Maxima Fs Defining alkoholmentes erős hajhab

Ár: 2 878 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 2 266 Ft
Kiszerelés: 400 ml (Egységár: 7.2 Ft / ml)
Cikkszám: 1411-vmfs-7205-erős-400ml
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


Alkoholmentes hajhab erős, de természetes hatású és rugalmas tartással, friss, gyümölcsös illattal. A hajhabnak párataszító hatása is van, óvja a nedvességtől a frizurát. Használata nem keményíti meg a hajat, a frizurát, természetes fényt, és egész nap kellemes illatot biztosít a hajnak. A hajhabot használat után könnyen kifésülhetjük a hajból, nem hagy maradványokat a hajban.

Szeretné hogy a férfiak megforduljanak …?  - A maxima Fixing termékcsalád olyan nőknek készült, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni, szeretik, ha megfordulnak utánuk, akik keresik a merész, karakterisztikus frizurákat szögletes geometriai és futurisztikus vonalakkal. Ideális karakteres frizurák, formázott hajak gyors, tartós, határozott fixálására. Stabilan tartja a frizurában kialakított a határozott kontúrokat, geometriai formákat. Ez a termékcsalád hibátlan, extrán fixált stílusokhoz kiváló, tökéletes és extra hosszan tartó tartást ad, akár a legapróbb részletek kidolgozásához is.

400ml - A Maxima hajhabbal magas szintű, szolgáltatást végezhetünk a fodrászatokban és otthon is. A magas minőségi elvárásokhoz készített hajhab márkák, haj sprayk, kellemes  illatot árasztó parfümmel, és hajápoló, magas fényt adó aktív összetevőkkel készülnek.

A professzionális hajhab márkák  a következő aktív összetevőket tartalmazzák.

Tea extract

Vitamin E

Pantenol

Parfüm

UV filter

 

Hajformázó, hajfixáló Maxima FS Deffining hab használata.

A hajhabot törölköző száraz, hajra vigye fel. Használat előtt jól rázza fel a flakont, fordítsa fejjel lefelé, majd nyomjon ki egy diónyi mennyiséget a hajhabból a tenyerébe és egyenletesen vigye fel a hajra.  - Maximális volumen elérése érdekében a hajhabot a hajvégektől a hajtövek felé haladva vigye fel, miközben az Ön feje lefelé fordítva van. Volumen hatás elérése érdekében hagyja beszívódni a tövekbe, majd fejjel lefelé, diffúzort használva szárítsa meg a hajat!

A hajhab Professzionális  célra készült fodrászcikk, fodrászkellék!

  • Cikkszám: 1411-vmfs-7205-erős-400ml
  • Kiszerelés: 400 ml
  • Egységár: 7.2 Ft / ml
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra