Tartós hajkiegyenesítő - hajtő dauer krém hajegyenesítés - hajkiegyenesítés - Tartós Hajegyenesítés - Hajfesték, hajfestékek, olaplex, hajfestés, hajszínskála, hajszárító, hajvasaló, hajvágógép,

fodrászcikkbolt.hu - Előzze meg az allergiát! .................................................. - Lakossági és Szakmai ...

hajfesték, fodrászbútor, póthaj, kozmetika ....

- - - - - - - - - - - - - - - - -
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Itt van most: Home - Keratinos ( Brazil )tartós hajkiegyenesítő rendszer

----Facebook---- Akciók, újdonságok, naprakészen

 

Telefonos rendelés ingyenes hívással is!


 

H - P ig 8 - 14 óráig +36/20/ 5302-371

Hívjon ingyenesen munkanapokon, kattintson ide!

Csomagküldés!

 ingyenesen akár

14 888Ft rendeléstől!

Brazil keratinos hajkiegyenesítő

hajegyenesítés

Parfümös hajfixálók

 

Hajápolás profi biotermékekkel

Fehér haj készítése

Sárgulást kiütő krém 100ml - Nirvel Art X Decoblond

Termék Márkák / GyártókRészletes kereső, csak pontosan beírt szavaknál ajánlott! A termékek között és a cikkekknél is keres!

KIN Cosmetics - Profizmus felsőfokon

Nirvel Cosmetics - A csendes profi

Vitalfarco Milano - A tubusba zárt erő

Argán olaj

Argán olaj! Hidratáló hajvégápoló olaj 30 vagy 200ml  Nirvel Argan fluid

Hajnövesztő

Hajszesz hajnövesztő hatású ampulla  Vital A Zeta 2

Hajhosszabbítás

Európai magyar festett copf, 1dkg

Hajszárító

Hajszárító diffúzoros

Hajmosó

Hajmosó fekete porcelánnal csapteleppel New York + Ajándék egy darab hajvasaló

Hajvágó olló

Cerena Solingen Leo hajvágó olló 5,5″

Hajfestés luxus minőségben! A hafestésnél az ár is számít!

hajfesték,hajfestés,hajfestékek

Hajradír

Hajradír vagy illatos bio hajfesték eltávolító  Vital Maxima Remover

Comair Hajkefe

Comair bontó sertekefe

Hajvágó kendő

Beterítő kendő, hajvágó kendő - Comair Beauty Lips 3040246


PDFNyomtatE-mail
Tárcsás hajszárító LIM-SK6000-lilaTeflon melírozó fólia arany

Tartós hajegyenesítés Maxima Subliss kittel
Teljes méretű kép megtekintése


Tartós hajegyenesítés Maxima Subliss kittel

Cikkszám: 1407-250+250+75ml-subliss
Ár: 8 748 Ft / db (beleértve 27 % adó):

Kérdés felvetése a termékről

Tartós hajegyenesítés egyszerűen.  A hajegyenesítéssel, hajtípustól függően 3-5 hónapon keresztül marad egyenes a haj.

A Subliss rendszer egy dobozban 3db termékből áll:

  • 1db Subliss Restoring Protective with Keratin – keratinos hajszerkezet javító spray 75ml
  • 1db Straightening Serum – hajegyenesítő krém 250ml
  • 1db Neutralizing Milk – neutralizáló ( fixáló) tej 250ml

Tartós hajegyenesítő Subliss 1 keratinnal, Normál és erős hajra. Keratinos tartós hajegyenesítés egyszerűen.  A Subliss hajegyenesítő csomag 2 típusban, ( Normál és erős hajra,  valamint Vékony, és érzékeny, festett, dauerolt, vegyileg kezelt jó állagú hajra/ készül. ) --- A hajegyenesítéssel, hajtípustól függően 3-5 hónapon keresztül marad egyenes a haj.

 

Figyelem! Visszavásárlási garanciát adunk! – A mennyiben az elvégzett próbák alapján a termék használata az Ön haján nem alkalmazható, és csak a próbákhoz szükséges, max. 5-10ml mennyiséget használta el, visszavásároljuk a terméket! A visszaküldés költsége a vásárlót terheli, és csak a hiányzó mennyiség ellenőrzése után utaljuk vissza a termék árát!

Ez egy innovatív formaldehid-, ammónia- és thio mentes végső hajkiegyenesítő rendszer, amely göndör és hullámos hajat is tökéletesen kiegyenesít. Működése egy magas molekuláris súlyú keratin proteinen alapszik, amely a folyamat során erősen hozzáköti magát a hajhoz, azonnal javítja a haj textúráját és kivételes lágyságot és fényt ad a hajnak. Mind hideg, mind meleg hajkiegyenesítéshez készült, 3-5 hónapon keresztül tartó hatással.

-          hideg tartós hajkiegyenesítés: göndör haj kiegyenesítése, göndörség eltüntetése vagy volumen csökkentése minden hajtípusnál

-          meleg tartós hajkiegyenesítés: kerámia hajvasalóval tartós egyenesítés még a legellenállóbb hajon is.

2 típusból választhatunk:  Subliss 1 (normál és erős hajra, aminek az állaga jó)  - Subliss 2 (Vékony, érzékeny, festett, dauerolt, vegyileg kezelt hajra, aminek az állaga jó)- Hajkiegyenesítő termékek használatát megnézheti videón a https://www.youtube.com/watch?v=FAINhbdFWJg vagy  https://www.youtube.com/watch?v=FAINhbdFWJg

Figyelem!  - A teljes használati leírás elolvasása, megértése, az ott leírtak tudomásul vétele nélkül ne használja a terméket! Ha szükséges hívja elérhetőségeinket! A használati utasítások, a kötelező próbák betartása 100%-os biztonság nyújt az esetleges érzékenység, haj károsodás, az előre nem látható problémák ellen!

Figyelem! A hajkozmetikában a hajápolás folyamata során rengeteg készítmény kerülhet a hajra, és ezek egymásra hatását előre nem lehet meg állapítani, ezért a következő próbák elvégzése kötelező! - Roncsolt, szőkített, 40volumenes oxidálóval festett, vagy nagyon száraz és porózus hajon, valamint károsodott és póthajon NE használja a terméket, előtte a termékcsalád keratint tartalmazó hajápoló termékeivel javítsa fel a haj állapotát normál jó állagúra!

Hajkiegyenesítő próba! - Figyelem! A teljes hajon való hajkiegyenesítés megkezdése előtt minden alkalommal végezze el a teljes folyamatot a használati utasítás szerint a haján található minden típusú, ( pl. a vékonyabb, vastagabb, festett, nem festett…) teljes hajtincsen, a hajtőtől a hajvégekig, és végezzen bőrpróbát is! Tartsa be a figyelmeztetéseket! Ezekkel a próbákkal tökéletesen kizárható bármilyen előre nem látható károsodás! Figyelje folyamatosan a hajon történő változásokat! Ha rendellenességet tapasztal, azonnal moss le a hajról a hajkiegyenesítőt! Csak akkor használja a hajkiegyenesítő krémet és fixálót az egész hajon, ha minden próba tökéletesen sikerült! A próba kihagyása, és a nem megfelelő használatból előfordulható problémákért felelősséget nem vállalunk!

Bőrpróba! - A krémből a fültő mögé egy kis mennyiséget vigyen fel. Amennyiben a krém használatánál káros elváltozást, irritációt észlel, azonnal mossa le, vagy ha a következő 24 órában allergiás reakciókat észlel bőrén, ne használja a terméket!

Subliss tartós hajkiegyenesítő  rendszer tartalma és használata.

·         1db Subliss Restoring Protective with Keratin – keratinos hajszerkezet javító spray 75ml

·         1db Straightening Serum – hajegyenesítő krém 250ml, választott tipus szerint Subliss 1 vagy Subliss 2

·         1db Neutralizing Milk – neutralizáló ( fixáló) tej 250ml

Tartós hajkiegyenesítés 1. fázisa: a haj előkészítése

Mossa meg a hajat samponnal, anélkül hogy megdörzsölné a fejbőrt, majd fésülje egyenesre. Szárítsa meg majdnem teljesen, és ha a haj festett, dauerolt, vagy érzékeny, akkor fújja rá a Subliss Restoring Protective with Keratin spray-t a haj teljes hosszára. Ossza részekre a hajat, majd válassza ki a haj minőségének megfelelő típusú hajegyenesítő Straightening Serum-ot. Subliss 1 vagy Subliss 2

Tartós hajkiegyenesítés 2. fázisa: a hajegyenesítő Straightening Serum felvitele

Vegyen fel kesztyűt, majd öntse a hajkiegyenesítő szérumot egy nem-fém edénybe. Vigye fel a hajkiegyenesítő szérumot egy ecsettel a hajra tincsenként a tarkótól kezdve, 1 cm-re a fejbőrtől. Folyamatosan egyenesítse a hajat, finoman az ujjakkal vagy egy fésűvel, anélkül hogy húzná vagy rángatná azt. FONTOS: annak érdekében, hogy egységes eredményt érjen el a hajon, lehetőleg gyorsan vigye fel a szérumot, és végig tartsa egyenesen a hajat.

Tartós hajegyenesítés 3. fázisa: hatóidő

A hatóidő a haj típusától, minőségétől és porózitásától függ, valamint a kívánt eredménytől. Ajánlott 10 perc után ellenőrizni a hajat, majd utána 5 percenként ismét. Ne lépje túl az alábbi táblázatban előírt maximum hatóidőt!

Subliss 1 (normál hajra)                                               20-30 perc

Subliss 2 (érzékeny, kezelt hajra)            10-20 perc

Tartós hajegyenesítés 4. fázisa: öblítés

A hatóidő lejárta után legalább 5 percen keresztül öblítse a hajat langyos vízzel, amíg a termék maradéktalanul el nem tűnik. Finoman törölje meg és óvatosan fésülje ki a hajat. FONTOS: ebben a fázisban a haj nagyon érzékeny és sérülékeny, mert a hajkötések nyitottak, ezért nagyon óvatosan kell bánni vele. Ne rángassa, ne húzza erősen! Ha összegubancolódott finoman bontsa ki!

Tartós hajegyenesítés 5. fázisa: hideg ápolás

Ajánlott minden hajtípusnál

Ha a haj már volt korábban kémiailag kiegyenesítve vagy nagyon érzékeny, fújjon rá Subliss Restoring Protective Spray-t. Más esetben folytassa a 6. fázissal.

Tartós hajegyenesítés 5. fázisa: meleg ápolás

Csak normál erősségű hajnál ajánlott

Fújjon Subliss Restoring Protective Spray-t a hajra. Óvatosan fésülje ki, majd szárítsa meg, vigyázva arra, hogy végig egyenesen tartja a hajat. Hevítsen fel egy kerámiás hajvasalót 180 fokra. Ne használjon hajcsatot a folyamat során! A tarkótól kezdve, felfelé haladva, egyenesítse ki a hajat. Ügyeljen rá, hogy ne rángassa vagy húzza a hajat! A kefét tartsa folyamatosan a hajvasaló előtt, így segítve a haj kibontását, és 2-3-szor húzza végig a vasalót egy tincsen, lehetőleg gyorsan!

Tartós hajegyenesítés 6. fázisa: a neutralizáló -Neutralizing Milk -felvitele

Vigye fel a hajkiegyenesítő neutralizálót, a kliens maradjon végig ülve, hogy a haja lehetőleg végig egyenes maradjon. Kesztyűt viselve, a tarkótól kezdve alakítson horizontális részeket. Minden tincset áztasson át alaposan a neutralizálóval, közben ügyeljen arra, hogy a termék ne érjen a fejbőrhöz, és egy ritka fogú fésűvel fésülje lefelé a hajat, anélkül, hogy húzná azt. Hagyja hatni 10-15 percig, közben az ujjaival tovább egyenesítse a hajat. Ellenállóbb, durvább hajnál ajánlott kicsit tovább a hajon hagyni a neutralizálót a jó eredmény érdekében. Utána 5 percig öblítse a hajat langyos vízzel, egyenesen tartva a hajat. Ne használjon sampont, hanem vigyen fel Subliss Smoothing Mask-ot a haj teljes hosszára, hagyja hatni pár percig, majd öblítse ki és törölközővel törölje meg a hajat.

Tartós hajegyenesítés 7. fázisa: finish

Fújjon a hajra Subliss Restoring Protective Spray-t, hogy a haj puha és fényes legyen. Óvatosan fésülje ki a hajat, és szárítsa meg majdnem teljesen, majd formázza egy kefével. Nagyon ellenálló és durva hajnál szükséges lehet még egyszer a hajvasalás.

Figyelem! -  A hajegyenesítés után legalább 48 órán keresztül ne mosson hajat, és ne használjon hajcsatot vagy hajgumit!!!

Figyelem! - A hajegyenesítés folyamata előtt a teljes biztonság érdekében végezzen érzékenységi bőr próbát! Vigyen fel egy kis mennyiséget a Serumból és a Neutralizing Milk-ből is a fejbőr két külön pontjára. Ne használja őket, ha Ön vagy a kliense nemkívánatos reakciót észlelt. A hajkiegyenesítő folyamat teljes ideje alatt használjon végig kesztyűt. Ne használja, a hajegyenesítőt ha a fejbőr érzékeny, irritált vagy sebes. A hajkiegyenesítő krém vagy neutrál ne kerüljön szembe, vakságot okozhat. Ha mégis szembe kerül, azonnal mossa ki bő vízzel, és forduljon orvoshoz. Ha a fejbőrt irritálja a termék, azonnal mossa le. Ha az irritáció nem múlik, konzultáljon orvosával. Ne szippantsa be, ne nyelje le a terméket. A hajkiegyenesítőt tartsa gyermekek elől elzárva. Tartsa a fénytől és hőforrásoktól is távol. A Neutralizing Milk hidrogénperoxidot tartalmaz.

 Figyelem!  -  Mielőtt használná a hajkiegyenesítő terméket, tesztelje egy hajtincsén!  Ha a haj letörik vagy a színe kifakul, ne folytassa a hajkiegyenesítést. Ha a fejbőr irritálódik a teszt után, ne használja a terméket. Ne használja olyan hajon, amely szőkített, melírozott (ha több mint 40%-ban melírozott), 40 vol-os peroxiddal vagy nátrium kloriddal kezelt vagy hennával festett. Ne használja egy napon más kémiai kezeléssel (pl. hajfestés). Legalább 15 napot várjon bármilyen egyéb kémiai kezelés előtt vagy után. Ne vigye fel már más hajkiegyenesítővel  kiegyenesített hajra. Ne használja, ha a haj sérült, törékeny vagy nagyon porózus. Ne fésülje, dörzsölje vagy mossa erőteljesen a fejbőrt samponnal a hajegyenesítés előtt. Alaposan öblítse ki a hajat, míg a termék teljesen el nem tűnik. A haj típusának megfelelő erősségű hajkiegyenesítő terméket használja (természetes és ellenálló vagy kezelt és érzékeny, finom haj), és pontosan kövesse a hatóidőre vonatkozó utasításokat. Maradjon a teljes hajkiegyenesítés alatt a klienssel. Ne használjon semmiféle hajcsatot vagy gumit, miután felvitte a hajegyenesítő szérumot. Ne használja gyermekeken!

Minőségét megőrzi a felbontástól számított 12 hónapig. Összetevőket lásd eredeti felirat ingredients címszó alatt. Származás: Olaszország. Forg. Sikeres Fodrászkellék Kft., Balatonfűzfő, Tölgyfa utca 1. Tel: 06/20/3371-605    Webáruház: www.fodraszkelleksop.hu


több kategória


Brasil cacau K E R A T I N (1)

Hajegyenesítés Kinliss eljárással (1)

Nirvel Keratin Liss hajegyenesítő (9)

Vegyszermentes hajápolás, testápolás

download 1

PPD, AMMÓNIA, PARABEN, VEGYSZER ÉS ALKOHOL NÉKÜLI PRÉMIUM HAJÁPOLÓK

Termék kereső

Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Bejelentkezés ! a felhasználó név szükséges !


Feliratkozás hirlevélre

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési, adatvédelmi szabályzatot

Termék Választás Márkák SzerintHajápolás hajtípusonként

Hajhosszabbítás és kellékei

Szőkítés roncsolás nélkül

szőkítés roncsolás nélkül, szőke haj festése szőkítőpor és hajfesték

Jól nagyítható hajszínskála

Hajfesték hajszínskála Vital Creative Colors extrém színű haj festéshez

Fodrász bútorok

Hajvágó szék  Astra

Kozmetikai gyanta

Gyantapatron többfajta 100ml, 6cm széles fejjel

Profi fésű

Fésű antisztatikus Ionic Polimreből 17 változatban  Comair

Munkaruha

Work – Munkaruha Izzadást gátoló, hajlepergetős  Kin Working C. H.d

Papír törlköző

Kozmetikai tisztító kendő sima felülettel 30×40cm 50db


Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Használati feltételek.

Elfogadom a cookie feltételeket.

EU Cookie Directive Module Information