Maxima Fibermax hajkötés sokszorozó hajkezelő csomag 10+10ml

Ár: 1 448 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 1 140 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 1448 Ft / db)
Cikkszám: 1420-mf-7064-10+10ml-összeállítás
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


Hajkötés sokszorozó hajkezelő. Innovatív hajmegújító rendszer, mely mélyrehatóan tisztít, és szuper hatékonyan újraépíti a sérült hajkötéseket, kijavítja a sérüléseket, amiket a mechanikai, kémiai, és hőhatások okoznak.

Használata egyszerű, a lehető legjobb eredmény garantált.  - A Fibermax 1 alkalmas  csomag 1db 10ml  Bond Maker1,  és 1db 10ml Bond Finalizer2 termékből áll.

Rendkívüli hajkötés sokszorozói eredmény.

Úgy lett elkészítve, hogy bármilyen típusú és márkájú professzionális  hajfestékkel szőkítő porral, hajápolóval használható, így a hajkezelés, megóvás, a hajregenerálás, és a vegyi folyamatok egy lépésben, ugyan azon idő alatt elvégezhetők!

Innovatív 2 lépcsős rendszer, mely alapjaiban megváltoztatja az eddigi hajminőséggel kapcsolatos lehetőségeket a hajfestés,  szőkítés, önálló hajkezelés során.

Akár csak önmagában mini kezelésként, akár más szalon szolgáltatás kiegészítéseként használva, biztos lehet a ragyogó és egészséges végeredményben.

Olyan aktív összetevőt tartalmaz, mely molekuláris szintet építi újjá a sérült hajkötéseket, amiket mechanikai, kémiai, és a hőhatás egyaránt okozhat. Használja a már károsodott haj végleges helyreállítására, vagy más szalonszolgáltatások kiegészítéseként is. Garantált az utánozhatatlanul fényes, és egészséges végeredmény.

A hajkötés sokszorozó, azonnali hajregeneráló, hajerősítő csomag, 2db 500ml hajkezelő termékből áll.

1.termék/ Bond Maker1 -

Ez a szuperkoncentrátum az első lépése a professzionális hajkötés-sokszorozó rendszerének, mely újjáépíti a hajban lévő sérült diszulfid kötéseket, ezzel javítja a haj állapotát és megelőzi a károsodásokat.

2. termék/ Bond Finalizer2

  A hajszerkezet tökéletesítésének folytatása, mely folytatja a hajszerkezet újjáépítését és helyreállít minden sérülten maradt hajkötést, így biztosít maximálisan erős, fényes és egészséges tincseket.

Használat: - A Maxima Fibermax hajregeneráló használata.

Hajfestés,  - Szőkítés -  folyamatokhoz szükséges Fibermax anyag mennyiségek, és használata.

Keverje hozzá a Bond Maker 1 hajregenerálót a következő képen, a

·         Hajfestékhez.  -- 10gr hajfestékhez - 1ml Bond Maker 1

·         Ultra világos hajfestékhez.  -- 10gr hajfestékhez - 1,5 ml Bond Maker 1

·         Szőkítéstéshez.  -- 10gr szőkítő porhoz - 2ml Bond Maker 1

 

A fenti vegyi folyamatok befejezése után használja a Bond Finalizer2 fixálót! Egy vállig érő normál mennyiségű hajhoz kb. 10ml szükséges. Vigye fel a törölköző nedves hajra. Vigyük fel a Bond Finalizer-t a hajtövektől a végekig, fésüljük bele a hajba és hagyjuk legalább 10 percig hatni. Ezután alaposan öblítsük ki, és folytassuk a frizura elkészítését.

Daueroláshoz,  - Hajegyenesítéshez,  - Önálló hajregeneráláshoz  -  használja a következő képen.     - Önálló hajkezelésként heti 1 használat ajánlott!

·     10ml Bond Maker 1-et keverjen össze 30ml vízzel. Ha lehet ecsettel vigye fel a hajra, jól dolgozza bele mintha festene. Hagyja 10 percig hatni!

 

·     Erősen károsodott haj regenerálásához,

10ml Bond Maker 1-et keverjen össze 15ml Bond Finalizer2-vel. Ha lehet ecsettel vigye fel a hajra, jól dolgozza bele mintha festene. Hagyja 15 percig hatni!

 

 A fenti folyamatok befejezése után használja a Bond Finalizer2 fixálót! Egy vállig érő normál mennyiségű hajhoz kb. 10ml szükséges. Vigye fel a törölköző nedves hajra. Vigyük fel a Bond Finalizer2-t a hajtövektől a végekig, fésüljük bele a hajba és hagyjuk legalább 10 percig hatni. Ezután alaposan öblítsük ki, és folytassuk a frizura elkészítését.

A Maxima Fibermax plex és Olaplex és Nirvelplex eljárás lényege, hogy új alapokra helyezi a roncsolt haj kezelését. Nem táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg.

  • Cikkszám: 1420-mf-7064-10+10ml-összeállítás
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 1448 Ft / db
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra