Melyik a legjobb hajnyírógép

Sokan szeretnék tudni melyik a legjobb hajnyírógép, vásárlás előtt. Segítség lehet számukra, hogy Webáruházunkba csak olyan típusokat válogattunk, melyek erősek, megbízhatóak, és fodrászoknak is bátran ajánlhatók. pl. ez a típus, - Hajnyírógép acél hajvágó késsel Hw02040 /férfi – női fodrászoknak is kiváló választás, alkatrész utánpótlással is rendelkezik.

Professzionális, akkumulátoros, motoros hajvágó, hajnyíró gép. Alkalmazható nagyon erős dús haj, szőr, és az otthoni kisállat szőrének nyírására is.
A hajvágó fej, kopás álló japán acél késsel van szerelve. A hajvágógépekhez tartozó olaj, vagy műszer olaj rendszeres használata jelentős teljesítménynövekedést, és élettartam hosszabbodást is eredményez. Minden használat előtt 1 csepp olaj felvitele szükséges a hajvágó késre!

Üzembiztonság: A hajvágógép vezetékről és akkumulátorról is működtethető. Ha az akkumulátor lemerült, vagy tönkre ment, a hajnyírót tovább használhatja a hálózati vezeték csatlakoztatásával.
Az akkumulátoros hajvágó, hajnyírógép egy töltéssel 100perc üzem időt, képes működni, 8 óra készenléti időn belül. Könnyen elhelyezhető, és kezelhető töltő állomással rendelkezik. A hajvágógépet teljesítménye alkalmassá teszi a mindennapi férfifodrász, női fodrász munkákra, és a nagyon erős hajak vágására. Megnézem a terméket!
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?