Fejbőr betegségeket kezelő csomag A zeta 2 hajszesszel

Ár: 18 287 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 14 399 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 18287 Ft / db)
Cikkszám: 1420-vl-0106-15ml-16db+detox+forfsampon
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael

Választhat fejbőr masszírozó kefét is
  -     +   Kosárba rakom

A fejbőr betegségeket is kezelő A zeta 2 hajszesz + Fejbőr mélytisztító hajszesz + Tisztító fejbőrnyugtató sampon -ból összeállított kezelő csomag. (hajhullás, hajnövesztés, korpásodás, viszketés, gyulladás, gomba, pikkelysömör) kezelésére.

Figyelem! A termékek jótékony tulajdonságainak híre az elmúlt 10 év alatt csak a vásárlók egymás közötti ajánlása alapján, szájhagyomány után terjedt, a Médiában soha nem reklámoztuk! Ez most is így van, ezért áruházakban, gyógyszertárakban ne keresse! Webáruházainkon kívül, csak a velünk kapcsolatban álló Fodrászlátogató, és Fodrászkellék kereskedőknél tudja még megrendelni!

ÚJ Hír az A zeta 2 hajszeszről! 2021 06 18 - A tapasztalatok alapján a COVID 19 utáni hajhullás kezelése is ugyan olyan hatékonyan végezhető használatával, mint a más hajproblémáknál már eddig megtapasztaltaknál.

A fejbőr kezeléshez összeállított csomag tartalma, az ajánlott használat sorrendjében:

1db Maxima Vitalker Detox Peeling Fejbőr Mélytisztító Nyugtató hajszesz 150ml

1db Maxima Vitalker Antiforfora sampon korpás hajra 250ml (szintén mélyen tisztító és nyugtató hatású)

16db A zeta 2 hajszesz

Az A zeta 2 hajszesz a hajhullás megállításán kívül más fejbőrbetegséget is hatásosan kezel ( korpásodás, viszketés, gyulladás, gomba, pikkelysömör ), mert használatakor a fejbőr fiziólógiai egyensúlyát állítja helyre, és általában ennek az egyensúlynak a hiány okozza a leggyakoribb fejbőr betegségeket, hajproblémákat.

A hajszesz jótékony hatása leglátványosabban a hajhullás megállításában, a hajnövekedés megindulásában és hajnövesztő hatásában mutatkozik meg, de a már 10 éve visszaérkező, pozitív visszajelzések ezen tulajdonsága mellett arról is beszámolnak, hogy más, haj és fejbőr problémák is megszűnnek, vagy látványosan csökkennek.

Idézet egy használói véleményről, az internetről, a Google kereső oldaláról.

A fejbőr kezelés mente, a csomag használata.

Először a Fejbőr Mélytisztító Nyugtató hajszeszt használja. Vigye fel a száraz fejbőrre, hagyja néhány percig hatni, majd egymás után kétszer mossa meg a hajat a samponnal. A samponozásnál is tartson 3-5 perc hatóidőt, majd törölközővel törölje meg a hajat. Ne szárítsa meg! Ezután vigye fel a fejbőrre az A zeta 2 hajszeszt, masszírozza alaposan a fejbőrre! Ne öblítse le! Várjon néhány percet hogy a hajszesz felszívódjon a fejbőrbe, és ezután szárítsa meg a hajt.

Figyelem! Sebesedő vagy allergiás fejbőrön először egy kis területen végezzen próbakezelést több héten át! Ha a terület meggyógyul, és nem jelentkezik érzékenység, csak akkor használja a teljes fej bőrfelületen! Nyílt sebre ne használja!

Az - A zeta 2 – hajszesz használata.

A Zeta 2 összetétele: AQUA- ALCOHOL DENAT.- UREA- HYDROLYZED RICE PROTEIN- HYDROLYZED PLACENTAL PROTEIN- PROPYLENE GLYCOL- PANTHENOL- HYDROLYZED CORN PROTEIN- PARFUM- PVP- PENTYLENE GLYCOL- ETHOXYDIGLYCOL- DIGLYCERIN- CETRIMONIUM CHLORIDE- METHYLPARABEN- IMIDAZOLIDINYL UREA- DMDM HYDANTOIN- GERANIOL- LINALOOL- CI 19140- CI 14720- CI 15985- CI 16185- CI 42090

Intenzív kezelés: Hetente 2 vagy 3 használat, 2-3 hónapig, majd hetente legalább 1 használat a probléma megszűnéséig.

Megelőző, védő kezelés: Hetente legalább 1 használat a probléma végleges megszűnéséig. Fejbőrbetegségekre való hajlamosság esetén, az intenzív kezelést ismételje meg minden évben.

A hajszeszt használhatja száraz és nedves hajon is. A nedves hajon gazdaságosabb lesz a felhasználás, mert a haj kevesebbet szív fel belőle! A hajszeszt a fejbőrbe kell masszírozni!  A legjobb hatás elérésére ajánlatos megtisztított fejbőrre felvinni! A tisztításhoz használja a fejbőr problémának megfelelő sampont, vagy több probléma esetén samponokat felváltva! Ezek együttes használata erősíti a kívánt hatást! A hatás felgyorsításához használható, a hajszesz felvitele után sapka, búra, gőzbúra, klimazon.

Vegye le a védő kupakot! Kétkomponensű hajszesz, a kristályok a piros kupak alatt vannak! A piros gomb erőteljes benyomásával a kupakban levő vitamin kristályok belehullanak a hajszeszbe. Rázza össze a keveréket! Kb. 2-3 perc után a kristályok feloldódnak! Az így létre jött hajszérumot kell majd a fejbőrbe masszírozni. A piros zárókupak kifúrásával, majd megfordításával egy hajszesz felvivő flakont tud létre hozni!

Vigyen fel a fejbőrre az ampulla tartalmából részről részre haladva, minden szükséges helyre. Figyeljen hogy a hajra minél kevesebb jusson, mert annál gazdaságosabban tudja a hajszeszt használni. Masszírozza bele a fejbőrbe legalább 5 percig kis körkörös mozdulatokkal. Az ujjvégekkel könnyedén nyomkodja bele a fejbőrbe annak érdekében, hogy biztosítsa az aktív összetevők alapos átitatását. Ne öblítse le! ! (Nem fontos egy egész ampullát elhasználni, csak annyit, amennyi a kívánt fejbőr területre szükséges! A fel nem használt hajszérumot 1 évig minőség romlás nélkül használhatja!

  • Cikkszám: 1420-vl-0106-15ml-16db+detox+forfsampon
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 18287 Ft / db
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral
Kapcsolódó termékek

Fejbőr masszírozó kefe

1 200 Ft