kiváló pl. a nagyon vékonyszálú hajúaknak, akik a tartós hajegyenesítésben nem is gondolkodhatnak. A csomag használatával, a vékony és normál vastagságú hajat erősítve, a hajvastagságtól függően, a hajvasaló használata után kb. 1 hétig tartó egyenes hajat készíthetünk. Nem tartós hajkiegyenesítő! A Hyaluronic sav használata csökkenti a göndörséget, a kócolódást is, miután lesimítja, összefogja az elálló felhám rétegeket, ezáltal egyenes tömbösített hajszerkezetet hoz létre, ez segíti az egyenes haj készítését, és tartósítja a haj egyenességét. Erős, vastag hajon nem látványos ez a hatás!

Hajerősítő hatás: Ha nincs ideje a mindennapos hajápolásra, de a haja valamilyen okból károsodott, nem egészséges, és ezen gyorsan szeretne változtatni, a Hyaluronic hajfiatalító kezeléssel 90 perc alatt látványos, 3-6 hétig tartó hajminőség javulást ér el, minden típusú hajon! Az alacsony molekuláris súlyú hyaluron sav kitölti a hajtörzset, lesimítja az elálló felhám rétegeket és a hajat ruganyossá, élettel telivé teszi, volument ad neki és selymesen simává teszi a hajat. A hyaluron savat a kozmetikai iparban már régóta használják a bőr megfiatalítására, a Nirvel ezt a lehetőséget felhasználta a hajápolásban.

A hajkezelő csomag 3db-ból áll.  - Hyaluronic Shampoo250ml,  - Hyaluronic Filler 250ml. -  Hyaluronic Elixir 125ml  A mennyiségük normál hosszúságú hajnál kb. 2-3 kezelésre elegendő. A termék csomag videón is megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=L2Wz4drGyLo&feature=share&list=TLv3514RMOE5w

 

Hyaluonic savas hajápoló kezelés folyamata: videón is megtekinthető-http://www.nirvel.com/en/launching-promotions-detail.php?id=41

A festett haj a kezelés alatt veszíthet a szín intenzitásából! A hyaluron nem hajkiegyenesítő, de csökkenti a haj göndörségét, miután lesimítja összefogja az elálló felhám rétegeket. A hajkezelés után minden típusú hajnak a felületét varázsolja simává, egyenessé. Használható normál, festett, melírozott vagy szőkített hajon is, jelentősen javítja a haj megjelenését már az első használat után. A kezelés után rögtön lehet festeni a hajat ha szükséges, de ajánlott pár napot várni vele. A kezelés hatása 3-6 hétig tart. A hajkezelés szükség szerint, többször is elvégezhető 6 hetes periódusokként.

A hatás hosszabb fenntartásának érdekében ajánlott a Hyaluronic Shampoo és Hyaluronic Elixir otthoni használata.

 

Hyaluronic savas hajápolás szemmel látható előnyei:

-          Megfiatalítja a hajat, fényt, struktúrát, rugalmasságot és volument ad neki.

-          Lággyá és könnyen fésülhetővé teszi a hajat.

-          Tartását ad a hajnak és csökkenti a göndörséget, ezáltal simábbnak és egyenesebbnek tűnik a haj.

-          Fényt és természetes vitalitást ad a hajnak.

-          Megnöveli a felhámrétegek átmérőjét, ezáltal testesebbé teszi a hajat.

 

Hyaluronic kezelés folyamata, a termékek használat:

 

1.       Vigye fel vizes hajra a Hyaluronic Shampoo-t és pár percig habosítsa. Öblítse le meleg vízzel a habot, törölje meg a hajat, majd szárítsa meg.

2.       Ossza fel a hajat részekre. Egy ecsetet használva vigye fel mindenhova egyenletesen a Hyaluronic Filler-t. Fésülje át a hajat és hagyja 15-20 percig hatni. Hő hatására a folyamat felgyorsítható.

3.       Öblítés NÉLKÜL szárítsa meg a hajat, majd hajvasalóval (180-200⁰C) egyenesítse ki (230⁰C fölé ne menjen!). Hagyja a hajat pár percig pihenni.

4.       Mossa meg a hajat ismét a Hyaluronic Shampoo-val. Távolítsa el a felesleges nedvességet törülközővel és vigye fel egyenletesen a hajra a Hyaluronic Elixir-t. Hagyja hatni 10-15 percig, majd alaposan öblítse le. Törölje meg a hajat, és vigyen fel egy diónyi mennyiséget az Elixírből a hajra, fésülje bele. Ne öblítse ki!

5.       Végül fésülje ki a csomókat és szárítsa meg a hajat, ha egyenes hajat szeretne, hajvasalóval egyenesítse ki.

 

Hyaluronsav

A hyaluronsav nem egy táplálék kiegészítő fantázianeve, és nem is csak egy kozmetikai hatóanyag! Ugyan olyan része a szervezetünknek, mint a kollagén, az ellasztin, illetve az aminosavak. Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

Mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, termelődése a húszas életévekben csökkenni kezd, ez vezet előbb csak alig észrevehetően, majd egyre rohamosabb mértékben az öregedés jeleinek – izületi fájdalmak, lassúbb és nehezebb mozgás, szabadgyök-képződés, ráncok,  pigment zavarok, megereszkedés - kialakulásához. Ezt a folyamatot megfelelő életformával, táplálkozással, folyadékfogyasztással és étrend kiegészítőkkel lelassíthatjuk, vagy akár vissza is fordíthatjuk.

A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsavak termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsavas mennyisége 10%-a az eredetinek. Egyértelmű tehát, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsavaknak a szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.

  • Cikkszám: 0120-nhp-6550-hyaluronic csomag
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 24647 Ft / db
  • Gyártó: Nirvel
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral