Luxus hajszárító

Luxus hajszárító. A szolgáltatásai még azok, de az ára már nem, hiszen hasonlóan exkluzív és modern működésű hajszárítók már a többszörös árért is kaphatók. Az Ion generátoros extra csendes hajszárító Ultragyors, emellett energiatakarékos és rendkívül hosszú élettartamú is. Az ultramodern, újgenerációs HIGH-TEC professzionális hajszárító az ultramodern hajszárítók első jövevénye.
 
A rendkívüli eredményeket a hagyományos hajszárítóktól eltérő, rendkívül hosszú élettartamú, újgenerációs, szénkefe nélküli, digitálisan vezérelt DC motorral, és speciális légterelési technikával éri el. A hajszárító motorjának élettartamát 5000 üzemóra tervezték, mind emellett az új anyagoknak köszönhetően könnyű is. Ez jelentősen hozzá járult a könnyű hajszárító modell megalkotásához.
Professzionális használathoz 2db, cserélhető, extra vékony és extra széles fúvóka is tartozék. 1db ferde kifúvó nyílású (fúvóka átjáró 73 x 6 mm), 1db egyenes kifúvó nyílású 86 x 6 mm (fúvóka átjáró 84 x 4 mm)
 
A folytonos hajszárító zaj zavaró a fodrászszalonban. Nehéz néhány szót váltani a vendégekkel, hajszárítás közben. Ez most már az új Silent technológiával rendelkező csendes hajszárító gép generációnál lehetséges. Javítja kellemesebbé és kényelmessé teszi a szalon munkát, maximalizálja az ügyfelek és a fodrászok jólét érzését. Ötvözi a legújabb high-tech professzionális hajszárítók nagy teljesítményét, és innovatív technikai megoldások előnyeit.
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?