Elfogyott! - Gyantapatron meleg gyantázáshoz bajuszra 100ml 5mm széles görgővel normál

Ár: 689 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 543 Ft
Kiszerelés: 100 ml (Egységár: 6.89 Ft / ml)
Cikkszám: yxx2141-egpb-normal-5mm-100ml
Gyártó: Egyéb kozmetika


Gyantapatron bajuszra. 5mm széles görgőfejjel ellátott gyantapatron.   Több típusban kapható. Az olajos meleg gyanta tradicionálisan, természetes viaszokból és válogatott, természetes esszenciákból készült.

Szőrtelenítő gyantapatron típusok leírása, használata mit kell tudni a gyantákról!

Szőrtelenítő gyantapatronok használata:

50-55°C kell melegíteni gyantapatront a patronmelegítőben. A gyantapatron melegítőre mindig rá kell tenni a kupakját vagy a fedelét lecsukni, mert csak így garantálható, hogy a görgő is átmelegedjen, és ne húzza az első felvitel alkalmával a vendég bőrét. A bőrfelületre közepesen vastagon lehet felvinni. A szőrtelenítő gyantapatron az előírt felhasználási hőmérsékleten nem folyik le a bőrről, jól tapad a test szőrzetéhez. A gyanta eltávolításához, gyantaletépő papírcsík használata szükséges!

Szőrtelenítő gyanta és bőr típusok párosítása, gyanták tulajdonságai: -

Normál, natúr sárga. Univerzális, Colophonium mentes szőrtelenítő gyanta minden bőrtípushoz

Azulénes kék Colophonium mentes szőrtelenítő gyantapatron. Mint tudjuk az azulén bőrnyugtató hatású, ezt a hatóanyagot használjuk fel a kamillás kozmetikumok esetén is. A bőrpír kialakulásának esélyét csökkentjük vele.

Klorofilles zöld Colophonium mentes szőrtelenítő gyantapatron.  A bőrt felfrissítő, hatékony gyantatípus. Intim gyanta: Intim felületre ajánlott.

Titándioxidos pink Colophonium mentes szőrtelenítő gyantapatron.  Hiperérzékeny bőrre, erős szőrzetre alkalmazható, bőrnyugtató hatóanyagot tartalmaz. A természetes Titánium dioxid komplex ásványi bázisra épül, mely optimálisan köti a gyantát a szőrzethez, így a szőrtelenítés kevésbé fájdalmas.

Csokoládés barna Colophonium mentes szőrtelenítő gyantapatron.  A bőr puha, hidratált marad gyantázás után is. A kakaó vaj mint tudjuk kiváló bőrtápláló hatású, a siker titka a kakaó antioxidáns tulajdonságában rejlik, flavonoid tartalma magas, amely segíti a sejtregenerációt.

Cink világos szürke Colophonium mentes szőrtelenítő gyantapatron. Cink-oxid és oliva olaj tartalmának köszönhetően egy hosszabb bőrbarát, normalizáló, gyulladás csökkentő hatást fejt ki még a legérzékenyebb bőrökön is. A cink-oxid fertőtlenítő hatása és az oliva általánosan elismert természetes gyulladás csökkentő és bőrfinomító hatása egyesül. Leginkább ajánlott a száraz, dehidratált és érzékeny bőrökre. Konzisztenciája révén könnyen eloszlatható a test nagyobb területein is. Száraz bőrre.

Citromos citrom sárga Colophonium mentes szőrtelenítő gyantapatron. Pezsdíti, feszesíti, erősíti és tisztítja a bőrt. A kozmetikában elsősorban zsíros, szennyezett bőrre, pattanások kezelése során alkalmazzák. Lassítja a bőr öregedését, fehérítő hatása miatt a fénytelen, foltos bőrt felüdíti. A C-vitaminnak köszönhetően a kollagén felépítésében is szerepet játszik, melynek hatására bőrünk szép feszes marad.

Epres - piros kényes, száraz és érzékeny bőrre  Ajánlott kényes, száraz és érzékeny bőrre, csakúgy, mint a bikini zónához és a karhoz.

Sport wax - fekete férfi gyanta. Colophonium mentes szőrtelenítő gyanta, erős szőrzethez. Nagy felületek szőrtelenítésére ajánlott, ginzenget tartalmaz.

Aloeverás világoskék Colophonium mentes szőrtelenítő gyantapatron.  Nyugtató, gyulladás gátló és regeneráló hatása miatt kiváló minőségű gyanta. Minden bőrtípusra ajánlott. Különösen krémes gyanta, alacsony alkalmazási hőmérséklettel, irritáció- és gyulladáscsökkentő, ideális az érzékeny és barnított bőrhöz.

Olívás zöld Colophonium mentes szőrtelenítő gyantapatron.  (nagyon száraz típusú bőrökre alkalmazzuk, mert nem nagyon tapad rá a bőrre),

Zöldalmás világoszöld Colophonium mentes szőrtelenítő gyanta patron. Bársonyos textúrája, kényeztető illata, rugalmassága selymes befejezést ígér. Titán-dioxid tartalmának köszönhetően csökkenti a kipirosodást még a legérzékenyebb területeken is. Érzékeny bőrre.

Mézes sárga Colophonium mentes szőrtelenítő gyantapatron.
Szerecsendió-vajas (amit kis fájdalom tűréssel rendelkező vendégeinknek ajánljuk, mivel alacsony az olvadás pontja.

Szőrtelenítő gyanták:

A gyanta növényi eredetű kozmetikai anyag, a balzsamok beszáradt nedvei, amelyek akkor jönnek létre, ha a növényekből kifolyó nedvek folyékony alkotórészei elpárolognak.
A klasszikus "szőrtépő" gyanta kb. 80%-ban kolofónium és 20%-ban méhviaszt tartalmaz.
A kolofóniumot a fenyőgyantából nyerik, mégpedig úgy, hogy addig melegítik, míg a fenyőgyanta elveszíti nedvességtartalmát.
Manapság sokféle gyanta közül választhatunk, különböző illat-és adalékanyagok hozzáadásával a gyártók újabb és újabb illatú és színű gyantákat dobnak piacra.
A Colophonium mentes gyanták és paraffinos termékek jellegzetessége a tudományos alapossággal kiválasztott, kiváló minőségű alapanyagok. Minden termék a legmodernebb technológiával készül és folyamatos, szigorú minőségellenőrzés után kerül a felhasználóhoz. Minden igényhez illeszkedően kínálja gyantáit, a hagyományostól egészen akár az az érzéki színekkel, illatokkal vagy illóolajokkal dúsítottakig.
 

  • Cikkszám: yxx2141-egpb-normal-5mm-100ml
  • Kiszerelés: 100 ml
  • Egységár: 6.89 Ft / ml
  • Gyártó: Egyéb kozmetika
24 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1280 Ft Előreutalás után DPD Csomagpont
1380 Ft Előreutalás után DPD futár
1380 Ft Előreutalás után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Előreutalás után GLS futár
1580 Ft Előreutalás után MPL futár
1280 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD Csomagpont
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után DPD futár
1380 Ft Online bankkártyás fizetés után PostaPont és Csomag automata
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után MPL futár
1580 Ft Online bankkártyás fizetés után GLS futár
1780 Ft Utánvét DPD futárral
1980 Ft Utánvét MPL futárral
1980 Ft Utánvét GLS futárral