Ultra könnyű csendes professzionális hajszárító

Csendes, halk, ultra könnyű hajszárító. Az Ion generátoros extra csendes hajszárító Ultragyors, emellett energiatakarékos és rendkívül hosszú élettartamú is. Az ultramodern, újgenerációs HIGH-TEC professzionális hajszárító az ultramodern hajszárítók első jövevénye. A rendkívüli eredményeket a hagyományos hajszárítóktól eltérő, rendkívül hosszú élettartamú, újgenerációs, szénkefe nélküli, digitálisan vezérelt DC motorral, és speciális légterelési technikával éri el. A hajszárító motorjának élettartamát 5000 üzemóra tervezték, mind emellett az új anyagoknak köszönhetően könnyű is. Ez jelentősen hozzá járult a könnyű hajszárító modell megalkotásához.
Professzionális használathoz 2db, cserélhető, extra vékony és extra széles fúvóka is tartozék. 1db ferde kifúvó nyílású (fúvóka átjáró 73 x 6 mm), 1db egyenes kifúvó nyílású 86 x 6 mm (fúvóka átjáró 84 x 4 mm)
 
A folytonos hajszárító zaj zavaró a fodrászszalonban. Nehéz néhány szót váltani a vendégekkel, hajszárítás közben. Ez most már az új Silent technológiával rendelkező csendes hajszárító gép generációnál lehetséges. Javítja kellemesebbé és kényelmessé teszi a szalon munkát, maximalizálja az ügyfelek és a fodrászok jólét érzését. Ötvözi a legújabb high-tech professzionális hajszárítók nagy teljesítményét, és innovatív technikai megoldások előnyeit.
 
Új fogalmat teremt a professzionális hajszárítók világában, nagy teljesítményű, könnyű, és csendes.
 
Csendes, halk, könnyű hajszárító. Ultragyors, emellett energiatakarékos és rendkívül hosszú élettartamú is, az ultramodern, újgenerációs HIGH-TEC professzionális hajszárító. A rendkívüli eredményeket a hagyományos hajszárítóktól eltérő, rendkívül hosszú élettartamú újgenerációs motorral, és a speciális légterelési technikával éri el. A hajszárító motorjának élettartam 4-5000 üzemóra közé tehető.
 
A "Smart Airflow" halk hajszárító gép technológia csökkenti a zajszintet és javítja a hajszárítók teljesítményét. Az új rendszerű , digitálisan vezérelt, szénkefe nélküli egyenáramú motor csendes, jobb teljesítményt nyújt alacsonyabb energiafogyasztás mellett, és rendkívül hosszú élettartamot érhet el. A hagyományos professzionális hajszárítók long - life- motorajainak az élet tartamát  1000 üzemórában adják meg a gyártók. A "Smart Airflow" hajszárító gép technológiával készült gépek  motorjainak élettartam 4-5000 üzemóra közé tehető.
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?