Tavaszi hajápolás, hajerősítés

A téli hónapok után szinte minden hajtípus meghálálja, ha végzünk egy tápláló frissítő hajkúrát. A hajpakolás használata, egyszerű, és jelentős eredményt érhetünk el minden hajtípuson. Főleg a hosszú hajak hálálják meg a gondoskodást. Az eddig megszokott szokásos hajpakolás helyett, most használjunk, egy speciálisan erre a célra készült gyógynövényes hajpakolást.
 
A gyógynövényes, energiával feltöltő, hajfiatalító, élénkítő és lágyító hajmaszk, használata minden hajtípusra ajánlott, de különösen a hosszú hajakra, a fokozottan szükséges táplálás miatt. Vitalizálja, energiával tölti fel a hajszálakat, lassítja a haj öregedését, és lággyá, simává teszi a hajat. A megerősített, sima hajfelület különösen segíti a hosszú hajak ápolását, a haj kibontását, kifésülését, segít a frizura optimális elkészítésében. Olyan növényi kivonatokat tartalmaz, mint körömvirág és kamillavirág kivonat, ezek segítenek a fejbőr pH-jának egyensúlyban tartásában, a hajat fényessé és simává teszik.
 
 
Hajpakolás, hajmaszk aktív összetevői: körömvirág és kamillavirág
 
Hajpakolás használata: 
A hajmosás után a törölköző száraz hajra vigye fel a megfelelő mennyiségű hajpakolót, és finoman masszírozza bele a hajba. 3-5 perc hatóidő után, a hajat öblítsük le bő meleg vízzel.
 
Hajkezelés a hajpakolóval, hajmaszkkal.
Tartósabb hatás eléréséhez, a hajpakoláshoz növeljük a hatóidőt. Az alapos hajba masszírozás után fedjük le egy törülközővel vagy sapkával. A hajpakolást
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?