Szállítási, Fizetési díjak, Használati, Adatvédelmi, információk (ASZF)

fodrászcikkbolt.hu - Előzze meg az allergiát! .................................................. - Lakossági és Szakmai ...

hajfesték, fodrászbútor, póthaj, kozmetika ....

- - - - - - - - - - - - - - - - -
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Itt van most: Home - Rendelési feltételek

Elérhetőség


 

H - P ig 8 - 14 óráig +36/20/ 530 2371

----Facebook---- Akciók, újdonságok, naprakészen

 

Csomagküldés!

 ingyenesen akár

14 888Ft rendeléstől!

Brazil keratinos hajkiegyenesítő

hajegyenesítés

Parfümös hajfixálók

 

Hajápolás profi biotermékekkel

Fehér haj készítése

Sárgulást kiütő krém 100ml - Nirvel Art X Decoblond

Termék Márkák / GyártókRészletes kereső, csak pontosan beírt szavaknál ajánlott! A termékek között és a cikkekknél is keres!

KIN Cosmetics - Profizmus felsőfokon

Nirvel Cosmetics - A csendes profi

Vitalfarco Milano - A tubusba zárt erő

Argán olaj

Argán olaj! Hidratáló hajvégápoló olaj 30 vagy 200ml Nirvel Argan fluid

Hajnövesztő

Hajszesz hajnövesztő hatású ampulla Vital A Zeta 2

Hajhosszabbítás

Európai magyar festett copf, 1dkg

Hajszárító

Hajszárító diffúzoros

Hajmosó

Hajmosó fekete porcelánnal csapteleppel New York + Ajándék egy darab hajvasaló

Hajvágó olló

Cerena Solingen Leo hajvágó olló 5,5″

Hajfestés luxus minőségben! A hafestésnél az ár is számít!

hajfesték,hajfestés,hajfestékek

Hajradír

Hajradír vagy illatos bio hajfesték eltávolító Vital Maxima Remover

Comair Hajkefe

Comair bontó sertekefe

Hajvágó kendő

Beterítő kendő, hajvágó kendő - Comair Beauty Lips 3040246


Szállítási, Fizetési díjak, Használati, Adatvédelmi, információk (ASZF)

E-mail Nyomtatás PDF

Webáruház használata, kezelési segédlet, - hasznos vásárlási, szállítási információk, módok, díjak - Általános szerződési feltételek (ASZF)  - - Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával együtt, és forintban értendők!

Szolgáltatási, feltételek. Ahhoz hogy ÖN igénybe tudja venni az áruház szolgáltatásait, el kell olvasnia és el kell fogadnia az itt található Általános szerződési feltételeket, és az Adatvédelmi szabályzatot is. A továbblépéshez szükséges ikon megjelölésével Ön elismeri hogy elolvasta mindkettőt, és egyetért az azokban leírtakkal.

Használati feltételek. A hirlevélre való feliratkozáshoz, ahhoz hogy ÖN igénybe tudja venni az áruház szolgáltatásait, el kell olvasnia és el kell fogadnia az itt található Adatvédelmi szabályzatot. A továbblépéshez szükséges ikon megjelölésével Ön elismeri hogy elolvasta, és egyetért az azokban leírtakkal.Az Átalános szerződési feltételek ( ASZF) olvasásához és letöltéséhez kattintson ide!

.........


Adatvédelmi szabályzat olvasásához és letöltéséhez kattintson ide!

................


Szállítási díjak, szállítási módok:

Házhoz szállítás: Figyelem! Csak Magyarországon belül érvényes, külföldre a lenti - Külföldre szállítás - feltételek szerint lehetséges!

Ingyenes házhoz szállítás, ingyenes csomagküldés lehetősége már 14 888Ft rendeléstől! A rendelés utolsó fázisánál a több szállítási módot is talál, hogy a lehető leg alacsonyabb költséggel, vagy ingyenesen tudjuk elküldeni rendelését. Válassza ki az Önnek legkedvezőbbet!

Figyelem! Az üzemeltetőt nem terheli semmilyen felelősség, és kötelezettség, ha a kiválasztott termék nincs raktáron! Az ebből adódó előre látható, vagy nem látható problémákért, eseményekért, az üzemeltető nem vonható felelősségre, és nem kötelezhető! pl. Ha a hiányzó termék nélkül a küldendő csomag értéke nem éri el az ingyenes szállítási értéket, az üzemeltető nem köteles a csomagot ingyenesen elküldeni!

A házhoz szállítás díja 14888Ft-os rendelés felett díjtalan szinte minden szállítási lehetőségnél, ez alól kivétel néhány nagyobb méretű, vagy súlyú bútor, eszköz és hajmosó. Az érintett termékeket csak a termék oldalán feltüntetett Feláras szállítási díjért tudjuk házhoz szállítani! Kereskedőknek - szállítás Postával vagy futárszolgálattal az előzetesen megbeszéltek szerint!

Személyes átvételei lehetőség: Csak telefonos egyeztetés után ezen a címen: 8175 Balatonfűzfő Tölgyfa utca 1. tel: +36/20/3371605

Fizetés előreutalással és utánvéttel lehetséges, de az utánvét összegét a futárnál bank kártyával is fizetheti! A pénzt ide utalja:Sikeres Fodrászkellék Kft Cib Bank/ forintos számla: ( IBAN: HU48) 1070 0189 4675 2709 5110 0005 )  SWIFT: CIBHHUHB)

A választható szállítási díjak Magyarországon belül:

 1. 1180Ft - Szállítás előreutalással.  Szállítás a pénz megérkezése után! A Számlaszám a fizetési mód kiválasztásánál a szállítási mód leírásában is látható!
 2. 1580Ft - Szállítás utánvéttel  Postával. Fizetés a csomag átvételekor.
 3. 1580Ft - Szállítás utánvéttel  Futárral.  Fizetés a csomag átvételekor.
 4. 1680Ft Szállítás kereskedőknek ( 52 500Ft alatt, felette ingyenes! )
 5. Feláras egyedi szállítási díj: Ahol a termék nagy mérete vagy nagy súlya miatt ez szükséges, kerül felszámításra! Az adott terméknél, a termék leírásban, vagy a cikkszámban (+ szállítási díj …Ft) jelöléssel van megadva. Itt az ingyenes szállítás nem érvényes! Amennyiben megrendeli a terméket, az ott feltüntetett szállítási díj, a termék árán felül, felszámításra kerül!

Külföldre szállítás:  Figyelem! Az Ingyenes házhoz szállítás lehetősége csak Magyarországon belül érvényes, külfödre nem! -- Fizetés csak előre utalással lehetséges, a szállítási költség pontos, előzetes egyeztetése után, forintban!


Tipp:

1.A határ menti, Magyarországon belüli Posta hivatalokba a Magyarországra vonatkozó feltételekkel!  Postán maradóra kell kérni!

2.A Magyarországgal szomszédos országokba csak tájékoztató jellegű árat tudunk adni! Pontos szállítási árat csak súly és szállítási díj kalkuláció után, telefonos egyeztetés után tudunk adni! Körül belüli bruttó árak!  0-1kg 4600Ft, 1-5kg 7800Ft, 5-10kg 10800Ft.

3.Egyéb külföldi országokba csak szállítói árajánlat kérése után tudunk szállítási költséget adni!

Figyelem! A nem a szállítás hibájából át nem vett csomagot, csak újabb szállítási költséggel, vagy az ingyenesen elküldött csomagot már csak szállítási költséggel tudjuk újra elküldeni!

Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a sofőr előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.


Termék keresési segédlet, alap információk:

Írjon be legalább egy szót, vagy szó részletet a termék nevéből az oldal bal felső sarkában levő -Termék kereső -  modul ablakába, a -Keres- gomb megnyomása után azonnal kidobja a beírt szavat tartalmazó  összes terméket! A szavak pontosításával tudja szűkíteni a találatok számát!

Ha egy termék márkából többet vásárol, praktikus a -Termék Választás Márkák Szerint - modul ablakában kiválasztani a márkát, és a Keres gombot megnyomni! Ekkor csak a kiválasztott márka termékei jelennek meg.

A webáruházban a kedvezménnyel rendelkező vásárlóink a belépés után azonnal a rájuk vonatkozó kedvezményes bruttó árakat látják!

Figyelem! A megrendelése nálunk azonnal feldolgozásra, és 1-3 munka napon belül kiszállításra kerül, további e-maileket nem küldünk a rendelése állapotáról! Egyeztetés szüksége esetén, munkatársunk telefonon keresni fogja, ezért a webáruházban a rendelésénél található ( Várakozik/ Elfogadva /Kiszállítva/ Törölve stb.) státusoknak semmilyen jelentősége nincs!

Fontos! Ha a rendelése leadása után nem érkezik meg a rendelését visszaigazoló e-mail 24 órán belül, hívja vagy írjon elérhetőségeinket, és ellenőrizzük! Amennyiben egy termék nincsen raktáron, a munkanapos kiszállítást nem tudjuk garantálni, így ilyen esetben  felhívunk Téged egyeztetés céljából, vagy a megadott e-mail címedre értesítést küld a várható szállítás időpontjáról a termék beszerzési idejétől függően.


Postai szállítás az egész ország területén 1-3 munkanapon belül! Ma feladjuk, valószínű hogy holnap meg is megkapja. Célszerű a csomag feladását olyan címre és napra kérni, amikor tudja hogy  a postásával, valaki személyesen is találkozik! A megrendelés értéke kézbesítéskor, kerül kifizetésre a posta alkalmazottjának, vagy a Postán készpénzben. A postai szállítás előnye lehet, hogyha Ön a szállítás napján nem tartózkodik otthon, a postás egy értesítőt hagy a postaládájában, hogy csomagja érkezett! Ekkor Ön két dolog közül választhat: 1. Felhívja a lakhelyéhez tartozó postahivatalt, vagy a saját postását ,és megkéri hogy az Ön által megadott időben, még egyszer kézbesítsék a csomagot. 2. Bemegy a lakhelyéhez tartozó postahivatalba, és átveszi a csomagot. 10 napig őrzik a postahivatalnál az Ön csomagját, utána visszaküldik a feladónak!

Ha a 3 nap után esetleg nem kapta kézhez a csomagot, szóljon be a postahivatalába, biztosan ott  lesz, és kérésére kiszállítják! A posta nyomkövető rendszere mindig pontosan tudja hogy az Ön csomagja merre jár.

Szállítás futárral az egész ország területén 1-3 munkanapon belül! Ma feladjuk, valószínű hogy holnap megkapja. Célszerű a csomag feladását olyan címre és napra kérni, amikor tudja hogy  valaki a futárral  személyesen is találkozik! Az utánvétes megrendelés értéke a csomag átvételekor kerül kifizetésre a futárszolgálat alkalmazottjának. Előre fizetés esetén, csak át kell venni a csomagot! A futár elő fordulhat hogy SMS-ben, vagy telefonon  értesíti a csomag várható érkezéséről! Amennyiben nem valósul meg a csomag átvétele, a futár a következő nap telefonon próbál időpontot egyeztetni Önnel, és ismét megkísérli a csomag kézbesítését. Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, a csomagot vissza szállítja a feladónak.

Fizetés:
Webáruházunkban jelenleg után vételes fizetés, és fizetés előre utalással a megadott bankszámla, lehetséges.

Választható Magyarországon belüli fizetési módok:

 1. 1.Fizetés előre utalással forintos bankszámlára. ( olcsóbb!) Előre utalás - szállítás Postával vagy futárszolgálattal. A pénzt ide utalja:   Sikeres F.Cib Bank   1070 0189 4675 2709 5110 0005 A bankszámla szám, a fizetési folyamat végzésénél, a kiválasztott szállítási, fizetési  mód ( ,,megjegyzés " ) szövegében is, automatikusan meg fog jelenni! - Az előreutalással fizetet csomagokat, csak a pénz beérkezése után tudjuk elküldeni. A számla minden esetben a csomagban mellékelve.
 2. 2.Utánvétes fizetés. Fizetés a csomag átvételekor a futárszolgálatnak, postásnak, vagy a posta hivatal dolgozójának történik. A számla minden esetben a csomagban mellékelve.

 

Választható, Magyarországon kívülről való fizetési módok:


 1. Szállítás futárszolgálattal, csak előre utalásos fizetés lehetséges forinban.

Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a sofőr előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

 

Vegyszermentes hajápolás, testápolás

download 1

PPD, AMMÓNIA, PARABEN, VEGYSZER ÉS ALKOHOL NÉKÜLI PRÉMIUM HAJÁPOLÓK

Termék kereső

Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Bejelentkezés ! a felhasználó név szükséges !


Feliratkozás hirlevélre

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési, adatvédelmi szabályzatot

Termék Választás Márkák SzerintHajápolás hajtípusonként

Hajhosszabbítás és kellékei

Szőkítés roncsolás nélkül

szőkítés roncsolás nélkül, szőke haj festése szőkítőpor és hajfesték

Jól nagyítható hajszínskála

Hajfesték hajszínskála Vital Creative Colors extrém színű haj festéshez

Fodrász bútorok

Hajvágó szék Astra

Kozmetikai gyanta

Gyantapatron többfajta 100ml, 6cm széles fejjel

Profi fésű

Fésű antisztatikus Ionic Polimreből 17 változatban Comair

Munkaruha

Work – Munkaruha Izzadást gátoló, hajlepergetős Kin Working C. H.d

Papír törlköző

Kozmetikai tisztító kendő sima felülettel 30×40cm 50db


Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Használati feltételek.

Elfogadom a cookie feltételeket.

EU Cookie Directive Module Information