Hajfestési trendek - hajfesték színek

Ombre hajfestési mód. A haj színe a hajvég felé világosodik, mígnem a végül egészen más árnyalatú lesz, mint a fejtetőn. Lenőtt hatású trendi hajakhoz.
 

Ombre hajfestési mód, fordított, felül világos, alul sötét verzió.
...............................
 
A sombre hajfestés az ombre világosabb verzója. A festésnél az árnyalatváltás magasabban kezdődik. Természetesebb, lágyabb, kevésbé lenőtt hatással bír az új frizura, és nem lesz olyan kontrasztos a hajszín.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.............
A balayage hajfestés. A sötét és világos tincsek fokozatosan váltják egymást a fejtetőtől a hajvégekig, sokféle árnyalat játékával jutalmazva meg frizurát. A fodrász szabad kézzel, "sepregető mozdulatokkal" viszi fel az új színt. 
....................
A flamboyage az ombre és balayage hajfestés keveréke. Itt az új szín a haj közepe táján kezdődik, és egészen a hajvégekig tart. A balayage-hoz hasonlóan a fodrász itt is szabad kézzel dolgozik, a választott tincsek legfelsőbb rétegét megfestve halad lefelé.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.....

Lived-in-color hajfestés az Ombre és balayage ötvözete. Természetes, egybesimuló hatása miatt nem olyan, mintha lenőtt volna, inkább mintha kiszívta volna a nap.
...

Hajkontúr, természetes hatású hajfestés. Ányékolási módszerrel festik a hajat.

....

Babylights hajfestés. Olyan micro-kiemeléseket, világosított tincseket jelent, mellyel visszaadhatod hajadnak gyermekkori természetességét. A fóliával elkülönített és befestett tincseket, és az így készült melírt takarja.

............

Colormelt hajfestés. Sok szín összeolvasztva, sötéttől a világos színárnyalatig.  Világos hajszínhez, sötétebb hajtő, ami a haj vége felé világosba fordul.
.....

Écaille hajfestés többféle árnyalatból áll össze: az ombre festéshez hasonlóan itt is sötét tónus kerül a hajtőre, a hajvégeken pedig a világosabbak. A cikk-cakk festés miatt más lesz a színek játéka.
..........

Bronde hajfestési mód. A szőke (blonde) és a barna (brown) természetes hatású keverékéről, mondhatni napszítta barna hajszín.
.......

Ronze hajfestés. A vörös (red) és a bronz (bronze) hajszín találkozik a hajfestésben. A vörös beütésű festés a másodlagos szín észrevétele nélkül kap egy bronzos ragyogást. 
...........

Pinwheel, szélkerék festés. Egyszerű elkészítési módszere, valamint az izgalmas végeredmény miatt népszerű.
.............

Szivárvány, színes pasztel hajfestés. Különlegessége, hogy a természetellenes színek valahogy mégis természetesen hatnak. Lehet többféle színösszeállítást választani, ez a szivárvány, de lehet egy színnek több árnyalatát is kérni.
...........

Crownlights Coloring - koronafény). Ennek a festésnek a lényege, a sötét hajtő, világos hajvég kombináció.
.........

X-Presion - Pixel hajfestés. Az alap hajszíntől elütő, általában neonos színvilágú festéket tesznek fel, ami olyan, mintha pixelek lennének a frizurában.
.....

Fénycsík hajfestés. A haj kap egy optikai illúziót, mintha a fény világítaná meg a tincset. 
      
.....

Stencil - hajmatricás hajfestés. A fodrászok hajsprayvel egy rajzot visznek fel a hajra. A mintázat határa csak a kreativitás.




 


 
 
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?