Világos Ezüst szőke hajszín készítése

Ezüst szőke hajszín készítése. A legvilágosabb ezüstös divat hajszínek elkészítésének alapja a szőkítés, a lehető legkíméletesebben elvégezve.
-

Erre a célra alkalmas a Maxima Violet Szőkítőpor Plex technológiával, a lehető legkíméletesebb, roncsolás mentes szőkítéshez.
A féhér hajszín készítéséhez legalkalmasabb, sárgulást semlegesítő, lila pigmentekkel készül. Használatával könnyebben elkészíthetők, a divatos fehéres, legszőkébb, citromsárga és narancssárga pigment mentes hajszínek.k.
 
 
 
Példák Ultravilágos hajszínek készítéséhez:
 
Ezüst szőke hajszín készítése: Világosítsa le a hajat Maxima Plex Violet szőkítőporral, a legvilágosabbra, majd fesse be, a Maxima 912 Ultravilágos ezüst szőke hajfestékével, 9 vagy 12% oxidálóval keverve. Hatóidő 40 perc.
 
Lehetséges szőkítés a haj roncsolása nélkül? IGEN!
A lila színű porzás mentes szőkítőpor biztosítja a gyors és hatékony maximális szőkítést úgy, hogy a haj szerkezetét a leghatékonyabban óvja.  Argán olajjal készül, 7 árnyalatot világosít. Lila pigmentjeinek köszönhetően még hatékonyabb a sárga és narancssárga pigmentekkel szemben. Ajánlott minden szőkítési technikához, könnyen keverhető, jól eloszlik és rátapad a hajra. Tartalmaz argán olajat, mely a hajat ragyogóvá, rugalmassá teszi, és táplálja.

 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?