Hajvasalás fodrász hajvasaló márkák

Hajvasaló, hajegyenesítő hajsimító, márkák, azok legjobb használata, árak, típusok, professzionális és otthoni egyenes haj készítésére, a göndör haj kiegyenesítéséhez.  Az egyenes frizura sokak számára nem csupán alkalmi, hanem mindennapos viselet. A hajvasalók használata megoldást nyújt a haj tincsek kiegyenesítésére. A profi hajvasalóval a kíméletesebb vasalás érdekében kevés hajkisimító mozdulat elegendő, a tökéletesen egyenes haj eléréséhez.

Most Professzionális, fodrászoknak készült hajvasalókat mutatunk be a LIM-HAIR márkától.

A LIM-HAIR-pc28-b egy Professzionális, fodrászoknak készült hajvasaló. A Nano Silber Titanium kerámia lapon nagyon könnyen, siklik a haj! A Nano Silber Titanium technikának köszönhetően,  a hajvasaló fertőtlenítő hatású kerámia bevonattal rendelkezik.  A Nano - Ezüst technológia célirányosan viszi fel az ezüstrészecskéket a kerámialapra, ez lehetővé teszi, hogy az első kontaktustól a haj antibakteriális, és mélyrehatóan tiszta legyen. A finom ezüst csökkenti súrlódást és garantálja a tökéletes hajformázást.

Irány a termékhez a webáruházba ---->>

 

Hajvasaló szett, hő védő utazó táskával. A különleges, extrém kidolgozású, és megjelenésű professzionális hajvasalót a LIM HAIR professzionális hajformázó gép márkák gyártója készíti. A szetthez egy hő védelemmel ellátott hajvasaló tartó táska is tartozik, amelybe akár forrón is beletehetjük a hajvasalót.

80°C-tól 230°C ig, állítható hőfokú, így minden típusú, még a nagyon erős hajak hajvasalásához is a legjobb hajvasaló hőmérsékletet biztosítja!

A professzionális hajvasalóval, hajsimítóval a teljes hajegyenesítésig, az extra síkos hajvasaló felület kialakítása miatt, 1-2 alkalommal kell végig simítani a hajat, a tökéletesen egyenes haj eléréséhez, ezért a hajat kevés igénybevétel éri, nem károsodik, és gyorsan végzünk a hajegyenesítéssel.

Ionos ápolás az egészséges és fényes hajért: A hajvasaló lapok bevonatán keletkező negatív ionok,  semlegesítik a haj pozitív feltöltődését, és lehetővé teszik, hogy a haj nedvességének egy részét a haj belsejébe juttassuk. A haj hidratált, fényes, egészséges marad a hajszárítás után!

Hajvasalásnál, hajgöndörítésnél, mindig használjunk hő védő folyadékot, krémet!

 
 
Extra széles hajvasaló

Hajvasaló LIM-HAIR-pc28-b -- tartozékok, műszaki adatok,

  • A hajvasalás rendkívüli használati gyorsasága a hajvasaló lapoknak köszönhető, melyek antibakteriális fertőtlenítő hatása hajvasaláskor elpusztítja a baktériumokat is.
  • A LIM hajvasaló rugalmasan összezáró hajsimító lapokkal készül, amelyek fixen is összezárhatók, ez a fixálható hajvasaló lap zár.
  • Hajvasaláskor a pehelykönnyű és ergonomikus géptest kialakítás nem veszi igénybe a kéz izmait.
  • A fűtőlap extra gyors felmelegedési idővel rendelkezik,  és felel a tökéletes hő elosztásért . A hajvasaló lap szélessége kb. 22mm, hosszúsága kb. 90mm, a hajvasaló gép teljes hossza kb. 300mm.
  • További paraméterek,  -- potméteres hőfok szabályozás, hőfok kijelzése leddel, intelligens digitális fűtőlap hőmérsékletszabályzás a jobb formázási eredményért , hajvasalás hőfoka: 80°C-tól 230°C ig, állítható hőfokú,  3 m-es, forgó kuplungos kábellel rendelkezik, a hajvasaló teljesítmény felvétele 220-240V  50/60Hz   40Watt, automatikus kikapcsolás 40 perc után.
  • A hajvasalóval elérhető az ion-effekt hatás, mely simább hajstruktúrát, egészséges fényt és jobb formázhatóságot kölcsönöz a hajnak.
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?