Borotvapenge cserélő szett Feather Styl-04388 normál

Ár: 6 888 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 5 424 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 6888 Ft / db)
Cikkszám: 1728-3050109-10db-NEIDE
Gyártó: Comair fodrászkellék


Borotva és hajnyeső penge szett, cserélő tartó dobozzal, normál, könnyű, sima hajnyeséshez, borotváláshoz. 10db, a pengetartó fémházából kialakított, vezető, hullámmal is ellátott borotvapengével Japánból. Sínes rendszerű borotvákhoz használható.

10db/csomag -  A borotvapenge tartó házból kialakított vezető hullámok hajnyeséskor segítenek a hajat szál irányban tartani, borotválásnál távtartóként funkcionálnak. A pengetartó fémház speciális kialakítása stabilan tartja a pengét a borotva sínrendszerében.

A borotvapenge 1,5mm vágóköz – 2mm hullám kiosztásokkal, és 1mm hullám (távtartó) magassággal rendelkezik. A pengéket tartó doboz egyben egy gyors, és biztonságos pengecserélő is, melyben a 10db - Father Styl japán acélból készült, sínes borotva, hajnyeső penge, helyezkedik el.

A Japán Feather Styl fodrászborotva és hajnyeső penge méretei. A penge hosszúsága  58mm, szélessége típustól függően kb. 8 - 10mm lehet, a pengét tartó sín vastagsága 1,5mm. Minden márkájú, ilyen sínrendszerrel működő haj nyesőhöz és borotvához használható, egy mozdulattal nagyon gyorsan cserélhető.

A pengék Rozsdamentes acélból készülnek, ellenállnak a vegyi anyagoknak és a 135º-ig terjedő hőmérsékletnek, így jól sterilizálhatók.

A borotvapengék dobozának pengecserélőként való használata.

A borotvájában levő használt pengét távolítsa el a pengetartó dobozzal, melyben biztonságosan tárolhatja a használt pengéket is. A dobozban levő pengére csak rá kell tolni a már üres borotvát, és kissé ferdén megemelve, kivenni az új pengét. A használt pengét ugyan így lehet visszatenni, ha már egy penge hiányzik a sorból, és lehúzni róla a borotvát.

A  sínes borotvapenge minden hajnyesőhöz és borotvához használható, amelynek a penge hosszúsága 58mm, vagy nagyobb. A pengét tartó csúszósín vastagsága 1,5mm.  A  penge egy mozdulattal  nagyon  gyorsan cserélhető, a borotva sínből oldal irányban kihúzható, betolható. A  hajnyesők  és  borotvák pengetartó sínje rugalmas,  tágítható  illetve összenyomható, ezért  ezek a pengék minden  típusú borotvához használhatók! Ha a borotva nem rendelkezik pengekitoló mechanikával, vagy szorosan illeszkedik, használja a penge dobozát cserélőként, vagy használjon fogót, sokkal könnyebben tud pengét cserélni!

A japán Oszakában található FEATHER Safety Razor Co. Ltd. a csúcskategóriás borotvák, orvosi és ipari pengék piacvezető cége. Jó súlyegyensúlyuk biztonságos kezelhetőséget, kiváló tapadást, mérsékelt penge expozíciót, valamint sima és pontos borotválkozást biztosít. A rozsdamentes acél test könnyen eltávolítható a belső tisztításhoz. Etanol használata ajánlott. A pengék háromszor élezettek az optimális élszög érdekében, ezen kívül kettős platina és gyanta bevonattal rendelkeznek, hogy kivételes tartósságot és lágyságot érjenek el.

  • Cikkszám: 1728-3050109-10db-NEIDE
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 6888 Ft / db
  • Gyártó: Comair fodrászkellék
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral