Barber fade és szakállkefe erős szakállakhoz OR06077

Ár: 7 042 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 5 545 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 7042 Ft / db)
Cikkszám: 3127-es-06077
Gyártó: Euro fodrászkellék


A fade hajvágáshoz és barber szkáll ápoláshoz készül. A szakáll kefének a kialakítását azoknak a sűrű szakállaknak tervezték, amelyeket nehéz fésülni. A Borbély hagyományokat felelevenítő Barber trend jegyeit hordozó férfifodrászat ikonikus kelléke.

Nagy mérete lehetővé teszi szakállunk nagy és sűrű területeinek fésülését. Az APOLO kefe 100% -ban természetes fából készült. Az 50% -ban természetes és 50% nylon szőrzet olyan puhaságot nyújt, amelyet a természetes szőr nem kínál.

A legjobb használathoz a hajkefék méretei ideálisak, kézhez állóak, kímélik a kezet.

A Borbély kefe hossza  15cm.

A fade hajvágás.

A különböző átmenettel dúsított frizurák az utóbbi években elképesztő módon felkapottak lettek, kezdve a szolidtól egészen az extrém változatokig. Leginkább rövidebb hajstílusoknál alkalmazták vagy alkalmazzák, de erre már nincsenek szabályok. Bármilyen hosszúságú és fazonú frizurába beépíthető, ráadásul nagyon precíz módon!

A fade, azaz az elhalványulás a kúpos hajvágás egyik fajtája, ahol a haj fokozatosan rövidül az alsó hajvonalhoz közeledve. A satír technikát hajvágó géppel végzik. A tökéletes elhalványulás kulcsa a különböző méretű fej használata és a biztos kezek. Ha fade frizurát kérsz, különböző típusok közül választhatsz, kezdve az alacsonytól a közepesen át az magas fakulásig. Kimagaslóan a kedvenc férfi frizurák közé tartozik! Tehát a fade lényegében a haj hosszának és színének átmenetét jelenti a haj hátsó és oldalsó részén. Ez azt jelenti, hogy a haj nem teljesen egy hosszúságúra van vágva, hanem a hosszok valamilyen variációja keveredik egymással.

A fade hajvágás előnye - A fade, azaz az elhalványulás egyik legnagyobb, sőt, a legnagyobb előnye, hogy minden arcformán és minden hajtípuson jól mutat. Különböző változatokban készíthető, tehát nagyon jól személyre szabható vágási stílus. Érdemes a borbélyod véleményét kérni, hogy a frizurádhoz és az arcformádhoz melyik fade technikát ajánlja, ha a tökéleteset szeretnéd kihozni magadból!

  • Cikkszám: 3127-es-06077
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 7042 Ft / db
  • Gyártó: Euro fodrászkellék
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral