Legjobb ionos hajszárító márkák

webáruházunkban a gép márkák, típusok csak a legjobb hajszárítók közül kerültek ki. A hajszárító árak a színvonalhoz képest a lehető legkedvezőbb módon lettek párosítva.
 
Diffúzoros hajszárító 03048 Hairway Phoenix - az optimális hajszárító
Ez a hajszárító a legideálisabb azok számára akik nem szeretnek sok  időt tölteni hajszárítással, csupán lefekvés előtt gyorsan megszárítanák a hajukat, tökéletes választás azok számára akik nem szeretnek sokat költeni egy hajszárítóra. A kerámia és ionos technológia egyenletes hőmérsékletet valamint anti-sztatikus hatást biztosít. Kiváló az anyaghasználat, nem nehéz így hosszabb ideig is kényelmes tartani, a kábele pedig elég hosszú még akkor is ha nincs a tükör közvetlen közelében konnektor. Az eco, tehát környezetbarát üzemmód ellenére a teljesítménye megfelelő érzékeny vagy sérült hajhoz is, meglehetősen halk, még magas fokozatban is. 
 
A következő hajszárító amely a hölgyek kedvence.  A stílusos készülékben minden megtalálható ami elvárható egy hajszárítótól, a kis súlyának köszönhetően hosszabb ideig is kényelmesen tartható, a kezelése egyszerű, a szárító erejének és az ionos technológiának köszönhetően pedig ragyogóvá varázsolja hajunkat, akár csak a fodrászunk csinálná. A Thermo beállításnak köszönhetően hajunkat hatékonyan mégis kíméletesen szárítja és mindezt gyorsan is teszi. Tartozéka egy dúsító diffúzor amelynek finom bevonatú tüskéi dúsítják és fokozzák a haj göndörségét.
 
Kategóriájának legjobb hajszárítója hiszen csendes, erőteljesen és gyorsan szárít. Nem kell attól sem tartanod, hogy a forró levegő roncsolná a hajadat, sőt közben még regenerálja és védi is a hajadat.
Az ion-os technológiának köszönhetően csökkenti a haj statikusságát, így frizurád fényes, csillogó és könnyen formázható lesz. Lehetsz jobb vagy bal kezes a kialakításának köszönhetően kényelmes akár hosszú ideig is tartani. A légáramlat pedig kétszer gyorsabb hasonló készülékekhez képest, ám ennek ellenére mégsem zajos. Cserélhető fúvókákkal és közel 3 méteres kábellel érkezik. Nem csak otthoni felhasználásra, fodrászok is előszeretettel használják.
 
 
MoistureProtect érzékelő infra technológia segítségével a készülék folyamatosan figyeli a hajad állapotát és annak megfelelően állítja be a levegő hőmérsékletét. Akár 85% nedvességmegtartást eredményez így többet nem fogod azt érezni, hogy nem csak a hajad de a fejbőröd is túl száraz. Gyorsan szárítja a hajat, de közben nem égeti sem a hajat sem a fej bőrét, extra puha érzése lesz a hajadnak. Robosztus a külseje, de ennek ellenére mégis jól néz ki, ha számít valakinek egyáltalán egy hajszárítónál a külső. A szárítás végeztével megnyomhatod a Cool Shot gombot ezzel hideg levegőt fújathatsz a végleges forma megtartásához.
 
Kialakításának köszönhetően a legjobb hajszárító jutna róla először az eszünkbe. Könnyű és halk, beszélgetni lehet mellette. A haj száradásának az idejét tekintve gyorsabb, és a haj későbbi formázása is sokkal egyszerűbb. A motornak köszönhetően jelentősen csökkent a súlya emiatt pedig tartani is könnyebb.
Természetesen nem tudunk minden hajszárítót felvenni a listába, de elmondható, hogy amiben nehéz csalódni azok a professzionális ionos hajszárítók. A profi ionos hajszárítók előnye ugye, hogy csökkenti a hajszárítás alatt keletkező statikusságot így nem tapadnak össze a hajszálak.  Amit sok esetben hiányoltunk azok az extraként megvásárolható hajszárító tartók, amit a gyártók egyszerűen csak a hajszárítókon található akasztóval oldanak meg, szerencsére a hájszárító szűkítő már alapvető extrának számít. Tehát arra a kérdésre, hogy milyen hajszárítót érdemes venni számos válasz adható, az igények figyelembe vételével, a döntést rátok bízzuk.  Az extraként megvásárolható hajszárító tartók, amit a gyártók egyszerűen csak a hajszárítókon található akasztóval oldanak meg, szerencsére a hájszárító szűkítő már alapvető extrának számít.
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?