Szőkítés roncsolás nélkül

Az intelligens szőkítőpor automatikusan befejezi a szőkítést a lehető legjobb eredmény elérésekor. Az alacsony ammóniatartalmú intelligens szőkítőpor a legújabb fejlesztések eredménye, egy csúcs technológiával készült szőkítő, hajszínt kíméletesen eltávolító termék. Az intelligens szőkítpor,  nem roncsolja, a szőkítés ideje alatt a hajat! Forradalmian új megoldás a hajszőkítésben, a legmagasabb igények kielégítésében, a haj maximális védelmének érdekében! Szőkítés roncsolás nélkül a lehető legjobb eredménnyel!
 
Termék az áruházban ---->>>

 
 
A haj és szőr szőkítéshez készült legújabb fejlesztések eredménye, a csúcs technológiával készülő szőkítő, hajszínt eltávolító termék. Az intelligens  ,,gondolkodó" szőkítő por,  nem roncsolja, a szőkítés ideje alatt a hajat! Forradalmian új megoldás a hajszőkítésben, a legmagasabb igények kielégítésében, a haj maximális védelmének érdekében!  Alacsony ammóniatartalmú! A szőkítő por használata magas minőségű szolgáltatást, tökéletes hajszőkítést tesz lehetővé, alacsony költségek mellett. A szőkítő por ára, a nagyobb kiszerelésnél a legjobb. A szőkítőport, a 80 éves tapasztalattal rendelkező KIN Cosmetics készíti.
 

Az intelligens szőkítőpor tökéletes megoldást nyújt a lehető legfehérebb hajszín eléréséhez, a haj minőségének megóvása mellett! Használata az elérhető legjobb, sárga és vörös pigment mentes végeredményt nyújtja. Nagyon alacsony ammóniatartalom mellett minden hajon tökéletes eredményt érünk el vele, a haj maximális védelme mellett.
Az intelligens szőkítőporban selyem proteint is van, kellemes illatú, porzás mentes. Az intelligens szőkítőporral gyorsan és hatékonyan dolgozhat,  felismeri a haj típusát, hatóidőben alkalmazkodik hozzá. Miután elérte az optimális hatást a hajon,  a vegyi folyamat automatikusan meg áll akkor is, ha a névleges hatóidő még nem járt le, ezzel is védve a hajat.
 
A szőkítőpor kis kiszerelésben is kapható!
 

Az intelligens szőkítő por - Kinblond - használata:
 
1 rész szőkítő port keverjen össze 2 rész 10, 20, 30, 40 vol oxidáló krémmel, a világosítás mértékének megfelelően. Hatóidő 20-  50 max. 60 perc a világosítás mértékének és a haj minőségének függvényében. A kikevert krémet száraz hajra vigyük fel és hagyjuk rajta a hatóidő lejártáig. Öblítsük le, majd mossuk meg a hajat!
A szőkítőpor keverési aránya1+2.

A legjobb szőkítőporok akár 7-8 tónus világosítását is lehetővé teszik, megfelelő hajminőségű hajon, a KINBLOND 8 árnyalatot világosít.
 
A hatóidőről! A legnagyobb mérvű szőkítést ugyan 60 percnél érnénk el, de ez nem javasolt! Az 50 perc utáni világosítás már nagyon csekély mértékű, ráadásul a sárga és piros pigmentek semlegesítésének leghatékonyabb hatóideje 45 -50 perc közé esik.

A szőkítőpor ható ideje, szőkítési idő.
1-3 tónus    10vol-3%   20-40perc
3-4 tónus    20vol-6%   20-30perc
4-5 tónus    30vol-9%   30-40perc
6 tónustól 40vol-12%   45-50perc
A szőkítő por ható ideje alatt, figyelje a hajat! A haj minőségétől függően, a ható idő rövidebb is lehet az előírtnál! Ha a levilágosítás mértéke elérte a kívánt szintet, mossa le a szőkítést!
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?