Azonnali hajszínező spray Nirvel Dry Color

Ár: 6 168 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 4 857 Ft
Kiszerelés: 300 ml (Egységár: 20.56 Ft / ml)
Cikkszám: 0102-ndc-6637-300ml-alap
Gyártó: Nirvel

Kérem válasszon hajszínt!
  -     +   Kosárba rakom

Hajszínező spray óriás kiszerelésben a kedvező árért, BIO Green  hajtógázzal. Száraz hajon használható hajszínező spray, amely azonnal megszínezi az akár 100% ősz, természetes, és festett hajat. - Nincs ható idő! – Izzadságtűrő, de samponos hajmosással azonnal eltávolítható a hajról!  - Az ősz haj eltakarása, egy őszülő hajszál nélküli frizura elkészítése, a lehető legrövidebb időn belül megvalósítható! Kíválóan alkalmas, és praktikus utazáskor is, az ősz hajszálak eltüntetésére.

Nézze meg a Dray Color hajszínező spray használatát a következő linkre kattintva!

https://youtu.be/0VFW4q-j42c

 

300ml A hajszínezőt működtető gáz, -25% -V.O.C – kevesebb illékony szerves anyagot tartalmaz! Nem irritálja az erre ézékenyeket, kíméli a légző és szagló szerveket! 

Választható hajszínező színek, Fekete, Sötét barna, Világos barna, Közép szőke, Világos szőke, Mahagóni piros, melyek a terméken található képén, és sznskákán is láthatók.

Azonnali hajszínezés száraz hajon, 100%-os ősz haj takarás mellett, a lehető leggyorsabban. A színezett haj, színét haj mosástól, haj mosásig megtartja. Kifejezetten ősz haj színezésére lett kifejlesztve, és nagyon gyorsan felvihető. A hajszínező használata után gyorsan megszárad. Izzadság lepergető, jól ellen áll az izzadásnak, de samponnal azonnal eltávolítható a hajról. A hajnak textúrát és tartást ad.

Használja a hajszínéhez legközelebb álló színű hajszínezőt!

A választható színeket, a terméken, és a termék képen levő szín matrica segítségével is be tudja azonosítani!

…………

Az eredmény gyors és látványos: fújja a hajra, fésülje át, hogy a keletkezett hamvas, hordozó maradványokat eltávolítsa, és már el is tűnt az ősz haj!

 

Color Dray Száraz hajszínező spray használata.

Alaposan rázza fel a flakont, és tartsa függőlegesen, miközben a hajra fújja. Fújja a sprayt a száraz hajtövekre kb. 15 cm távolságról, hagyja megszáradni, majd fésülje át, hogy a keletkezett hamvas, hordozó maradványokat eltüntesse!  --  A színezett haj a következő hajmosásig tartja a színét.

  • Cikkszám: 0102-ndc-6637-300ml-alap
  • Kiszerelés: 300 ml
  • Egységár: 20.56 Ft / ml
  • Gyártó: Nirvel
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra