Maxima Fibermax hajkötés sokszorozó hajkezelő csomag 10+10ml

Ár: 1 448 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 1 140 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 1448 Ft / db)
Cikkszám: 1420-mf-7064-10+10ml-összeállítás
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


Hajkötés sokszorozó, Innovatív hajmegújító kezelés, amely két termékből áll. Mélyrehatóan tisztít, és szuper hatékonyan újraépíti a sérült hajkötéseket, kijavítja a sérüléseket, amiket a mechanikai, kémiai, és hőhatások okoznak. Az új Plex technológiával kifejlesztett hajápoló innovatív és professzionális termék, amely más kezelésekkel együttműködve is használható, javítja azok kozmetikai hatásait, megakadályozva a hajszálak károsodását és töredezését. Például tartós hajfestésnél és hajegyenesítésnél, szőkítésnél, dauerolásnál, színezésnél, keratinos tartós hajegyenesítésnél és szerkezetjavításnál is. Könnyedén behatol a hajszálakba, új kötéseket hozva létre a haj fehérjeszerkezetével.

Roncsolódás nélkül szeretnéd elérni a kívánt szőke hajszínt?

Megóvja haj szerkezetét még extrém szőkítés közben is, miközben a hajszálak élettel telivé, teltté és ragyogóvá válnak már egyetlen kezelés által! A Fibermax technológia minden vegyi kezelés kiegészítésképpen használható a hajtöredezés és roncsolás megelőzésére.

Használata egyszerű, a lehető legjobb eredmény garantált.

Úgy lett elkészítve, hogy bármilyen típusú és márkájú professzionális  hajfestékkel szőkítő porral, hajápolóval használható, így a hajkezelés, megóvás, a hajregenerálás, és a vegyi folyamatok egy lépésben, ugyan azon idő alatt elvégezhetők!

Innovatív 2 lépcsős rendszer, mely alapjaiban megváltoztatja az eddigi hajminőséggel kapcsolatos lehetőségeket a hajfestés,  szőkítés, önálló hajkezelés során.

Akár csak önmagában mini kezelésként, akár más szalon szolgáltatás kiegészítéseként használva, biztos lehet a ragyogó és egészséges végeredményben.

Olyan aktív összetevőt tartalmaz, mely molekuláris szintet építi újjá a sérült hajkötéseket, amiket mechanikai, kémiai, és a hőhatás egyaránt okozhat. Használja a már károsodott haj végleges helyreállítására, vagy más szalonszolgáltatások kiegészítéseként is. Garantált az utánozhatatlanul fényes, és egészséges végeredmény.

A Maxima Fibermax egy alkalmas, 10+10ml csomag tartalma: A 1db 10ml  Bond Maker1,  és 1db 10ml Bond Finalizer2 termékből áll.

1.termék/ Bond Maker1 -  Ez a szuperkoncentrátum az első lépése a professzionális hajkötés-sokszorozó rendszerének, mely újjáépíti a hajban lévő sérült diszulfid kötéseket, ezzel javítja a haj állapotát és megelőzi a károsodásokat.

2. termék/ Bond Finalizer2 - A hajszerkezet tökéletesítésének folytatása, mely folytatja a hajszerkezet újjáépítését és helyreállít minden sérülten maradt hajkötést, majd lezárja azokat, így biztosít maximálisan erős, fényes és egészséges hajtincseket.

Használat: - A Maxima Fibermax hajregeneráló kezelés folyamata, a termékek használata.

Keverje hozzá a Bond Maker 1 hajregenerálót a következő képen, a

·         Hajfestékhez.  -- 10gr hajfestékhez - 1ml Bond Maker 1

·         Ultra világos hajfestékhez.  -- 10gr hajfestékhez - 1,5 ml Bond Maker 1

·         Szőkítéshez.  -- 10gr szőkítő porhoz - 2ml Bond Maker 1

 

A fenti vegyi folyamatok befejezése után használja a Bond Finalizer2 fixálót! Egy vállig érő normál mennyiségű hajhoz kb. 10ml szükséges. Vigye fel a törölköző nedves hajra. Vigyük fel a Bond Finalizer-t a hajtövektől a végekig, fésüljük bele a hajba és hagyjuk legalább 10 percig hatni. Ezután alaposan öblítsük ki, és folytassuk a frizura elkészítését.

Daueroláshoz,  - Hajegyenesítéshez,  - Önálló hajregeneráláshoz  -  használja a következő képen.     - Önálló hajkezelésként heti 1 használat ajánlott!

·     10ml Bond Maker 1-et keverjen össze 30ml vízzel. Ha lehet ecsettel vigye fel a hajra, jól dolgozza bele mintha festene. Hagyja 10 percig hatni!

 

·     Erősen károsodott haj regenerálásához,

10ml Bond Maker 1-et keverjen össze 15ml Bond Finalizer2-vel. Ha lehet ecsettel vigye fel a hajra, jól dolgozza bele mintha festene. Hagyja 15 percig hatni!

 

A fenti folyamatok befejezése után használja a Bond Finalizer2 fixálót! Egy vállig érő normál mennyiségű hajhoz kb. 10ml szükséges. Vigye fel a törölköző nedves hajra. Vigyük fel a Bond Finalizer2-t a hajtövektől a végekig, fésüljük bele a hajba és hagyjuk legalább 10 percig hatni. Ezután alaposan öblítsük ki, és folytassuk a frizura elkészítését.

A Maxima Plex eljárás lényege, hogy új alapokra helyezi a roncsolt haj kezelését. Nem táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg.

  • Cikkszám: 1420-mf-7064-10+10ml-összeállítás
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 1448 Ft / db
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra