Gőzbúra vagy ózonos gőzbúra?

Sokan ismerik már a gőzbúrát, hajgőzölőt, és valószínűleg az ózonos gőzbúrával sem mondunk újat. A kérdés, hogy mindenki tudja-e a működési elvét és a hatásait? Mutatunk egy kis technikai ismertetőt, hogy mindenki átlássa mi is ez az új technológia és miért éri meg a fodrászszalonoknak az alkalmazása. Mit kell tudni az ózonos gőzbúráról!?

A gőz előnyeit már régóta ismerjük, és régóta használjuk. A rohanó és folyamatosan fejlődő világnak kellett ez a technológia, a fodrászati folyamatok idejének lerövidítéséhez. Erre lett kifejlesztve a fodrászok okos gépezete, az ózonos és natur gőzbúra.
 
Gőzbúra vagy ózonos gőzbúra?
Az ózonos gőzbúra nem csupán a gőzt használja, hanem emellett az ózon is jelentősen hozzájárul a búra jótékony hatásához.
 
Digitális vagy kapcsolós?
Hatásában mind kettő ugyan azt nyújtja.  A digitális változatoknál az ár jelentősen magasabb, és meghibásodás esetén a javítás költsége sokszorosa is lehet a kapcsolós változathhoz képest. ??
 
Mire jó a gőz használata a fodrászatban?
A gőznek jótékony hatása van: felnyitja a pórusokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket és javítja a keringést, hője vérbőséget okoz, mélyen ható tisztító ereje pedig növeli a bőrtisztítás hatékonyságát. Tulajdonképpen a gőz felel azért, hogy befogadóbbá tegye a hajat.
 
Mire jó az ózon használata a fodrászatban?
Az ózonterápiát is már vagy egy évszázada alkalmazzák. Mind a kozmetikában, mind a hajgyógyászatban az ózon együtt hat a gőzzel, hatása mélytisztító és gyulladáscsökkentő. Az ózon bakteriális hatása függ a víz (vagy gőz) jelenlététől. Közvetlenül a kezelt területen hat, kedvező hatása van a fejbőrre, alkalmazásával jelentősen javul a bőr rugalmassága és fényessége.
 
Hogyan hat az ózonos gőzbúra?
Az ózon, és gőz együttes hatása nem mindennapi szépségápolást tesz lehetővé.
Jelentősen lecsökkenti a hatóidőket, bármilyen termék használatánál, a hajszínezés, hajfestés, hajápolás, hajkezelés, dauer folyamtoknál.
  1. A haj hidratált, fényes, ragyogó és vastag lesz. Csökkenti a statikusságot, így a haj könnyebben fésülhetővé és dúsabbá válik.
  2. Korlátozza a faggyútermelést és a fejbőr korpásodását, segíti a megfelelő mikrokeringés visszaállítását.
  3. Az elemek kombinációja javítja a festett haj intenzitását, segíti, hogy a színezőanyag jobban tapadjon a haj természetes alkotórészeihez, megelőzve a kifakulást.
Miért jó a fodrásznak és vendégének is?
Az idő mindenkinek fontos. A fodrászati folyamatok ideje a hajgőzölők használatával 50-60% -all csökkenthetők.
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?