A webáruház használatához

A webáruház használatához
 
... - Fizetés előreutalással és utánvéttel lehetséges. Az utánvét összegét a futárnál bank kártyával is fizetheti! A pénzt ide utalja: - Sikeres Fodrászkellék Kft Cib Bank/ forintos számla: ( IBAN: HU48 ) 1070 0189 4675 2709 5110 0005 ( SWIFT: CIBHHUHB ) - Eurós számlára utalás csak megbeszélés után lehetséges!
 
Termék keresési segédlet, webáruház alap információk.
Webáruházunk  intelligens termék keresővel rendelkezik. Írjon be legalább egy szót, vagy szó részletet, cikkszámot a termék nevéből az oldal bal felső sarkában levő -  kereső -  modul ablakába, pl. hajfesték. Az - Enter  - gomb megnyomása után azonnal, és egyszerre, csoprtonként szelektálva kidobja mindhárom csoportban ( Termék, Kategória, és Cikk ) előforduló találatokat.  -  A szavak pontosításával tudja szűkíteni a találatok számát! A hajfesték márkák aprólékos termékleírással, és jól nagyítható képekkel rendelkező hajszínskálával találhatók.

Intelligens márka választó, minden oldalon -  Ha egy termék márkából többet vásárol, praktikus a -Termék Választás Márkák  vagy Gyártók  Szerinti – keresési és szűrési lehetőségeket használni, kiválasztani a márkát, és a gombot megnyomni! Ekkor csak a kiválasztott márka termékei jelennek meg. Ezt a lehetőséget minden  termék oldalon és a fejléc menüben és lábléc menüben is megtalálja.
 
A webáruházban a kedvezménnyel rendelkező vásárlóink a belépés után azonnal a rájuk vonatkozó kedvezményes bruttó árakat látják!
Figyelem! A megrendelése nálunk azonnal feldolgozásra, és 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerül, további e-maileket nem küldünk a rendelése állapotáról! Egyeztetés szüksége esetén, munkatársunk telefonon keresni fogja, ezért a webáruházban a rendelésénél található ( Várakozik/ Elfogadva /Kiszállítva/ Törölve stb.) státusoknak semmilyen jelentősége nincs!
 
Fontos! Ha a rendelése leadása után nem érkezik meg a rendelését visszaigazoló e-mail egy órán belül, ellenőrizze a levélszemét mappát! Ha ott sem találja, keressen elérhetőségeinken, és ellenőrizzük rendelését! Jó néhány levélküldő rendszer címét sok esetben spam továbbítóként érzékelnek a szerverek, ezért vagy a levélszemét mappába kerülnek, vagy meg sem jelennek az oda küldött levelek! Érdemes mindig az aktuális, a legtöbbek által használt levelezőt használni! Amennyiben egy termék, hajfesték szín nincsen raktáron, a  munkanapos kiszállítást nem tudjuk garantálni, így ilyen esetben megkeressük egyeztetés céljából, a megadott e-mail címre értesítést küldünk a várható szállítás időpontjáról a termék beszerzési idejétől függően.